ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: vígjáték

Elgondolkoztató francia vígjáték: Háziúr kiadó – exkluzív interjú François Desagnat filmrendezővel

A budai Francia Intézetben premier előtt bemutatták az eredeti címén Adopte un veuf című komédiát, amely a magyar nézők számára is jól ismert André Dussollier (71) francia színész jutalomjátéka. A film rendezője, François Desagnat (44, a képen) exkluzív interjút adott az Infovilág számára. 

Az óvszer minősége

A selejt bosszúja: az öltöny gombjai leestek, Ede alig tudta magán tartani a nadrágját. Zsebre dugott kézzel randevúzott, táncolt, kedvese Mancika megsértődött. Jaj, de rég volt, 1951-ben. Fekete-fehér magyar vígjáték, Keleti Márton rendezte, szerelmespárként Ruttkay Éva és Latabár Kálmán szórakoztatott.

A 88. utca foglyai: Básti Juli és Kern András Neil Simon: A 88. utca foglyai című vígjátékát mutatja be január 30-án este a budapesti Centrál Színház az Orlai Produkciós Irodával közös előadásban.
Disney elvarázsolhatja a nézőket A Disney Csatorna varázsszőnyegen hozza el Magyarországra Alex Justint és Max Russót, a manhattani varázslótestvéreket: október 31-én 12,30-tól és és est héttől első ízben mutatja be a “Varázslók a Waverly Helyből – A film” egész estés kaland-vígjátékot. Az USA-ban augusztus végén bemutatott film annyira elbűvölte az amerikai közönséget, hogy 11,4 millió nézőjével – a 2007-i High School Musical 2 után – a Disney Channel saját produkciójában készült filmjei közül a második legsikeresebbként debütált.