ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Bosch

Európai módon: megkezdődött a félév a hatvani közösségi felsőoktatási képzési központban

Az áprilisi ünnepélyes avatás után ezekben a napokban megkezdődik az első tanév Hatvanban, a Bosch kezdeményezésére létrejött Közösségi Felsőoktatási Képzési Központban. Az évnyitó részvevői – dr. Heidrich Balázs, a Budapesti Gazdasági Egyetem rektora, dr. Jakab László, a Műegyetem dékánja, Horváth Richárd hatvani polgármester, továbbá Javier González Pareja, a magyarországi Bosch-csoport vezetője és Volker Schilling, a helyi Bosch-gyár gazdasági ügyvezetője – is jelezték az intézmény rangját és fontosságát.

Benzin helyett víz: akár 13 százalékkal csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás

A Bosch az első és egyetlen vízbefecskendezést kínáló beszállító. A víz üzemanyagot takarít meg és megnövelheti a motor teljesítményét is. A Bosch újítása nemcsak takarékosabbá, hanem akár nagyobb teljesítményűvé is teheti a gépkocsikat.Online bemutatóoldal videókkal és animációkkal itt, tessék kattintani, megéri!

Hazánkban az autószerelés bizalmi szolgáltatás

A megkérdezettek háromnegyede választja a márkától független, kis autószerelő-műhelyeket. A legfőbb választási szempont a szakértelem, a várható költség csak a harmadik helyen szerepel. Márkaszervizt leginkább a 18–29-év közöttiek és a 60 évesnél idősebbek választanak

Automechanika, 2016: intelligens megoldások, hálózat, karbantartás

A Bosch számára a hálózatba kapcsolt műhely, vagyis a „Connected Workshop”, további internet alapú szolgáltatásokkal és kiterjesztettvalóság (Augmented Reality) -alkalmazásokkal együtt alkotja a majna-frankfurti Automechanika, 2016 kiállítás egyik központi témáját. A hálózatba kapcsolt műhely a Bosch 2400 négyzetméteres standján a 9. pavilonban testközelből is megismerhető szeptember 13–17. között.

Új szolgáltatás az autósoknak: parkolóhely-keresés könnyedén

Csaknem valamennyi autósút valamilyen parkolóhelyen fejeződik be, amit azonban először meg kell találni. A zsúfolt belvárosok forgalomterhelésének mintegy harmadát okozza közvetlenül a parkolóhely-keresés, különösen az út menti szabad helyek ritkák.

 

Bárki parkolóművész lehet

Parkoláskor gyakran érik zsebbe vágó kellemetlenségek az autósokat. Mind gyakrabban végződik a jármű szűk parkolóhelyekre „gyömöszölésének” kísérlete horpadásokkal és karcolásokkal. A múlt tíz évben harmadával nőtt a parkolások és a lassú manőverezések közben történt balesetek aránya.


<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >