ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: webkamera

A kártevők fele hátsóajtót nyit – webkamera-galiba

Az ESET havonta összeállítja a világszerte terjedő számítógépes vírusok listáját, melyből megtudható, éppen milyen kártevők veszélyeztetik leginkább a számítógépeket. Újabban „divattá vált” a behatolás az orvosi-gyógyászati rendszerekbe, az adatok ellopása.

A nagy ötlet: kísérletek webkamerával – mintha csak Öveges professzor tanítana

Világsiker lett a hazai oktatás-technológiai szoftverpiac, az Intellisense Zrt. saját fejlesztésű szoftvere, a WebCam Laboratory, amelyet felvettek az Intel oktatási célú netbook-családja, a Classmate PC-k nemrégiben bemutatott legújabb verziójának előre telepített szoftverei közé, Intel Learning Series LabCam by WebCam Laboratory néven – jelentették be ma a cég vezetői sajtótájékoztatójukon.

A világhálóra költöztették a hortobágyi vadlovakat

A 13. században élt Assisiben Ferenc barát, a ferences rend megalapítója, aki azt hirdette, hogy körülöttünk minden élőt és élettelent szeretnünk kell. E gondolat jegyében prédikációkkal fordult az állatokhoz is, a legendák szerint, melyek már életében övezték tetteiért, értett nyelvükön is. 

Logitech HD Pro Webcam C910 Mac-gépekhez is

Mostantól Mac-kompatibilis a Logitech zászlóshajójának számító HD Pro Webcam C910 terméke, így már a Mac-
számítógépek használói is kezdeményezhetnek HD videótelefon-hívásokat, és rögzíthetnek Full HD-videókat. 

Otthonőrző a T-Home-tól – reszkessetek, betörők!  Újabb "lába nőtt" a T-csoportnak, pontosabban a T-Home márkának: mostantól a hívatlan látogatók (köznyelven: betörők, behatolók) ellen is védi ügyfeleit a ma délben bemutatott legfrissebb szolgáltatásával, az Otthonőrzővel, ami nem más, mint szélessávú interneten és mobiltelefonon működő biztonsági (lakás-, iroda-, ingatlan-felügyeleti) rendszer.
Logitech: webkameraáradat saját videószoftverrel Hét új webkamerát mutatott be a Logitech, hogy ki-ki ízlése, pénztárcája szerint választhassa ki a neki legmegfelelőbbet, és használhassa nemrégiben bejelentett, ingyenes, gyors és egyszerű videóhívásra alkalmas Logitech Vid szoftvert, vagy más, hasonló rendeltetésű programot. A kereskedelmi kínálatban már megjelent Logitech-kamerák: Webcam Pro 9000, Portable Webcam C905, Webcam C600, Webcam C500, Webcam C300, Webcam C250 és Webcam C200.

1 2 3   >