Teljes mozgásszabadság: otthoni noteszgépek a Fujitsu Siemens Computerstől
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Teljes mozgásszabadság: otthoni noteszgépek a Fujitsu Siemens Computerstől

A Fujitsu Siemens Computers legújabb otthoni noteszgépeivel a használók a mobilitás teljes szabadságát élvezhetik munka és játék közben. Szabadon dönthetnek a munkavégzés vagy a játékfuttatás helyszínéről: otthon, munkába menet, akár egy kávézóban ülve, vagy a strandon is nézhetnek DVD-filmeket, cseveghetnek barátaikkal az azonnali üzenetküldő programon (instant messenger) keresztül, vagy éppen megtekinthetik a legújabb videókat az interneten.
A Fujitsu Siemens Computers (FSC) a műszaki újdonságok, a nagy felbontású filmek lejátszását támogató nagy teljesítményű multimédiás eszközök és az elegáns noteszgépek kedvelői számára egyaránt tökéletes modelleket kínál.

Amilo Xi 1554

A legújabb grafikus technológiával felszerelt Amilo Xi 1554 főként a technikai újdonságok kedvelői számára tökéletes választás – áll a gyártó ismertetőjében. Az ATI Mobility Radeon X1900 grafikus kártya és a rendkívül nagy felbontású, 17 hüvelykes LCD CrystalView kijelző által nyújtott élénk, telt színek hihetetlenül valószerűvé teszik a filmnézés és a játék élményét, valamint a fotók megjelenítésére, és a többi számítógépes feladat elvégzésére is tökéletes megoldást kínálnak.

A munkát gyorsítják az Intel Core 2 Duo processzorok és az Intel Centrino Duo mobil technológia. Az integrált, vezeték nélküli LAN-nak és a beépített Bluetooth 2.0 technológiának köszönhetően a gép használója vezetékes csatlakozás nélkül is hozzáférhet az internethez, képernyőjére hívhatja elektronikus postáját és elvégezheti adatai szinkronizálását.

A sokféle digitális felülettel rendelkező Amilo Xi 1554 noteszgépet rendkívül könnyű televízióhoz, fényképezőgéphez és más külső multimédiás eszközhöz csatlakoztatni. Az új modell előtelepített Microsoft Windows Vista Premium operációs rendszert tartalmaz és távvezérlővel egyszerűsíti a tárolt multimédiás anyagok elérését.

Az Amilo Xi 1554 rendkívüli teljesítménnyel támogatja valamennyi adathordozó kiváló minőségű lejátszását. A gép itthon áprilisban jelenik meg a piacon.


Amilo Xa 1526

Új korszakot nyit az FSC multimédiás erőgépe, az Amilo Xa 1526A a nagy teljesítményű otthoni noteszgépek sorában. Az elegáns, fekete–fém-színű noteszgép használója nagy felbontásban élvezheti a filmeket, játékokat, képeket, és kiváló minőségben játszhatja le zeneszámait.

A 17 hüvelykes CrystalView LCD-kijelző nagyszerű vizuális minőséget nyújt, az nVidia GeForce 7600 Go grafikus vezérlővel pedig hihetetlen élmény a játékfuttatás és a videók megtekintése. A noteszgép könnyen csatlakoztatható bármilyen televízió-készülékhez és távvezérlővel is irányítható. Az integrált, vezeték nélküli LAN-nal a használó egyszerűen elérheti az internetet, a Bluetooth 2.0 technológiával pedig más eszközökkel is csatlakozást létesíthet mobiltelefon, fejhallgató révén.

Az Amilo Xa 1526 egyszerű csomagban kínál kimagasló teljesítményt – tökéletes mindazok számára, akik kevéssé mozognak otthonosan a technológia világában, mégis szívesen vennének igénybe fejlett használati jellemzőket. A készülék áprilistól itthon is megvásárolható lesz, várható ára bruttó 300 ezer forint.


Amilo Si 1848+u

Az FSC a divatrajongók számára alkotta meg szupervékony Amilo Si 1848+u noteszgépét, amely karcsú kialakítása ellenére a legújabb technológiákkal dolgozik. Az elegáns, ezüst színű fémházba szerelt, különleges halk üzemmódban is működő laptop figyelmet kelt a környezetében.

Az 5 órára bővített akkumulátor-üzemidejű, Intel Centrino Duo mobil technológiával ellátott laptop tökéletes a mobil munkavégzéshez és játékhoz. A beágyazott UMTS, Bluetooth 2.0 és az integrált vezeték nélküli LAN-technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakozik az internethez, és támogatja az e-mailek küldését és fogadását.

A rendszer többféle digitális interfészen keresztül csatlakozhat a digitális fényképezőgépekhez, mobiltelefonokhoz és más multimédia-eszközökhöz; 15,4 hüvelykes CrystalView kijelzője élesen, nagy részletezettséggel jeleníti meg a képeket. Az Amilo Si 1848+u tökéletes partner a mobil munkavégzéshez.
Már hazánkban is kapható, bruttó 350 ezer forint végfelhasználói áron, Intel C2D T5500 CPU, 1GB RAM, 120GB SATA HDD, Windows XP Home konfigurációban.

