ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: wireless

AC-szabvány – gondolatgyors vezeték nélküli routerek

A D-Link bemutatta – a saját minősítése szerint – a világ legfejlettebb és legátfogóbb Wireless AC Cloud router-termékcsaládját. A négy új router az új nemzedékű Wireless AC (új szabvány az adattovábbítás látványos meggyorsítására) technológiával elhozza a jövő vezeték nélküli kapcsolatát.

Fujitsu Amilo Pi 3560: a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz A Fujitsu legújabb Amilo Pi 3560 noteszgépének széles képernyős kijelzőjén a használó bárhol és bármikor kifogástalan minőségben nézheti meg filmjeit és fotóit, ápolhatja társas kapcsolatait és futtathatja kedvenc játékait. A gép HDMI n keresztül nagyméretű plazmatévéhez.
D-Link Quadband Home router: vezeték nélküli N-sebesség két frekvencián Két, vezeték nélküli, N-sebességű frekvenciatartományt kínál az internetes forgalom számára a D-Link Quadband Home routere: általa egyidejűleg használható a 2,4 és az 5 GHz-es sáv.
Panasonic-világújdonság: vezeték nélküli HDTV Bemutatta a Panasonic Corporation of North America a zászlóshajójának számító 1080p felbontású, mindössze 25 mm vastagságú Z1 plazmatelevízió-sorozatot. A szerfölött keskeny kialakításon és a külön tunerbox-konfiguráción kívül a NeoPDP HDTV ellátták a WirelessHD-technológiával is, amely az elegáns, letisztult  keskeny panelfelépítéshez nélkülözhetetlen.
Vezeték nélküli otthoni hangrendszer – Cisco újdonságok a CES-en Olyan fogyasztói technológiákat és kezdeményezéseket mutatott be a Cisco a héten megnyílt nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállításon (CES) Las Vegasban, amelyek a magával ragadó kommunikációs és szórakozási élmények új nemzedékével támogatják a „hálózati életmódot”.
D-Link: sokat tudó frissítés vezeték nélküli routerekhez A Wireless N technológia területén folyamatosan úttörő fejlesztésekkel jelentkező D-Link kibocsátotta a Gigabit-portos, vezeték nélküli routereihez a legújabb innovációját, a SharePort funkciót, amely további használati lehetőséget kínál a készülékeinek USB-portjához. Az új lehetőségek közül a legfontosabb a nyomtatómegosztás és a külső merevlemez kezelése, a legújszerűbb pedig minden bizonnyal a 3G adapterek kezelése.

1 2   >