ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: internet

Immár egyetlen szám minden igényhez: immmr

Sok ember számára természetes, hogy a világ bármely pontjáról be tud lépni az elektronikus levelezését kezelő programba, és más internetes szolgáltatásokat is igénybe vehet bármilyen eszközről. A Deutsche Telekom is ezt a szolgáltatást kínálja „immmr” néven mobiltelefon-számokhoz. Az elsőként hazánkban és Szlovákiában megvalósuló szolgáltatás révén a mobiltelefon-számok virtuálissá válnak, ami azt jelenti, hogy többé nem tartoznak egy meghatározott készülékhez vagy sim-kártyához.

Egymillió-nyolcszázezerre nőtt az előfizetések száma

Tizenötezermillió forintot fordított hálózatának fejlesztésére, 60 ezer új háztartást ért el, megkezdte a korlátlan adatforgalmú mobilszolgáltatását, és tovább növelte ingyenes WiFi-hotspot-jainak számát az UPC Magyarország – derül ki a műsortovábbító, távközlési és internetszolgáltató világcég magyarországi leányvállalatának 2015-ről szóló, most közzétett üzleti jelentéséből.

ZyXEL-kaméleon: NWA5123-AC

Füstjelzőhöz hasonlító külsővel és beépített antennával látta el a ZyXEL a legújabb hozzáférési pontját, amely – a gyártó szerint – megbízható 802.11ac WiFi csatlakozást kínál szállodák, munkahelyek részére. Az eszköz teljesítményét követő LED-mutató szükség esetén kikapcsolható.

mySPIN: megoldás az okostelefon integrálására

Navigáció, streaming szolgáltatások, vagy éppen a naptár használata okostelefonunkon vezetés közben? A Bosch által kifejlesztett, az okostelefonok integrálására alkalmas mySPIN alkalmazás kínálja mindezt – ráadásul jogszerűen és használóbarát módon. A Bosch technológiája az okostelefont köti össze az autóval, függetlenül attól, hogy az eszközön iOS vagy Android operációs rendszer fut.

Biztonság és kényelem egy kézből – okos otthonok Bosch-módra

Az intelligens internet- és hálózati kapcsolatban működő otthonok számára kifejlesztett megoldásokkal bővíti kínálatát a Bosch. A hazánkban is jelen lévő nemzetközi cégbirodalom jövő január 1-jétől az új Robert Bosch Smart Home GmbH leányvállalatának ernyője alatt fogja össze az okos otthon (smart home) termékeivel kapcsolatos tevékenységét, beleértve a szoftverek és érzékelők gyártását, kínálatát. Ily módon a jövő évtől egy egységből kínálhatja az intelligens otthonokkal kapcsolatos számos termékét és szolgáltatását, köztük a betöréseket idejében jelentő és a fűtés energiatakarékos távirányítását segítő új megoldásait. 

HbbTV: napról napra okosabbak a tévékészülékek

Rövidesen tovább bővíti hibrid tévés szolgáltatását, a MinDig TV Pluszt az Antenna Hungária; a tervek összhangban vannak a jövő évi nagy sportesemények (labdarúgó Eb, olimpia) élő közvetítéseivel. A műsorszóró és -szolgálatató társaság szeretne kedvében járni nem csupán a tévénézőknek, hanem a tartalomszolgáltatóknak és a reménybeli hirdetőknek is.


<   3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   >