Forrás: Infovilág
Hasznosnak találta ezt a cikket?
(0)
(0)
nagyobb betű kisebb betű comment e-mailben elküld nyomtatás
Hozzászólások (0)
Ehhez a cikkhez még senki nem írt hozzászólást.
Olvasta már?
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas

Újra megjelent a Nokia a mobiltelefon-piacon; első újdonsága az idők során kultikussá vált 3310 jelű készülékének 2017. évi kiadása napjaink nagy meglepetésének kínálkozik. Jó ideig csak meg nem erősített hír keringett a visszatérésről, aztán a valósággá vált: az Mobile World Congress rendezvény egyik sztárjává lépett elő Nokia 3310.

Bezárás
Kevesen, helytelenül, megtámadható módon végrendelkeznek a magyarok Tízedével nőtt tavaly a hivatalosan bejegyzett végintézkedések száma a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) nyilvántartása szerint, de százból még mindig csak négyen készítenek végrendeletet. Nagy gond, hogy fiókok százezreiben lapuló végrendeleteket egyáltalán nem látta közjegyző vagy öröklési ügyekben jártas jogász, ezért több, mint kétséges, hogy megfelelnek-e a törvényi elvárásoknak, ha egyáltalán előveszik őket a hagyatéki eljáráskor. A fővárosban 100-ból több mint 90 esetben szinte biztosan megtámadják az érvénytelen vagy formailag hibás végrendeletet, vidéken ez az arány alacsonyabb.
Hagyományosan gazdag húsvéti programok Bécsben Ahogy a tavaszi virágok bontják szirmaikat, úgy nyílnak sorra a húsvéti vásárok az osztrák fővárosban. Április közepéig összesen 260 standnál válogathatnak az érdeklődők, a kínálat a hímes tojástól a kézműves termékeken át a különleges ínyencségekig terjed.
Fogást talált a Versenyhivatal a Jófogáson A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Jófogás apróhirdetési portált üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary Kft. (Schibsted Kft.) megtévesztette a fogyasztókat, mert megalapozatlanul használta a „Csak a Jófogáson” kiemelést a hirdetéseknél, mert egyes apróhirdetések máshol is elérhetők voltak.
Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas Újra megjelent a Nokia a mobiltelefon-piacon; első újdonsága az idők során kultikussá vált 3310 jelű készülékének 2017. évi kiadása napjaink nagy meglepetésének kínálkozik. Jó ideig csak meg nem erősített hír keringett a visszatérésről, aztán a valósággá vált: az Mobile World Congress rendezvény egyik sztárjává lépett elő Nokia 3310.
A lakosságot és a Római-part ártéri erdejét védő gát kell A Római-parti mobilgát eddig ismertté vált tervei sértik az érvényben lévő, a partszakaszt védő III. kerületi és fővárosi szabályzatokat, az aktuális terv pedig, amelyről a Fővárosi Közgyűlés heteken belül döntene, nem nyilvános. A Greenpeace Magyarország állásfoglalásában [1] összegzi a parti mobilgáttal kapcsolatos problémákat, és egy olyan megoldást javasol, mellyel Budapest egyik utolsó természet közeli Duna-partja is megmaradhat, és a környéken lakók biztonsága is garantálható.
Hollókői húsvéti fesztivál: lány s asszony nem marad szárazon Éppen harminc évvel ezelőtt választotta az UNESCO a világörökség részének az egyetlen magyar falut, a Palócföld szívét, Hollókőt. Az ottani házak, népviseletek, népszokások mind-mind az egyetemes kultúra részei, és a palócok büszkén s vidáman őrzik is a hagyományaikat. Húsvét közeledtével a lányok kinézik az udvar legszebb tyúkját, és különleges étrenddel dédelgetik, hogy minél gömbölyűbb tojásokat tojjék.
Az újságíró archívumából: A berlini falról – kissé másképpen (4.) Tatár Imre: a magyar külpolitikai újságírás doyenje, miként mondani szokták: "nagy öregje". De lehet-e öreg egy olyan 97 esztendős kolléga, aki nyugállományba vonulása óta mást sem tesz, mint folytatja a hivatását. Ír. Az örökifjú Aranytoll-életműdíjas újságíró – az Infovilág szerkesztőségének felkérésére – néhány folytatásban olvasóink rendelkezésére bocsátja szerfölött gazdag archívumának egyik dossziéját, amely a berlini falépítésről és következményeiről szól.
Verkehrsmuseum baut Schiffsbrücke HajóHíd, Schiffsbrücke ist der Titel der vom Verkehrsmuseum gestarteten Programmreihe. Der dafür entsprechende Schauplatz: das Museumsschiff Kossuth, vor Anker am Pester Donaukai. Einmal im Monat (nächster Termin 27. April) laden Verkehrsexperten, Historiker u.a. Leute vom Fach zum Vortrag mit anschließender Diskussuion auf die Kossuth ein.