ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: internet

Határok nélküli Európa – határtalan kommunikáció

A Deutsche Telekom az új „Európa” kampányában Andrea Bocelli sztártenorral együtt hangsúlyozza az egységes hálózat által összekapcsolt Európa fontosságát. A bennünket „láthatatlanul is körülvevő és összekötő hálózat” gondolata a vezető európai távközlési szolgáltató, a Deutsche Telekom stratégiájába illeszkedik.

Online-rablás áldozatai lehetnek a külföldet járók

Az utazóknak csaknem a fele pénze elvesztését tekinti a külföldön rá leselkedő három nagy veszély egyikének; a hitelkártya-csalástól a válaszadók jó harmada tart. Az aggodalmak nagyon is megalapozottak. A Kaspersky Lab kutatása megállapította: a kutatás ugyancsak megállapította, hogy a felmérésben részt vevők  több, mint ötöde szenvedett el pénzveszteséget, minden 12. pedig kártyacsalás áldozata lett, miközben külföldön tartózkodott.

Euró milliókat költött hálózatbővítésre a magyar UPC

Új épületbe költözött az UPC Magyarország hálózatának irányító központja. A hazai szélessávú optikai hálózat főhadiszállását több mint másfél éves előkészítés után mozgatták át az új telephelyre. Az új fejállomással látványosan növekszik a szélessávú UPC-hálózat adatforgalmi kapacitása és biztonsága.

Egyre veszélyesebb a kibertér – álságos alakok, valóságos bűnözők

Egy szomorú esemény híre rázta meg a világot a napokban, amelynek sajnos egy 15 éves magyar áldozata is volt. Egy 18 éves német–iráni kettős állampolgár előbb kilenc ember lelőtt, majd öngyilkos lett egy müncheni bevásárlóközpontban. Bár tragédiák bárhol, bármikor történhetnek, mégis érdemes végig gondolni, hogy miben lehetünk minden eddiginél óvatosabbak, hogyan védhetjük meg magunkat és szeretteinket. Az egészséges gyanakvásnak, óvatosságnak ugyanis a digitális térben legalább annyira helye van, mint a való világban.

Habkönnyű, csábító ajánlat: ingyen weboldal kisvállalkozásoknak

Az egy alkalomra szóló ingyenes tanácsadás alkalmával a Telekom szakmai partnere a cégek weboldalának elkészítésében segít; miután feliratkoztak a Webkönnyen próbaváltozatára, külön kell kérniük az extra szolgáltatást, tehát a segítségnyújtás a regisztrációval nem válik automatikussá.

Bécsi zöldséget a bécsieknek – segít az internet

Az osztrák főváros lakói egyre nagyobb igyekezettel törekednek arra, hogy a közelből származó zöldséget és gyümölcsöt fogyasszanak. A Bécsi Agrárkamara most honlapot nyitott és okostelefonos alkalmazást készített, amellyel a bécsiek könnyen megtalálhatják a közelükben működő termelőket. Az egykori császárvárosban jelenleg 700 mezőgazdasági üzem működik.


<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >