Naprakész térképek: Tele Atlas+TomTom=20 millió
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Naprakész térképek: Tele Atlas+TomTom=20 millió

Naprakész térképek: Tele Atlas+TomTom=20 millió A TomTom és a Tele Atlas közelebb hozza a teljesen naprakész térképek világát, mint valaha is voltak. A TomTom bejelentette, hogy valamennyi Map Share™ visszajelzést a Tele Atlas rendelkezésére bocsájt. A felhasználók több millió észrevételének alapos felülvizsgálata után az eredmények 2008 negyedik negyedévétől kezdve a Tele Atlas minden partnere számára elérhetővé válnak.

A Map Share-nek köszönhetően a TomTom 20 millió vásárlója részt vehet a digitális térképek készítésében, fejlesztésében, és karbantartásában, hiszen készülékén azonnal jelezheti észrevételeit, és a többi használó által feltöltött tartalmakhoz is pillanatok alatt hozzájuthat. Ily módon a gépjárművezetők folyamatosan a piacon elérhető legpontosabb és legfrissebb térképeket használhatják. A Map Share szolgáltatás 2007. júliusi bejelentése óta többmillió térképjavítás készült a TomTom-vásárlók javaslatai alapján.

Harold Goddjin, az új, egyesült vállalat vezérigazgatója kijelentette: „Miként ígértük, a Map Share javítások átadása az első kézzelfogható jele annak, hogy a Tele Atlast  megvásárolta a TomTom. Az együttműködés
garantálja, hogy bármely használó részesülhet a közösségtől beérkező jelzésekből, amelyek száma már most kiemelkedően magas. Ez év végére, ha bárki, bárhol egy órán keresztül utazik egy Map Share-rel javított Tele Atlas térkép segítségével, akkor útján átlagosan 20 javítás eredményét tapasztalhatja.”

„Nem csupán a visszajelzések száma, hanem a minősége az, ami igazán lenyűgöző – hangoztatta Bill Henry, a Tele Atlas vezérigazgatója. – Immár negyedszázada jeleskedünk a nagy mennyiségű adatfeldolgozásban továbbá az ellenőrzésében, de most nem csupán egyszerű térképjavításokról van szó, hanem minden olyan problémáról, amelyet a használók elég fontosnak találtak ahhoz, hogy jelentsék.”
 
A Tele Atlas mindig is élenjárt a térkép-technológiai újítások területén, nevéhez fűződik, például, a világon elsőként létrehozott csúcstechnológiai felszereltséggel ellátott térkép-felmérő gépjárműflotta használata. "Most pedig mi leszünk az első cég, amely a világ legnagyobb navigációs rendszert használó közösségétől, valós idejű információk alapján készíti el majd térképeit, ezáltal szavatolva a legfrissebb és legdinamikusabb tartalommal ellátott térképeket partnereink számára. Boldogan kijelenthetem: az így elkészített térképcsomagot már az idén a partnereink rendelkezésére bocsáthatjuk” – tette hozzá a Tele Atlas vezetője. 

TomTom Map Share

A leggyakoribb panasz a használók részéről, hogy a térképek nincsenek összhangban a valósággal és a folyamatosan változó úthálózat következtében napról-napra egyre elavultabbá válnak. A TomTom azért fejlesztette ki a Map Share szolgáltatást, hogy erre a problémára megoldást nyújtson. A TomTom elemezte a térképekkel kapcsolatos leggyakoribb kifogásokat, és a vezetők számára lehetővé tette, hogy gyorsan és egyszerűen kijavíthassák őket a saját navigációs készülékükön. Egy pár érintéssel, a gépjármű-vezetők szerkeszthetik az érdekes pontokat (POI), jelölhetik a lezárt vagy a megnyitott utakat, megfordíthatják a forgalom irányát, megváltoztathatják az utcaneveket, valamint jelezhetik az új kanyarodási tilalmakat és sebességkorlátozásokat, vagy korrigálhatják a meglévőket. Ezek a változások a készüléken azonnal életbe lépnek. És ami még fontosabb, a TomTom-használók minden nap ingyen hozzájuthatnak a társaik által feltöltött javításokhoz. A TomTom Map Share öt kontinens harminc országában érhető el.

TomTom NV az autós navigációs rendszerek legnagyobb szállítója a világon. Termékeit úgy fejleszti ki, hogy közben nagy hangsúlyt fektet az innovációra, a jó minőségre, a könnyen kezelhetőségre, biztonságra és az értékre. A TomTom termékei közé tartoznak azok az all-in-one eszközök, melyek segítségével az ügyfelek közvetlenül navigálhatnak: ilyen a kiváló TomTom GO termékcsalád, a TomTom ONE termékcsalád, TomTom ONE XL valamint a TomTom RIDER. A TomTom PLUS helyszínhez kötött tartalom és szolgáltatáscsomag a TomTom navigációs termékei számára, amelyek a TomTom HOME-on keresztül könnyen elérhetők. A TomTom olyan navigációs szoftver termékeket is szolgáltat, amelyek harmadik fél eszközeivel is integrálhatók; a TomTom NAVIGATOR szoftver a személyes digitális asszisztensekhez és az intelligens telefonokhoz. A TomTom WORK az iparág vezető kommunikációs és intelligens navigációs technológiáit ötvözi a legjobb nyomvonal és élkövető technológiákkal. A TomTom termékeit egy 30 országra kiterjedő viszonteladói hálózaton keresztül, illetve online értékesítik. A TomTomot 1991-ben alapították Amszterdamban. A cég Európa más városaiban, Észak-Amerikában, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben létesített irodákat. A TomTom részvényeit a Euronexten és az amszterdami értéktőzsdén jegyzik.

TomTomokon itthon elérhetők az RDS-TMC közlekedési információk.

Forrás: Infovilág
Hasznosnak találta ezt a cikket?
(0)
(0)
címkék:  Map ShareTele AtlasTomTomnavigációtérkép
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Hozzászólások (0)
Ehhez a cikkhez még senki nem írt hozzászólást.
Olvasta már?
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas

Újra megjelent a Nokia a mobiltelefon-piacon; első újdonsága az idők során kultikussá vált 3310 jelű készülékének 2017. évi kiadása napjaink nagy meglepetésének kínálkozik. Jó ideig csak meg nem erősített hír keringett a visszatérésről, aztán a valósággá vált: az Mobile World Congress rendezvény egyik sztárjává lépett elő Nokia 3310.

Bezárás
Juncker kiáll a szociális Európa mellett – a szolidaritás nem egyirányú utca A szolidaritás nem egyirányú utca – üzente elsősorban Magyarországnak és Lengyelországnak Alexander Van der Bellen osztrák köztársasági elnök a menekültkérdésről szólva, az APA osztrák hírügynökségnek adott, terjedelmes, exkluzív interjújában, amelyet ma hajnalban tettek közzé. – Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke az unió szociálpolitikai vívmányainak továbbfejlesztését, a „szociális Európát”, vagyis a kontinens integrációjának jóléti pillérét kívánja hangsúlyozni a római csúcstalálkozó zárónyilatkozatában.
Szupermarket tetejére építettek óvodát Bécsben Mivel máshol nem találtak megfelő helyet neki, egy szupermarket tetejére építettek óvodát az osztrák fővárosban. A liesingi intézményben 170 gyerek számára van hely, és még udvart is kialakítottak a számukra. Bécs 52 millió eurót fordít 2021-ig új iskolai, óvodai és napközis helyek létrehozására. (Képek: Votava/PID)
Mostantól mindenki maga állíthatja össze mobil díjcsomagját Teljes egészében az ügyfelek saját igényeihez, használati szokásaihoz igazítható tarifarendszert vezet be mától a Magyar Telekom, miután új alapokra helyezte lakossági havidíjas mobiltelefon-szolgáltatási kínálatát. Az ügyfelek maguk állíthatják össze a csomagjukat, miközben meghatározzák: mennyit szeretnének telefonálni illetve mobilon internezni.
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas Újra megjelent a Nokia a mobiltelefon-piacon; első újdonsága az idők során kultikussá vált 3310 jelű készülékének 2017. évi kiadása napjaink nagy meglepetésének kínálkozik. Jó ideig csak meg nem erősített hír keringett a visszatérésről, aztán a valósággá vált: az Mobile World Congress rendezvény egyik sztárjává lépett elő Nokia 3310.
Építs saját holdjárót! Áprilisban rendezi első közös foglalkozását a Puli és a Makerspace.hu csapata, ahol játékos formában ismerkedhetnek meg az űrtevékenység világával a kalandozni vágyó 10–14 évesek. A résztvevők megépítik saját, működő holdjáró-modelljüket, amellyel különleges feladatokat is el kell végezniük az újdonsült robotépítőknek. (Képek: Gyarmati László/InterfeszPress)
,,Aki hallgat, az is beszél” Nemrég jelent meg Aczél Petra Neked van igazad? című könyve a Tinta Könyvkiadónál. Ebből az alkalomból beszélgetett a szerzővel tudósítónk, aki elsőként ezt kérdezte: A könyv címlapján csupán egy kulcs az illusztráció; melyik zárat nyitja ez a kulcs? (A képen a könyv írója, Aczél Petra.)
Az újságíró archívumából: A berlini falról – kissé másképpen (4.) Tatár Imre: a magyar külpolitikai újságírás doyenje, miként mondani szokták: "nagy öregje". De lehet-e öreg egy olyan 97 esztendős kolléga, aki nyugállományba vonulása óta mást sem tesz, mint folytatja a hivatását. Ír. Az örökifjú Aranytoll-életműdíjas újságíró – az Infovilág szerkesztőségének felkérésére – néhány folytatásban olvasóink rendelkezésére bocsátja szerfölött gazdag archívumának egyik dossziéját, amely a berlini falépítésről és következményeiről szól.
DUIHK-Berufsbildungspreis 2017 Zum vierten Mal verlieh die Deutsch-Ungarische Industrie- und Handelskammer (DUIHK) den Berufsbildungspreis. 2013 mit dem Ziel aus der Taufe gehoben, zur Ausbildung von Fachkräften für Unternehmen, vorrangig kleine und mittelständische, die Mitglied der DUIHK sind, beizutragen.