Magyarország vasúti vonalain mától találkozhatunk azzal a színes V63-as mozdonnyal, amely tehervonatokat fog vontatni a következő egy évben. Ismertető jele a Rail Cargo Hungaria Zrt. cégére: a díszítés a MÁV-Start Zrt. és a Rail Cargo Hungaria Zrt. keretszerződésének az eredménye. A két vállalat közösen készítette el a mozdony látványtervét.
Hatvan partnere a világ legnagyobb autóelektronikai gyára Ünnepi külsőségek között adták át a Hatvan Város Önkormányzata által meghirdetett „Hatvan Város Partnere” program elismeréseit, amelyekkel a helyi vállalkozások társadalmi, közéleti felelősségvállalását, aktivitását díjazzák. A program jelölő bizottságának javaslata alapján Hatvan Város Önkormányzat Képviselő-testülete „A 2015. év vállalkozása” díjat a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft.-nek adományozta.
Hatvanmilliós versenyhivatali bírság a BÁV-nak A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a BÁV-Zálog Zrt., valamint a BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt. tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, hiszen bizonyítatlan piacelsőségi állításokat jelenített meg a BÁV Záloghitelről. A jogsértésért 60 000 000 forint bírságot szabott ki a GVH a két vállalkozásra egyetemlegesen.
Jó negyedéve volt a Lenovónak A Lenovo csoport ma jelentette be a 2015. december 31-ével lezárult harmadik negyedévi eredményeit. A bejelentés szerint a negyedéves árbevétel 12,9 milliárd dollár volt, mely nyolc százalékkal kevesebb az előző év ugyanezen időszakához képest; azaz változatlan árfolyamon számolva a csökkenés két százalék.
Terjeszkedik a magyar Lindström A finn gyökerű Lindström nemzetközi vállalat felvásárolta a budapesti Talp-Alj Kft.-t, amely beltéri szennyfogó szőnyegek bérbeadásával foglalkozik. Az akvizíció – amely magában foglalja a magyar cég teljes munkaerő-állományát és eszközeit - 2015 decemberében zárult. A 2008-ban alapított Talp-Alj Kft. az ország egyik vezető beltéri szennyfogó szőnyegeket bérbeadó cége, 180 millió forintot meghaladó árbevétellel 2015-ben. 
Tiltott gyógyító hatások ígérete miatt 12,5 milliós bírság A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Posta Szerviz Kft. jogsértő módon reklámozta LPA Bio-Actif elnevezésű termékét, mert tiltott gyógyító és egészségre vonatkozó megalapozatlan hatásokkal népszerűsítette, valamint megtévesztette a fogyasztókat a termék kipróbáltságát és ellenőrzöttségét tekintve. A GVH a jogsértésért 12 453 000 forint bírságot szabott ki a Posta Szerviz Kft.-re, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >