Fujitsu Amilo Pi 3560: a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Fujitsu Amilo Pi 3560: a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz

Fujitsu Amilo Pi 3560: a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz A Fujitsu legújabb Amilo Pi 3560 noteszgépének széles képernyős kijelzőjén a használó bárhol és bármikor kifogástalan minőségben nézheti meg filmjeit és fotóit, ápolhatja társas kapcsolatait és futtathatja kedvenc játékait. A gép HDMI n keresztül nagyméretű plazmatévéhez.

Munkához, kommunikációhoz, nagy felbontású játék futtatásához, filmlejátszáshoz egyaránt alkalmas ez az Amilo-gép; nagy teljesítményű NVIDIA GeForce GT 240M grafikus kártyája borotvaéles képet és nagy fényerejű színes megjelenítést produkál. Támogatja az Nvidia PhysX, Cuda és PureVideo HD technológiákat. A 16–9 képarányú BrilliantView kijelző valósághű, szélesvásznú minőségben játssza le a dvd-filmeket. A megnövelt képernyőszélesség nagy helyet kínál a kijelzőn egyszerre több alkalmazás, eszköztár, vista gadget vagy IM-program megjelenítéséhez. Az integrált 1,3 MP felbontású webkamera és a beépített digitális tömbmikrofon kiválóan alkalmas videokonferenciára, internetes (VoIP) telefonálásra.

Az Amilo Pi 3560 elegáns megjelenéshez a magas fényű felület és a mintázott csuklótámasz is hozzájárul. A noteszgépet folyadékálló billentyűzet védi a károsodástól – elegendő időt hagyva a gép leállítására és az adatok mentésére. A nagy adatátviteli sebesség és hatótávolság áthidalása az integrált pre-n WLAN és Bluetooth segítségével vaéósul meg; szinkronizálhatók gazdája naptárának és mobiltelefonjának az adatait. Az eSATA technológia villámgyors adatátvitelt garantál, a „halk” üzemmód pedig kényelmes munkakörnyezetet teremt.

Az Amilo Pi 3560 energiatakarékos LED-es háttér világítású kijelzővel dolgozik, ami kültéren is nagy kontrasztot, élesebb képet és megnövelt színmélységet kínál.

Forrás: Infovilág
Hasznosnak találta ezt a cikket?
(0)
(0)
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Hozzászólások (0)
Ehhez a cikkhez még senki nem írt hozzászólást.
Olvasta már?
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas

Újra megjelent a Nokia a mobiltelefon-piacon; első újdonsága az idők során kultikussá vált 3310 jelű készülékének 2017. évi kiadása napjaink nagy meglepetésének kínálkozik. Jó ideig csak meg nem erősített hír keringett a visszatérésről, aztán a valósággá vált: az Mobile World Congress rendezvény egyik sztárjává lépett elő Nokia 3310.

Bezárás
Kevesen, helytelenül, megtámadható módon végrendelkeznek a magyarok Tízedével nőtt tavaly a hivatalosan bejegyzett végintézkedések száma a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) nyilvántartása szerint, de százból még mindig csak négyen készítenek végrendeletet. Nagy gond, hogy fiókok százezreiben lapuló végrendeleteket egyáltalán nem látta közjegyző vagy öröklési ügyekben jártas jogász, ezért több, mint kétséges, hogy megfelelnek-e a törvényi elvárásoknak, ha egyáltalán előveszik őket a hagyatéki eljáráskor. A fővárosban 100-ból több mint 90 esetben szinte biztosan megtámadják az érvénytelen vagy formailag hibás végrendeletet, vidéken ez az arány alacsonyabb.
Hagyományosan gazdag húsvéti programok Bécsben Ahogy a tavaszi virágok bontják szirmaikat, úgy nyílnak sorra a húsvéti vásárok az osztrák fővárosban. Április közepéig összesen 260 standnál válogathatnak az érdeklődők, a kínálat a hímes tojástól a kézműves termékeken át a különleges ínyencségekig terjed.
Fogást talált a Versenyhivatal a Jófogáson A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Jófogás apróhirdetési portált üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary Kft. (Schibsted Kft.) megtévesztette a fogyasztókat, mert megalapozatlanul használta a „Csak a Jófogáson” kiemelést a hirdetéseknél, mert egyes apróhirdetések máshol is elérhetők voltak.
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas Újra megjelent a Nokia a mobiltelefon-piacon; első újdonsága az idők során kultikussá vált 3310 jelű készülékének 2017. évi kiadása napjaink nagy meglepetésének kínálkozik. Jó ideig csak meg nem erősített hír keringett a visszatérésről, aztán a valósággá vált: az Mobile World Congress rendezvény egyik sztárjává lépett elő Nokia 3310.
A lakosságot és a Római-part ártéri erdejét védő gát kell A Római-parti mobilgát eddig ismertté vált tervei sértik az érvényben lévő, a partszakaszt védő III. kerületi és fővárosi szabályzatokat, az aktuális terv pedig, amelyről a Fővárosi Közgyűlés heteken belül döntene, nem nyilvános. A Greenpeace Magyarország állásfoglalásában [1] összegzi a parti mobilgáttal kapcsolatos problémákat, és egy olyan megoldást javasol, mellyel Budapest egyik utolsó természet közeli Duna-partja is megmaradhat, és a környéken lakók biztonsága is garantálható.
Hollókői húsvéti fesztivál: lány s asszony nem marad szárazon Éppen harminc évvel ezelőtt választotta az UNESCO a világörökség részének az egyetlen magyar falut, a Palócföld szívét, Hollókőt. Az ottani házak, népviseletek, népszokások mind-mind az egyetemes kultúra részei, és a palócok büszkén s vidáman őrzik is a hagyományaikat. Húsvét közeledtével a lányok kinézik az udvar legszebb tyúkját, és különleges étrenddel dédelgetik, hogy minél gömbölyűbb tojásokat tojjék.
Az újságíró archívumából: A berlini falról – kissé másképpen (4.) Tatár Imre: a magyar külpolitikai újságírás doyenje, miként mondani szokták: "nagy öregje". De lehet-e öreg egy olyan 97 esztendős kolléga, aki nyugállományba vonulása óta mást sem tesz, mint folytatja a hivatását. Ír. Az örökifjú Aranytoll-életműdíjas újságíró – az Infovilág szerkesztőségének felkérésére – néhány folytatásban olvasóink rendelkezésére bocsátja szerfölött gazdag archívumának egyik dossziéját, amely a berlini falépítésről és következményeiről szól.
Verkehrsmuseum baut Schiffsbrücke HajóHíd, Schiffsbrücke ist der Titel der vom Verkehrsmuseum gestarteten Programmreihe. Der dafür entsprechende Schauplatz: das Museumsschiff Kossuth, vor Anker am Pester Donaukai. Einmal im Monat (nächster Termin 27. April) laden Verkehrsexperten, Historiker u.a. Leute vom Fach zum Vortrag mit anschließender Diskussuion auf die Kossuth ein.