Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Nyolcvanmillió euró az internetes platformok felpörgetésére Az Európai Bizottság ma kezdte meg FIWARE Accelerator elnevezésű programját: 80 millió euróval támogatást kapnak az olyan kis- és középvállalkozások, startupok és internetes vállalkozások, amelyek FIWARE-technológiát alkalmazzák. A FIWARE ingyenesen hozzáférhető alternatíva a meglévő védett internetes platformokkal szemben.
Hidakat építünk – Ausztria rendezi az Eurovízió dalfesztiválját „Building Bridges” mottóval rendezi meg Ausztria a Eurovíziós dalfesztivált jövőre. Ezzel Conchita Wurst üzenetére szeretnék emlékeztetni a világot. A „Building Bridges” vezérfonalként húzódik majd végig a rendezvény minden elemén, a kisérő rendezvényektől a döntőig. A dalverseny arculatáról a következő hetekben döntenek.
Ma megkezdődött az európai mobilitási hét Várhatóan több mint 2000 európai város és település fog részt venni az idei, 13. európai mobilitási héten, az évente megrendezett, a fenntartható városi közlekedésről szóló, ma kezdődött kampányban. „A mi utcánk, a mi választásunk” jelszóval kampányoló idei európai mobilitási hét célja a polgárok ösztönzése arra, hogy „visszaszerezzék” a városi területeket, s olyanná tegyék a várost, amilyenben elképzelésük szerint élni szeretnének.
Remíz: metrószimulátor is lesz Bécs új közlekedési múzeumában Interaktív, érdekes és látogatóbarát lesz Bécs új közlekedési múzeuma, a Remíz, amely szombaton nyitja meg kapuit. A bécsi tömegközlekedés 150 éves történetét feldolgozó kiállításon jegyellenőrök lehetnek vagy metrót vezethetnek a látogatók. Bécs több pontjáról oldtimer buszok és villamosok szállítják majd a látogatókat a múzeumba, egy ingyen letölthető jeggyel pedig a megnyitó napján ingyenesen lehet felszállni a buszokra, villamosokra és a metróra.
A Juncker vezette Bizottság: erős és tapasztalt csapat a változásért Jean-Claude Juncker, a Bizottság megválasztott elnöke ma fellebbentette a fátylat leendő csapatáról, azaz a következő Európai Bizottság összetételéről. Miután az unió történetének egyik leginkább embert próbáló időszakát hagyta maga mögött, az új Bizottság számára a legnagyobb kihívást talán az jelenti majd, hogy meggyőzze a polgárokat: ezentúl minden másképp lesz.
Az EU 140 millió eurós támogatást jelentett be az ebolajárvány megfékezésére Az Európai Bizottság a mai napon 140 millió euró összegű támogatást jelentett be az ebolavírus sújtotta nyugat-afrikai országok, vagyis Guinea, Sierra Leone, Libéria és Nigéria számára. Az új támogatási csomagból 38 millió euró kifejezetten a kormányok megsegítését szolgálja, hogy mind a válság alatt, mind a helyreállítási szakaszban javítani tudják egészségügyi szolgáltatásaikat (például az ellátóközpontok megerősítése vagy az egészségügyi dolgozók támogatása révén). A támogatás ezen túlmenően az élelmezésbiztonságra, valamint a vízre és a higiénés körülményekre is kiterjed, hiszen ezek döntő szerepet játszanak a közegészség védelmében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >