ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: internet

Nem létezik tökéletes biztonság a digitális világban

Kifogyhatatlan, folyamatosan újra termelődő témát találna – ha ma élne – Agatha Christie, Arthur Conan Doyle, Szerb Antal, Rejtő Jenő, a nemzetközi és a magyar bűnügyi irodalom megannyi nagysága digitális korunk hozadékaként. Nem kellene egyebet tenniük, mint bele-belehallgatniuk, -olvasniuk a védelmiszoftver-készítők jelentéseibe…

MVM NET: internet-nagykereskedőként viszonteladó

Európa legnagyobb, a világ egyik vezető internetforgalom-cserélőjének, a majna-frankfurti „DE-CIX”-nek (Deutscher Commercial Internet Exchange) a hivatalos viszonteladójává vált az MVM NET Zrt. A társaság hazánkban elsőként szerzett ilyen jogosultságot.

Őrült világban élünk, Idomeni a sötét idők jelképe

Megrázó élményeket szerzett a görög–macedón határon a német kereszténydemokraták egyik veterán politikusa, aki azt írja a Die Zeitben, hogy amit Idomeniben, a menekültek körében tapasztalt, az mutatja, milyen sötét időket él Európa. Ezrek vegetálnak elképzelhetetlen nyomorban, mocsokban, a zuhogó esőben, a bokáig érő sárban. A 81 éves Norbert Blüm egy éjszakát maga is a helyszínen, sátorban töltött. Megállapítja: a földrész szerencsésebb részén, magyar–osztrák vezetéssel alakulóban van az új keleti tömb. Orbánt, aki becsapta az ajtót, valószínűleg éppen most ünneplik társai a pártelnökség ülésén a migránsokkal szemben tanúsított keménységért.

FRITZ!Box für europäisches Breitbandinternet

Unter dem Motto „Schnell. Intelligent. Überall.“ präsentiert AVM auf der Cebit 2016 neue FRITZ!Box-Modelle für alle Breitbandtechnologien. DSL, Kabel, Glasfaser und LTE – FRITZ!Box gibt es für jeden Internetzugang. FRITZ!-Neuheiten und -Themen AVM (AudioVisuelles Marketing und Computersysteme GmbH) auf der Cebit in Hannover (14.3. bis 18.3.2016, Halle 13, Stand C48) vor.

Fedélzeti wifi a KLM Dreamlinerein

Már elérhető a fedélzeti wifi-szolgáltatás a Holland Királyi Légitársaság legújabb Boeing 787-es repülőgépein. A KLM bejelentette: a jövő évtől a hosszú távú flotta összes járatán kiépítik a vezeték nélküli internetkapcsolatot. A felhők feletti internetezésért természetesen fizetni kell.

A 3e titkai és tervei

Többszöri érdeklődésre sem volt hajlandó elárulni dr. Günther Pacher, az osztrák 3e Rt. első embere ma délelőtt, a szokásos, éves sajtótájékoztatóján, hogy mekkora forgalmat bonyolítottak le tavaly a cég magyarországi boltjai. Arra hivatkozott, hogy ez eddig sem volt ez szokás az Ausztrián kívül még tizenegy országban honos barkácsbolt-hálózatnál.


<   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   >