ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: internet

Elektronika és fogyasztói szokások a magyar otthonokban

A Samsung nyilvánosságra hozta a Techonomic Index 2015 kutatásának legfrissebb eredményeit, amelyek bemutatják a magyarok kapcsolatát a modern technológiához, és azt is, hogy miként használják az ilyen eszközöket. A Samsung eddigi legnagyobb európai fogyasztó kutatása 18 ország 18 ezer lakójának a megkérdezésével készült azzal a céllal, hogy megismerje a fogyasztói szokásokat, vásárlási szándékokat az elektronikus eszközök és háztartási gépek piacán.

Bosch-csoda: 165 lottó-főnyeremény – 1000 új munkahely – 24 milliárd kutatásra, fejlesztésre

Szuperszámokat – értsd: követésre különösen érdemes tényeket – soroltak ma délben a magyarországi Bosch-csoport vezetői a 2014. év értékelése közben. Pusztán hasonlításképpen: a cégcsoport tavalyi árbevétele 165 lottó-főnyereménnyel egyenértékű...

Öt éven belül a világ népességének 70%-a okostelefont használ

Az Ericsson ma megjelent legújabb Mobilitási Jelentése megállapítja, hogy 2020-ra a fejlett mobiltechnológia általánossá válik az egész világon: az okostelefon-előfizetések száma több mint kétszeresére növekszik, és eléri a 6,1 milliárdot, továbbá a világ népességének 70%-a használ majd okostelefont, és 90%-a él majd mobil szélessávú hálózattal lefedett otthonban.

Internet hűségidő nélkül

Az internetkapcsolat típusától függetlenül valamennyi internetcsomagját hűségnyilatkozat nélkül is elérhetővé tette a tőzsdén jegyzett Externet alternatív távközlési szolgáltató, ezzel ügyfelei akár egy hónapra is igényelhetnek kábel-, ADSL- vagy mobilinternetet. A hűségnyilatkozat, illetve kötöttségek nélküli szolgáltatásokkal az Externet elsősorban a rugalmas lehetőségeket keresőket célozza meg.

Dolgok, amelyeket egyszerűen jobb online végezni

Manapság az internet folyik a csapból is és bár hazánk ezen téren azóta nem számít a világ élvonalába, mióta használata a 2000-es évek elején elkezdett igazán felpörögni idehaza, azért panaszra sincs okunk. Ugyanakkor elmondható, hogy elég kevesen vagyunk képesek igazán értékelni a web hihetetlen sokoldalúságát, és ahelyett egyszerűen csak belesüppedünk a látszólag vég (és különösebb cél) nélküli böngészésbe. Ez azonban nem kell, hogy így legyen!

Gördülő újdonságok – a jelszó: 4K

Nem látszik meg a kor a centenáriumához közeledő japán óriás vállalaton: az 1918-ban (tehát 97 esztendővel ezelőtt) Matsushita Electric Industrial Co. néven alapított, és éppen 60 éve Panasonic néven meghatározó márkává előlépett, 334 ezer alkalmazottat foglalkoztató elektronikai világcég folyamatosan az innováció élvonalában jár – erősíttetett meg ma délelőtt is, amikor termékújdonságai európai bemutatójának részeként a budapesti Vasúttörténeti Parkban vonultatta föl a magyar cégeknek szánt újdonságait.


<   6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   >