ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Győr

ABB-adomány a győri Jedliknek

Egymillió forintot ajánlott fel az ABB Kft. a társadalmi felelősségvállalás szellemében a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium Generátor Alapítványának a műszaki oktatás támogatására. A pénzből felújítják a nagy múltú intézmény könyvtárát. 

Naponta mintegy 200 nyolchengeres motor készül 250 és 382 kW közötti teljesítménnyel. A motorcsalád hat erőforrását az Audi Hungaria többek között az Audi RS 4, RS 5, S6, S7, A8, S8, Q7 és R8, valamint a Volkswagen Touareg és a Bentley Continental GT,  Porsche Cayenne modellekhez szállítja.  Jelenleg több mint 400 munkatárs dolgozik a nyolchengeres motorgyártás területén. A motorhoz a vezérműtengely, a hengerfej és a forgattyúsház mechanikai megmunkálása is Győrött történik Az Audi Hungaria 19 éve sikeres gyártója és szállítója a Volkswagen és az Audi Konszern csúcstechnológiájú motorjainak. 

Advent Győrött és téli fesztivál

November utolsó napján ismét ünnepi fénybe öltözik Győr, a folyók városa. Az advent ideje az idén is felejthetetlen hangulatot, színes programokat és sok meglepetést kínál az ünnepre készülődőknek. Csak egy közülük: a győriek és vendégeik újra élvezhetik a varázslatos fényjátékot a barokk házak övezte Széchenyi téren.

Bővült a motorválaszték a győri Audinál

Megkezdődött az 1,2 és 1,4 literes, négyhengeres Otto-motorok sorozatgyártása az Az Audi Hungria Motor Kft.-nél. A győri motor fő alkatrészei, a forgattyúsház, hengerfej és forgattyústengely is a magyar Audinál készülnek. Az új erőforrást egyebek között az új Audi A3-ba és a VW Golfba építik be.

címkék:  2-14 literA3Audi HungariaGyőrOtto-motorVW Golf
Lord Of The Dance: magyar táncosok főszerepben

A Michael Flatley’s Lord of Dance, amely már többször aratott viharos tetszést Magyarországon, november elején a hazai nagyvárosokban lép fel két magyar táncossal. Elsőként november 3-án, szombaton Győrött, a Városi Egyetemi Csarnokban. Utána még háromszor: Miskolcon, Pécsett és Veszprémben.

Győr-Moson-Sopron megyében ia javítja a digitális fölfelszíni televíziós szolgáltatások vételi lehetőségeit az Antenna Hungária. A fejlesztés eredményeképpen holnaptól, október 19-től az AH már az új antennarendszerről sugározza a digitális adásokat a győr-szabadhegyi toronyról. A kedvezően változó sugárzási paraméterek következtében látványosan javulnak a MinDig TV és MinDig TV Extra vételi lehetőségei Győrött és a megye nagy részén.


<   4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   >