ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Bosch

Autóhasználati szokások – folytatódik a gépkocsivénülés

A Robert Bosch Kft. megbízásából a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet 2008, azaz a gazdasági és pénzügyi válság kezdete óta kétévente országos reprezentatív kutatással méri fel a magyar autóhasználati szokásokat. A minta életkor, nem, iskolai végzettség és lakóhely szempontjából reprezentatív a 18 éven felüli magyar lakosságra nézve.

A jövő parkolása: forradalmi ötletek

Új piacra lép a Bosch a parkolás területére kifejlesztett technikáival és szolgáltatásaival. A technológiák és szolgáltatások globális szállítója egységes megközelítést alkalmaz: a Bosch egyszerűsíti a parkolóhelyek keresését, lépésről lépésre automatizálva a parkolás folyamatát. „A jövő mobilitása ma kezdődik – az okos parkolással” – emelte ki dr. Dirk Hoheisel, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsának tagja a téma jelentőségét.

Vezető nélküli autókat fejlesztenek hazánkban

A közlekedés egyik legígéretesebb területe az önálló döntéshozatalra képes, önjáró, önvezető módon közlekedő járművek kutatása és fejlesztése. A közlekedés valamennyi ágazatát –a kötött pályás, a vízi, a légi vagy a közúti közlekedést – érintő fejlesztéseknek meghatározó központja lehet Magyarország egy ma lezajlott konferencia szerint, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, Günther Oettinger, a digitális gazdaságért és társadalomért felelős uniós biztos és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is. (A képen: az Apple autó.)

Berényi Norbert felel a magyar Bosch online-csatornáiért

Májustól új taggal bővült a Bosch vállalati kommunikációs csapata: a vállalati online kommunikációért Berényi Norbert felel. Az ifjú szakember feladatai közé tartozik a cégcsoport weboldalainak, a közösségimédia-csatornáknak, valamint a központi, belső online kommunikációs kiadványok és felületeknek a fejlesztése és működtetése.

Magyar autóhasználati szokások – a háztartások 44 százalékának van kocsija

Kétévente pontosított, reprezentatív képet kaphatunk a 2008-i gazdasági és pénzügyi válság kezdete óta a Robert Bosch Kft. kutatása alapján arról, hogy miként alakulnak az autóhasználati szokások hazánkban. A reprezentatív felmérést az idén is a Medián végezte az első negyedévben, 2400 személyes minta személyes megkérdezésével.

Jól bírták szusszal a léghajtányok Egerben

Kilencedszer a hétvégén rendezték meg az egri Érsekkertben a léghajtányok nemzetközi versenyét, amelyen a hazaiakon kívül még öt ország 26 egyetemének 47 csapata vett részt. Az első vetélkedés 2007-ben még csak a Bosch Rexroth vállalatok házi versenyként szolgált.


<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >