ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Audi A3 Cabriolet: világpremier és a sorozatgyártás Győrött
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Audi A3 Cabriolet: világpremier és a sorozatgyártás Győrött

Audi A3 Cabriolet: világpremier és a sorozatgyártás Győrött Sikertörténetének új fejezetét nyitotta meg az Audi A3 Cabriolet gyártásának megkezdésével az Audi Hungaria. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Rupert Stadler, az Audi AG igazgató tanácsának elnöke ma hivatalosan is elindította a sorozatgyártást a győri Audi Hungaria Motor Kft. járműgyárában. A sorozatgyártás kezdete egyben az új Audi A3 Cabriolet világpremierje is.
„Az Audi Hungaria a múlt években már bizonyította teljesítőképességét az Audi TT Coupé és TT Roadster gyártásával. Meggyőződésünk, hogy magyarországi vállalatunk az Audi A3 Cabriolet gyártásával is nagymértékben hozzájárul stratégiai célunk eléréséhez, ahhoz, hogy 2015-ig elérjük az évi 1,5 millió jármű gyártását”- mondta Stadler. Az Audi Hungaria egyidejűleg a konszern központi motorgyártója.

A beruházás megvalósítása tavaly kezdődött. Ahhoz, hogy az új modellt az Audi TT Coupé és TT Roadster gépsorán lehessen gyártani, műszaki és egyéb átalakításokat kellett végrehajtani. A beruházás ára meghaladja az 1,2 milliárd forintot, azaz 5 millió eurót. Az új modell előállítása az immár jól bevált kooperációs gyártásban történik az ingolstadti anyavállalattal (karosszériagyártás, fényezés). A járműgyártás maximális kapacitása napi 300 egység.


Az Audi Hungariánál 1998-ban kezdődött a járműgyártás az Audi TT összeszerelésével. Azóta már több mint 300 000 jármű készült Győrött. Tavaly óta az Audi TT Coupé és TT Roadster új nemzedékét is Győrött szerelik össze. Az idén jó 50 ezer jármű készül a győri Audi Hungariánál.


A gyártó bemutatja az Audi A3 Cabriolet-t


Sportos, elegáns, szenvedélyes.A jövő tavaszi idény kezdetén áll rajthoz az új Audi A3 Cabriolet. A nyitott A3-as a prémium kategóriát képviseli a kompakt autók osztályában. A cabriolet az A3-as sportos génjeit hordozza és az a kompromisszumot nem ismerő minőség jellemzi, ami az Audi valamennyi modelljét. Négy motorból és egyéni többletfelszerelések széles palettájából választhatunk. Az autó Németországban 2008 februártól kapható.

Az Audi cabriolet-k alapvetően klasszikus vászontetővel készülnek. Az A3-as Cabriolet harmonikus eleganciájával és coupé-jellegű sportosságával hódít. A puha tető súlya csekély és kitűnő az illeszkedése. A hidraulika mindössze 9 másodperc alatt nyitja és zárja a csukott állapotban kevés helyet foglaló tetőt. A tető fél-, illetve teljesen automatikus kivitelben rendelhető – az utóbbi esetben kiváló hangszigeteléssel.


Az Audi prémium-Cabriolet-jének karosszériája nagy részben tartalmaz nagy-, illetve maximális szilárdságú, hőkezelt acélokat, valamint olyan műszaki megoldást, amely a lehető legnagyobb szilárdságot, ütközési biztonságot nyújtja. Az autó utastere az Audinál megszokott, minőségi megalkuvást nem ismerő kidolgozást, vonzó dizájnt, példás ergonómiát és sportos eleganciát kínál utasainak. Az autó négy utas számára bőségesen kényelmes. A hátsó ülések támlái lehajthatók, a poggyásztér így 260 literről 674 literre növekszik – mind nyitott, mind zárt tető esetén.

Forrás: Infovilág
Hasznosnak találta ezt a cikket?
(0)
(0)
címkék:  Audi A3 Cabriolet
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Hozzászólások (0)
Ehhez a cikkhez még senki nem írt hozzászólást.
Olvasta már?
Főként az internet- és tv-szolgáltatások ajánlatait hasonlítanák össze az ügyfelek

A tévés szolgáltatásformák közül a kábeltévék iránt a legnagyobb az igény, az érdeklődők 41 százaléka sorolta első helyre ezt a műsorszolgáltatási típust. A leggyakrabban az internet- és tévészolgáltatók díjait hasonlítanák össze az ügyfelek, amire bőven van is lehetőségük: a tízezer lakosúnál nagyobb településeken átlagosan 7 tévé- és 13 internetszolgáltató közül választhatnak az érintettek.

Bezárás
Orbán megosztó politikája csak akkor működik, ha van hozzá kellő ellenségkép A világsajtó részletesen taglalja a Közép-európai Egyetem, a CEU ellen indított magyar kormányzati támadást. A konzervatív német Frankfurter Allgemeine Zeitung kiemeli, hogy a CEU nemzetközileg az egyik legtekintélyesebb magyar egyetem. A kormány azonban első számú közellenségnek állítja be a finanszírozót, Soros György magyarországi születésű amerikai pénzügyi befektetőt, és a beterjesztett törvényjavaslat egyes elemei a CEU ellen irányulnak – állapítja meg a cikk szerzője, aki az egész ügy magyarázatát abban véli felfedezni, hogy Orbán Viktor megosztó politikája csak akkor működik, ha van hozzá megfelelő ellenségkép.
Hagyományosan gazdag húsvéti programok Bécsben Ahogy a tavaszi virágok bontják szirmaikat, úgy nyílnak sorra a húsvéti vásárok az osztrák fővárosban. Április közepéig összesen 260 standnál válogathatnak az érdeklődők, a kínálat a hímes tojástól a kézműves termékeken át a különleges ínyencségekig terjed.
A tévés szolgáltatásformák közül a kábeltévék iránt a legnagyobb az igény, az érdeklődők 41 százaléka sorolta első helyre ezt a műsorszolgáltatási típust. A leggyakrabban az internet- és tévészolgáltatók díjait hasonlítanák össze az ügyfelek, amire bőven van is lehetőségük: a tízezer lakosúnál nagyobb településeken átlagosan 7 tévé- és 13 internetszolgáltató közül választhatnak az érintettek.
Csillagködbe burkolódzó hálózat Pompás névre keresztelte a Zyxel a felhőből vezérelhető hálózati eszközcsaládját: Nebula (csillagköd). Ez az új technológia a kisvállalatok számára kínál minden eddiginél egyszerűbb hálózatmenedzselési megoldást. Az új Nebula-termékválaszték egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).
Értelem kontra érzelem – boldogsághiányos Magyarország Illyés Sándorra, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Kísérleti Pszichológiai Tanszékének alapítójára, a filozofikus mélységű gondolkodóra, az empirikus tudósra, a nemzetközi jelentőségű kutatóra 2003 óta minden évben megemlékeznek a karon Sándor-nap táján. Az idei tanácskozás fő témájául az affektív és kognitív találkozások jelenségét választották, vagyis értelem és érzelem együttműködését vették górcső alá.
Élet és halál: gyorsítandó az új gyógyszerek befogadása az ártámogatásba Senki nem tudja, hányan halnak meg azért, mert nem jutnak idejében olyan létező és hatásos gyógyszerekhez, amelyekkel sikeresen kezelik a rákos betegeket. A bürokrácia húzza az időt. Az új és hatásos onkológiai gyógyszerek befogadása az ártámogatásba rendkívül hosszú időbe telik Magyarországon.
Az újságíró archívumából: A berlini falról – kissé másképpen (4.) Tatár Imre: a magyar külpolitikai újságírás doyenje, miként mondani szokták: "nagy öregje". De lehet-e öreg egy olyan 97 esztendős kolléga, aki nyugállományba vonulása óta mást sem tesz, mint folytatja a hivatását. Ír. Az örökifjú Aranytoll-életműdíjas újságíró – az Infovilág szerkesztőségének felkérésére – néhány folytatásban olvasóink rendelkezésére bocsátja szerfölött gazdag archívumának egyik dossziéját, amely a berlini falépítésről és következményeiről szól.
Keine Angst vor dem Grauen Star ’Lass das Licht herein!’, ’Hab’ keine Angst vor der OP!’ Damit wirbt die Ungarische Gesellschaft für Kunstlinsen-Implantation und Refraktive Chirurgie für den rechtzeitigen operativen Eingriff bei Grauem Star. Die Mitglieder der Gesellschaft (im Mai 2016 gegründet), lauter Augenärzte, zogen durchs Land, um für den regelmäßigen Besuch beim Augenarzt zu werben, denn der Graue Star kann in einer ambulanten OP geheilt werden.