ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Van orvos a fedélzeten? – egyedülálló Lufthansa-ajánlat
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Van orvos a fedélzeten? – egyedülálló Lufthansa-ajánlat

Van orvos a fedélzeten? – egyedülálló Lufthansa-ajánlat Azok az orvosok, akik mostantól szakterületük megnevezésével regisztrálnak a Lufthansa Miles & More törzsutas-programjába, és ezzel vállalják, hogy segítik a személyzet munkáját a repülés közben bekövetkezhető esetleges egészségügyi problémák megoldásában, számos kedvezményben részesülnek.
Az egészségügyi vészhelyzetek hatékonyabb és gyorsabb elhárítása végett a Lufthansa arra biztatja az orvosokat, hogy vegyenek részt a Miles & More törzsutas-programban. A regisztrálást követően az orvosok megadhatják, hogy az orvostudomány mely területén – aneszteziológia, nőgyógyászat, belgyógyászat, kardiológia, neurológia, pszichiátria stb. – tevékenykednek.

Miután a Lufthansa Orvosi Szolgálata ellenőrizte a regisztrációt, a praktizáláshoz szükséges engedélyeket is beleértve, a programban részt vevő orvosok, első repülésük alkalmával 5000 ajándékmérföldet kapnak. A részvétel további előnye, hogy a regisztrált orvosok részt vehetnek fedélzeti egészségügyi ellátással kapcsolatos eseményeken és találkozókon, illetve alaposabban megismerhetik a Lufthansa-flotta elsősegély-felszerelését.

"Szakemberekkel együttműködve szeretnénk még professzionálisabb egészségügyi ellátást biztosítani utasainknak. Célunk, hogy ügyfeleink mindig a legjobb kezekben érezhessék magukat gépeink fedélzetén” – mondta el az Infovilágnak Tamás Andrea, a Lufthansa regionális marketingvezetője.

Az az orvos, aki feltünteti Miles & More számát repülőjegye foglalásánál, annak neve mellett szakterülete is megjelenik az utaslistán, így vészhelyzet esetén, az utaskísérő diszkréten segítséget tud kérni. A "Van orvos a fedélzeten?" kérdés és az ezáltal okozott esetleges nyugtalanság ily módon elkerülhető. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az esetek négyötödében legalább egy orvos mindig van az utasok között.

Forrás: Infovilág
Az olvasók szerint a cikk hasznossága
(1)
(0)
címkék:  Lufthansa
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Hozzászólások (0)
Ehhez a cikkhez még senki nem írt hozzászólást.
Olvasta már?
Hagyományosan gazdag húsvéti programok Bécsben
Hagyományosan gazdag húsvéti programok Bécsben

Ahogy a tavaszi virágok bontják szirmaikat, úgy nyílnak sorra a húsvéti vásárok az osztrák fővárosban. Április közepéig összesen 260 standnál válogathatnak az érdeklődők, a kínálat a hímes tojástól a kézműves termékeken át a különleges ínyencségekig terjed.

Bezárás
Orbán megosztó politikája csak akkor működik, ha van hozzá kellő ellenségkép A világsajtó részletesen taglalja a Közép-európai Egyetem, a CEU ellen indított magyar kormányzati támadást. A konzervatív német Frankfurter Allgemeine Zeitung kiemeli, hogy a CEU nemzetközileg az egyik legtekintélyesebb magyar egyetem. A kormány azonban első számú közellenségnek állítja be a finanszírozót, Soros György magyarországi születésű amerikai pénzügyi befektetőt, és a beterjesztett törvényjavaslat egyes elemei a CEU ellen irányulnak – állapítja meg a cikk szerzője, aki az egész ügy magyarázatát abban véli felfedezni, hogy Orbán Viktor megosztó politikája csak akkor működik, ha van hozzá megfelelő ellenségkép.
Hagyományosan gazdag húsvéti programok Bécsben Ahogy a tavaszi virágok bontják szirmaikat, úgy nyílnak sorra a húsvéti vásárok az osztrák fővárosban. Április közepéig összesen 260 standnál válogathatnak az érdeklődők, a kínálat a hímes tojástól a kézműves termékeken át a különleges ínyencségekig terjed.
A tévés szolgáltatásformák közül a kábeltévék iránt a legnagyobb az igény, az érdeklődők 41 százaléka sorolta első helyre ezt a műsorszolgáltatási típust. A leggyakrabban az internet- és tévészolgáltatók díjait hasonlítanák össze az ügyfelek, amire bőven van is lehetőségük: a tízezer lakosúnál nagyobb településeken átlagosan 7 tévé- és 13 internetszolgáltató közül választhatnak az érintettek.
Csillagködbe burkolódzó hálózat Pompás névre keresztelte a Zyxel a felhőből vezérelhető hálózati eszközcsaládját: Nebula (csillagköd). Ez az új technológia a kisvállalatok számára kínál minden eddiginél egyszerűbb hálózatmenedzselési megoldást. Az új Nebula-termékválaszték egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).
Értelem kontra érzelem – boldogsághiányos Magyarország Illyés Sándorra, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Kísérleti Pszichológiai Tanszékének alapítójára, a filozofikus mélységű gondolkodóra, az empirikus tudósra, a nemzetközi jelentőségű kutatóra 2003 óta minden évben megemlékeznek a karon Sándor-nap táján. Az idei tanácskozás fő témájául az affektív és kognitív találkozások jelenségét választották, vagyis értelem és érzelem együttműködését vették górcső alá.
Élet és halál: gyorsítandó az új gyógyszerek befogadása az ártámogatásba Senki nem tudja, hányan halnak meg azért, mert nem jutnak idejében olyan létező és hatásos gyógyszerekhez, amelyekkel sikeresen kezelik a rákos betegeket. A bürokrácia húzza az időt. Az új és hatásos onkológiai gyógyszerek befogadása az ártámogatásba rendkívül hosszú időbe telik Magyarországon.
Az újságíró archívumából: A berlini falról – kissé másképpen (4.) Tatár Imre: a magyar külpolitikai újságírás doyenje, miként mondani szokták: "nagy öregje". De lehet-e öreg egy olyan 97 esztendős kolléga, aki nyugállományba vonulása óta mást sem tesz, mint folytatja a hivatását. Ír. Az örökifjú Aranytoll-életműdíjas újságíró – az Infovilág szerkesztőségének felkérésére – néhány folytatásban olvasóink rendelkezésére bocsátja szerfölött gazdag archívumának egyik dossziéját, amely a berlini falépítésről és következményeiről szól.
Keine Angst vor dem Grauen Star ’Lass das Licht herein!’, ’Hab’ keine Angst vor der OP!’ Damit wirbt die Ungarische Gesellschaft für Kunstlinsen-Implantation und Refraktive Chirurgie für den rechtzeitigen operativen Eingriff bei Grauem Star. Die Mitglieder der Gesellschaft (im Mai 2016 gegründet), lauter Augenärzte, zogen durchs Land, um für den regelmäßigen Besuch beim Augenarzt zu werben, denn der Graue Star kann in einer ambulanten OP geheilt werden.