ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Bosch

Szarvasűzők: Bosch-futóünnep

Huszonhatodik alkalommal is rajthoz álltak Egerben a mostani és egykori egyetemisták, főiskolások és a természetesen a magyarországi Bosch-csoport munkatársai. A hétvégi futóünnepen minden eddiginél több résztvevőt, természetkedvelő és lelkes szurkolót köszöntöttek a szervezők.

Ahol a legkorszerűbb fűtéstechnológiát oktatják

A magyarországi Bosch-csoport budapesti telephelyén ünnepi külsőségek között adták át a világcég hazai termotechnika-üzletágának oktatótermét, ahol évente 1500-an ismerkedhetnek meg az alternatív, környezetkímélő és energiatakarékos fűtési megoldásokkal. Az oktatóközpontra 30 millió forintot költött a Bosch.

Hatszáz új munkahely létesül 1890 milló forintos beruházással Hatvanban

A magyarországi Bosch csoport egy újabb fejlesztési terv megvalósításával összesen 600 új munkahelyet hoz létre a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft.-nél – jelentették be ma kora délelőtt Budapesten. A 2018-ig megvalósuló beruházás összértéke 18,9 milliárd forint, ebből egyedi kormánydöntés alapján 4,7 milliárd forint a vissza nem térítendő állami támogatás.

Hatvan partnere a világ legnagyobb autóelektronikai gyára

Ünnepi külsőségek között adták át a Hatvan Város Önkormányzata által meghirdetett „Hatvan Város Partnere” program elismeréseit, amelyekkel a helyi vállalkozások társadalmi, közéleti felelősségvállalását, aktivitását díjazzák. A program jelölő bizottságának javaslata alapján Hatvan Város Önkormányzat Képviselő-testülete „A 2015. év vállalkozása” díjat a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft.-nek adományozta.

Intelligens gázpedál, avagy takarékos vezetés lábujjhegyen

Régi igazság: az üzemanyag-fogyasztás negyede a vezető lábától függ. E tekintetben eddig csak az óvatosság segített – meg a takarékos vezetést oktató tanfolyamok. A Bosch azonban egyedülálló műszaki segítséget kínál az aktív gázpedál formájában, amely nemcsak takarékosabbá, hanem biztonságosabbá is teheti az autókat, mivel egy sor vezetéstámogató rendszerrel hálózatba kapcsolható.

Hazai egyetemeken képzik a jövő önjáró gépjárműveinek fejlesztőit

A járműipar a magyar gazdaság húzóágazata: a gépjármű-gyártás mellett egyre nagyobb szerepet kap az autóipari kutatás és fejlesztés, amiben a nemzetközi konszernek élen járnak, ugyanis rangos fejlesztő intézeteket alapítottak hazánkban. A további fejlődéshez kiválóan képzett szakemberekre van szükség.


<   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   >