ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Fujitsu Amilo Pi 3560: a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Fujitsu Amilo Pi 3560: a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz

Fujitsu Amilo Pi 3560: a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz A Fujitsu legújabb Amilo Pi 3560 noteszgépének széles képernyős kijelzőjén a használó bárhol és bármikor kifogástalan minőségben nézheti meg filmjeit és fotóit, ápolhatja társas kapcsolatait és futtathatja kedvenc játékait. A gép HDMI n keresztül nagyméretű plazmatévéhez.

Munkához, kommunikációhoz, nagy felbontású játék futtatásához, filmlejátszáshoz egyaránt alkalmas ez az Amilo-gép; nagy teljesítményű NVIDIA GeForce GT 240M grafikus kártyája borotvaéles képet és nagy fényerejű színes megjelenítést produkál. Támogatja az Nvidia PhysX, Cuda és PureVideo HD technológiákat. A 16–9 képarányú BrilliantView kijelző valósághű, szélesvásznú minőségben játssza le a dvd-filmeket. A megnövelt képernyőszélesség nagy helyet kínál a kijelzőn egyszerre több alkalmazás, eszköztár, vista gadget vagy IM-program megjelenítéséhez. Az integrált 1,3 MP felbontású webkamera és a beépített digitális tömbmikrofon kiválóan alkalmas videokonferenciára, internetes (VoIP) telefonálásra.

Az Amilo Pi 3560 elegáns megjelenéshez a magas fényű felület és a mintázott csuklótámasz is hozzájárul. A noteszgépet folyadékálló billentyűzet védi a károsodástól – elegendő időt hagyva a gép leállítására és az adatok mentésére. A nagy adatátviteli sebesség és hatótávolság áthidalása az integrált pre-n WLAN és Bluetooth segítségével vaéósul meg; szinkronizálhatók gazdája naptárának és mobiltelefonjának az adatait. Az eSATA technológia villámgyors adatátvitelt garantál, a „halk” üzemmód pedig kényelmes munkakörnyezetet teremt.

Az Amilo Pi 3560 energiatakarékos LED-es háttér világítású kijelzővel dolgozik, ami kültéren is nagy kontrasztot, élesebb képet és megnövelt színmélységet kínál.

Forrás: Infovilág
Hasznosnak találta ezt a cikket?
(0)
(0)
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Hozzászólások (0)
Ehhez a cikkhez még senki nem írt hozzászólást.
Olvasta már?
Csillagködbe burkolódzó hálózat
Csillagködbe burkolódzó hálózat

Pompás névre keresztelte a Zyxel a felhőből vezérelhető hálózati eszközcsaládját: Nebula (csillagköd). Ez az új technológia a kisvállalatok számára kínál minden eddiginél egyszerűbb hálózatmenedzselési megoldást. Az új Nebula-termékválaszték egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).

Bezárás
Orbán megosztó politikája csak akkor működik, ha van hozzá kellő ellenségkép A világsajtó részletesen taglalja a Közép-európai Egyetem, a CEU ellen indított magyar kormányzati támadást. A konzervatív német Frankfurter Allgemeine Zeitung kiemeli, hogy a CEU nemzetközileg az egyik legtekintélyesebb magyar egyetem. A kormány azonban első számú közellenségnek állítja be a finanszírozót, Soros György magyarországi születésű amerikai pénzügyi befektetőt, és a beterjesztett törvényjavaslat egyes elemei a CEU ellen irányulnak – állapítja meg a cikk szerzője, aki az egész ügy magyarázatát abban véli felfedezni, hogy Orbán Viktor megosztó politikája csak akkor működik, ha van hozzá megfelelő ellenségkép.
Hagyományosan gazdag húsvéti programok Bécsben Ahogy a tavaszi virágok bontják szirmaikat, úgy nyílnak sorra a húsvéti vásárok az osztrák fővárosban. Április közepéig összesen 260 standnál válogathatnak az érdeklődők, a kínálat a hímes tojástól a kézműves termékeken át a különleges ínyencségekig terjed.
A tévés szolgáltatásformák közül a kábeltévék iránt a legnagyobb az igény, az érdeklődők 41 százaléka sorolta első helyre ezt a műsorszolgáltatási típust. A leggyakrabban az internet- és tévészolgáltatók díjait hasonlítanák össze az ügyfelek, amire bőven van is lehetőségük: a tízezer lakosúnál nagyobb településeken átlagosan 7 tévé- és 13 internetszolgáltató közül választhatnak az érintettek.
Csillagködbe burkolódzó hálózat Pompás névre keresztelte a Zyxel a felhőből vezérelhető hálózati eszközcsaládját: Nebula (csillagköd). Ez az új technológia a kisvállalatok számára kínál minden eddiginél egyszerűbb hálózatmenedzselési megoldást. Az új Nebula-termékválaszték egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).
Értelem kontra érzelem – boldogsághiányos Magyarország Illyés Sándorra, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Kísérleti Pszichológiai Tanszékének alapítójára, a filozofikus mélységű gondolkodóra, az empirikus tudósra, a nemzetközi jelentőségű kutatóra 2003 óta minden évben megemlékeznek a karon Sándor-nap táján. Az idei tanácskozás fő témájául az affektív és kognitív találkozások jelenségét választották, vagyis értelem és érzelem együttműködését vették górcső alá.
Élet és halál: gyorsítandó az új gyógyszerek befogadása az ártámogatásba Senki nem tudja, hányan halnak meg azért, mert nem jutnak idejében olyan létező és hatásos gyógyszerekhez, amelyekkel sikeresen kezelik a rákos betegeket. A bürokrácia húzza az időt. Az új és hatásos onkológiai gyógyszerek befogadása az ártámogatásba rendkívül hosszú időbe telik Magyarországon.
Az újságíró archívumából: A berlini falról – kissé másképpen (4.) Tatár Imre: a magyar külpolitikai újságírás doyenje, miként mondani szokták: "nagy öregje". De lehet-e öreg egy olyan 97 esztendős kolléga, aki nyugállományba vonulása óta mást sem tesz, mint folytatja a hivatását. Ír. Az örökifjú Aranytoll-életműdíjas újságíró – az Infovilág szerkesztőségének felkérésére – néhány folytatásban olvasóink rendelkezésére bocsátja szerfölött gazdag archívumának egyik dossziéját, amely a berlini falépítésről és következményeiről szól.
Keine Angst vor dem Grauen Star ’Lass das Licht herein!’, ’Hab’ keine Angst vor der OP!’ Damit wirbt die Ungarische Gesellschaft für Kunstlinsen-Implantation und Refraktive Chirurgie für den rechtzeitigen operativen Eingriff bei Grauem Star. Die Mitglieder der Gesellschaft (im Mai 2016 gegründet), lauter Augenärzte, zogen durchs Land, um für den regelmäßigen Besuch beim Augenarzt zu werben, denn der Graue Star kann in einer ambulanten OP geheilt werden.