Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Kitüntette az F-Secure Internet Securityt az AV-Test

Kitüntette az F-Secure Internet Securityt az AV-Test

A finn F-Secure, a világ egyik vezető IT-biztonsági vállalata bejelentette: az F-Secure Internet Security 2013 nyerte el a német AV-Test Institute 2012 Legjobb Védelme díját (Best Protection Award). A tavaly ősszel kiadott, azóta számos díjat és elismerést[1] begyűjtött Internet Security 2013 az AV Test szerint is a legjobb védelemmel óvja a számítógépeket és online identitását internetezés és online vásárlás során, amelyet jól kiegészít az online bankolás biztonságát garantáló Banking Protection.


Az AV-Test Legjobb Védelem díját az év legkiválóbb antivírus-terméke kapja, amely kimagasló védelmet nyújt napjaink aktuális fenyegetéseivel, például a nulladik napi támadásokkal, kártékony weboldalakról vagy emailekből származó malware-fertőzésekkel szemben.

Andreas Marx, az AV-TEST ügyvezető igazgatója elmondta: „A tavaly végzett tesztjeink során az F-Secure Internet Security nyújtotta a legkiemelkedőbb védelmet a kártevőkkel, valamint az internetről érkező támadásokkal szemben. Az F-Secure kiváló biztonsági megoldásai új minőséget hoztak létre”.

Az F-Secure Internet Security 2013 kimagasló pontszámai bizonyítják az antivírus fejlett, valós idejű, felhő alapú védelmi mechanizmusának hatékony működését, amely az F-Secure DeepGuard technológiának köszönhetően a leggyorsabb reagálási időt garantálja minden fenyegetéssel szemben.

Az azonnali védelmet nyújtó DeepGuard nem csupán az ismert kártevők, de az új fenyegetettségek ellen is megelőző védelmet szavatol, valamint blokkolja a veszélyes weboldalakat, illetve kiszűri a böngésző sérülékenységéből adódó fenyegetéseket is. A Banking Protection védelem pedig a lehető legbiztonságosabbá teszi az online bankolást, továbbá a hozzáadott szűrőkkel újratervezett tűzfal védelmet nyújt a hekkerek támadásai ellen is.


[1] Az F-Secure Internet Security 2013 további elismeréseiről az alábbi linken olvashat:

http://www.f-secure.com/en/web/home_global/awards?icid=804

 

Forrás: Infovilág
Hasznosnak találta ezt a cikket?
(0)
(0)
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Hozzászólások (0)
Ehhez a cikkhez még senki nem írt hozzászólást.
Olvasta már?
Adatszivárgás a felhő alapú szolgáltatásokból
Adatszivárgás a felhő alapú szolgáltatásokból

Nagy port kavart nemrégiben, hogy hackerek – az is lehet, hogy csupán egyetlen személy – megszerezték hollywoodi hírességek, köztük olyan világsztár, mint Jennifer Lawrence meztelen fotóit, és közzétették őket az interneten. A Kaspersky Lab szerint egyáltalán nem újdonság az ilyen jellegű incidens, bár a mostani túlszárnyalta az eddigieket.

Bezárás
Európában a kultúra másként működik, mint Magyarországon – Navracsics Orbán hű szolgálója Nem tartja született lázítónak a Der Tagesspiegel című német lap Navracsics Tibort, aki a kulturális ügyeket kapja meg az Európai Unió új Bizottságában. Az elemzés rámutat, hogy földrészünkön a kultúra mindenütt másként működik, mint Magyarországon, amely jelenleg a kultúrpolitikában és a médiában inkább az erdőirtással tűnik ki. Navracsics nyilvánosan is bevallotta: azt teszi, amit megkívánnak tőle.
Remíz: metrószimulátor is lesz Bécs új közlekedési múzeumában Interaktív, érdekes és látogatóbarát lesz Bécs új közlekedési múzeuma, a Remíz, amely szombaton nyitja meg kapuit. A bécsi tömegközlekedés 150 éves történetét feldolgozó kiállításon jegyellenőrök lehetnek vagy metrót vezethetnek a látogatók. Bécs több pontjáról oldtimer buszok és villamosok szállítják majd a látogatókat a múzeumba, egy ingyen letölthető jeggyel pedig a megnyitó napján ingyenesen lehet felszállni a buszokra, villamosokra és a metróra.
A pásztorok világa – tisztelet Herman Ottónak A Magyar Mezőgazdasági Múzeum jövő február 20-ig tartó, A pásztorok világa című interaktív kiállítással emlékezik a száz éve elhunyt, nemzetközi hírű magyar tudósra, Herman Ottóra. „A pásztorok világa – Tisztelet Herman Ottónak” címmel rendezett kiállítás a pesti Városligetben álló Vajdahunyadvárban tekinthető meg.
Gyorsul és spórol A kis – és középvállalatok körében idehaza is a költségcsökkentés és a hatékonyságnövelés a két kulcsszó a mindennapi működés közben, beleértve ebbe a nyomtatási és a dokumentumkezeléssel járóteendőket is. A Xerox a kkv-knak szánja a piacra most bevezetett WorkCentre® 5022/5024 multifunkciós berendezéseket, amelyek A/3 méretben, fekete-fehérben, 24 oldal/perc sebességgel nyomtatnak és másolnak, és az első nyomtatott oldalt is 14 másodpercen belül elkészítik. 
címkék: 
Ismét <19 Szabadfogású Számítógép-verseny Tizenkettedik alkalommal hirdeti meg a3Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány. A versenyen 19 évesnél fiatalabbak vehetnek részt egyénileg vagy csoportban – határon innenről és túlról. Nevezés mindazzal, ami számítógéppel készül: rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás.  A nevezési határideje október 7.
Adatszivárgás a felhő alapú szolgáltatásokból Nagy port kavart nemrégiben, hogy hackerek – az is lehet, hogy csupán egyetlen személy – megszerezték hollywoodi hírességek, köztük olyan világsztár, mint Jennifer Lawrence meztelen fotóit, és közzétették őket az interneten. A Kaspersky Lab szerint egyáltalán nem újdonság az ilyen jellegű incidens, bár a mostani túlszárnyalta az eddigieket.
címkék: 
Bubl szeme mindent lát – el ne csend a kamerát! Világújdonságról számolt be ma délelőtt szakújságíróknak Pálvölgyi Zoltán. A PDB, azaz Pálvölgyi-Digital Kft. cég első embere igyekezett kihasználni az alkalmat a mai sajtóbemutatóján, mielőtt munkatársaival együtt útra kelne a fotósvilág nagy, európai seregszemléjére, a kölni Photokinára. Mindenekelőtt hivatásos és amatőr fényképészek dolgát megkönnyítő, szerfölött praktikus apróságok új sokaságát mutatta be.
iWatch kommt mit flexiblem Display Apples von den Medien "iWatch" getaufte Smartwatch wird ein flexibles Display haben, das dank künstlichem Saphir besonders robust ist. Das jedenfalls berichtet die New York Times unter Berufung auf Insiderquellen. Das Gerät soll demnach auch als Fitness-Tracker fungieren und kontaktloses Bezahlen ermöglichen. Ob das stimmt, sollte sich am kommenden Dienstag erweisen, denn da stellt Apple im Rahmen eines Presseevents offiziell seine neuesten Produkte vor. Ebenfalls erwartet wird das größere iPhone 6, das den aktuellen Quellen nach eine einhändige Nutzung leicht machen wird. (Bild: Konzept von Apples "iWatch": Die Gerüchteküche auch rund um das neue iPhone 6 brodelt weiter)
címkék: