ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Bosch

Életre tervezve: amikor az autó segít a konyhában

Teljesen mindegy, hogy otthon, a városban, az autóban vagy munka közben: a Bosch a holnap nyíló CES 2016 alkalmával Las Vegasban az „Életre tervezve” szlogen jegyében innovatív technikát mutat be. A technológiai és szolgáltató vállalat az internetes termékek keretében történő hálózatba kapcsolásra épít: „az a célunk, hogy az eddiginél biztonságosabb, kényelmesebb és hatékonyabb megoldásokat kínáljunk az intelligens ház, energia, mobilitás és ipar számára...

Ötszáz doboznyi boldogság rászoruló gyerekeknek

A budapesti, a hatvani és a miskolci Bosch vállalatok fogtak össze azért, hogy karácsony előtt segítsenek a rászoruló családoknak, gyermekeknek. A Boschnál az idén először és hagyományteremtő szándékkal megszervezett cipősdoboz-akcióban 500 ajándékdoboz gyűlt össze a lelkes Bosch-munkavállalók jóvoltából. A kezdeményezést a Bosch vezetőutánpótlás-programjában, a Junior Managers Programban részt vevő munkavállalók a szabad idejükben koordinálták.

Számítógépek iskoláknak, játékok kórházban ápolt gyerekeknek

A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. a közelgő karácsony alkalmából december 16-án összesen egymillió forint értékben adományozott számítógépet a város és a közeli Rózsaszentmárton önkormányzatának. A Hatvani Önkormányzaton közvetítésével a Szent István Általános Iskola, a Damjanich János Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium és további helyi szervezetek jutnak gépekhez. Az értékes adományokat Horváth Richárd, Hatvan és Sipos Jánosné, Rózsaszentmárton polgármestere vette át. 

mySPIN: megoldás az okostelefon integrálására

Navigáció, streaming szolgáltatások, vagy éppen a naptár használata okostelefonunkon vezetés közben? A Bosch által kifejlesztett, az okostelefonok integrálására alkalmas mySPIN alkalmazás kínálja mindezt – ráadásul jogszerűen és használóbarát módon. A Bosch technológiája az okostelefont köti össze az autóval, függetlenül attól, hogy az eszközön iOS vagy Android operációs rendszer fut.

Bosch: 36 ezer millió forintos beruházás Makláron: 130 új munkahely

Folyamatos magyarországi beruházásainak sorában a Bosch, a technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója, három fejlesztési beruházással összesen 130 új munkahelyet létesített magyar leányvállalatánál, a Robert Bosch Automotive Steering Kft.-nél. A vállalt beruházások összértéke 36 milliárd forint, amelyből 2 milliárd forintot az Európai Unió és 700 millió forintot a magyar állam finanszírozott. A háromrészes beruházásból most készült el a harmadik: 7,2 milliárd forintba került, amiből 1 milliárd forintot az Európai Unió fizetett. A Bosch maklári telephelyén fejlesztették a gyártási technológiát és komponensgyártó berendezésekkel bővítették a gyártási kapacitást is.

Biztonság és kényelem egy kézből – okos otthonok Bosch-módra

Az intelligens internet- és hálózati kapcsolatban működő otthonok számára kifejlesztett megoldásokkal bővíti kínálatát a Bosch. A hazánkban is jelen lévő nemzetközi cégbirodalom jövő január 1-jétől az új Robert Bosch Smart Home GmbH leányvállalatának ernyője alatt fogja össze az okos otthon (smart home) termékeivel kapcsolatos tevékenységét, beleértve a szoftverek és érzékelők gyártását, kínálatát. Ily módon a jövő évtől egy egységből kínálhatja az intelligens otthonokkal kapcsolatos számos termékét és szolgáltatását, köztük a betöréseket idejében jelentő és a fűtés energiatakarékos távirányítását segítő új megoldásait. 


<   3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   >