ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Győr

Súlyos közúti közlekedési baleset Győrött

Ma, szombaton,  december 3-án reggel 9 óra tájban súlyos közlekedési baleset történt Győrött, néhány méterrel a Szent István út és az Aradi Vértanúk útja torkolatától. A karambolban három jármű - egy taxi, egy BMW személygépkocsi és egy autóbusz roncsolódott. 

Lakáspiac: bővülés, áremelkedés

Két év óta folyamatosan bővül a lakáspiac, tavaly az áremelkedés a nagyvárosokban is érezhető volt. Az átlagos négyzetméterenkénti árak Debrecenben, Győrött és Sopronban nőttek legnagyobb mértékben. A szakértők úgy gondolták, a bővülés 2016-ban sem torpan meg.

Győrött elkészült a 30 milliomodik motor és az egymilliomodik autó

Az Audi Hungariánál legördült az egymilliomodik autó a gyártósorról, amelyet a harmincmilliomodik győri motor, egy 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajt.  A jubileumi autót, egy catalunya piros Audi TT RS modellt, a vállalat munkatársai közösen köszöntötték Borkai Zsolt győri polgármesterrel és Peter Kösslerrel, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatójával.

Állatkertek éjszakája – augusztus utolsó péntekén

Ötödik alkalommal rendezik meg az állatkertek éjszakáját; az idén országszerte tizenkét vadaspark csatlakozott a rendezvényhez. A közönséget mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és a szokásos látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják.

Kapósak és egyre drágábbak a lakások az egyetemi városokban

Átlagosan ötödével emelkedett a lakások négyzetméterára a múlt három évben az egyetemi városokban és az érintett fővárosi kerületekben. A kereslet napról napra növekszik, így annak, aki lakást venne, érdemes idejében kezdenie a kiválasztást. Egy nagy bank ingatlanszakértő közössége összeállította a felsőoktatási szempontból fontos területek lakáspiaci listáját.

Száguldva fejlődő világ – az Audinál is

Valamikor, a kilencvenes években, amikor az autóiparban új lendületet adtak a dízelmotoroknak, és meg akarták győzni a világot, hogy indulnak hidegben is, nem is zajosak, jó a fogyasztásuk, akkor az Opel kommunikátorai azt találták ki, hogy meghívnak újságírókat mindenfelől a nagyvilágból, és megmutatják remek konstrukciójukat. Akkoriban az autózási szakíró kollégám nem ért rá, hát engem kért meg, ugyan nézzem már meg, mit mutatnak a németországi Opel-gyárban.


<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >