ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Bosch

Kitüntették a digitális hálózatba kapcsoltság úttörőjét

Dr. Volkmar Denner, a Bosch igazgatótanácsának elnöke kapta az idei Leadership Award Connected World díjat. A Vogel Business Media vállalatoknak és cégvezetőknek adományozott elismerése a digitális hálózatba kapcsolhatóság területén nyújtott kiemelkedő teljesítményt és elkötelezettséget díjazza. 

Ipar 4.0 – egyesíti tudását a Bosch és a SAP

Együtt erősebben, mint egyedül – stratégiai együttműködésről kötött megállapodást a Bosch és a SAP a dolgok internete (Internet of Things; IoT) és az Ipar 4.0 (Industry 4.0) területein. Mindkét vállalat a felhő-technológiára és a szoftveres megoldásokra is ki kívánja terjeszteni a közös munkát.

A haszonjármű-ágazatot forradalmasító megoldások Hannoverben

A Bosch mobilitási megoldások üzleti szektor árbevételének negyedét a haszonjárművek műszaki megoldásai adják. A vállalat új szolgáltatásai az eddiginél is hatékonyabbá teszik a logisztikai láncot. A cég piacvezető a haszonjárművek kormányrendszereinek gyártásában és értékesítésében.

Vízbefecskendezéssel látványosan növelhető a benzinmotorok hatásfoka

Hazánkban az autósok 82 százaléka benzines járművet használ 2016-ban. A Bosch szerint –amelynek egyik kiemelt fejlesztési területe a benzinüzemű motorok hatékonyságának növelése – 2020-ra a világ személyautóinak negyedét közvetlen befecskendezéses benzinmotor hajtja majd.

Automechanika, 2016: hálózatba kapcsolt megoldások

Alkatrészek, rendszerek és szolgáltatások széles választékával jelenik meg a Bosch a majna-frankfurti Automechanika (szeptember 13-17.) kiállításon és vásáron. A hazánkban is honos vállalat olyan megoldásokat is bemutat, amelyeket nagykereskedők és műhelyek alkalmazhatnak, még hatékonyabbá téve működésüket és bővítve szolgáltatásaik kínálatát.

Okosotthon: biztonságot és kényelmet kínál

A holnap záruló berlini IFA-kiállításon olyan új okosotthon-megoldásokat mutat be a Bosch, amelyekkel az élet az eddiginél biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tehető. „Egy-egy füstriasztóval és mozgásérzékelővel, valamint szituációkezelővel bővítettük a Bosch okosotthon-rendszerét" – mondta el munkatársunknak a Robert Bosch Smart Home GmbH ügyvezető igazgatója.


<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >