Carmen Breuss vezeti az Österreich Werbung közép-kelet-európai régióját Carmen Breuss 1997 óta az Österreich Werbung svájci irodájának vezetője. A budapesti iroda és a közép-kelet európai régió ideiglenes irányítását 2016. július 1jé-től Emanuel Lehner Telic-től vette át, aki augusztus 1-től az Österreich Werbung ázsiai régióigazgatójaként Pekingben látja el feladatait. A közép-kelet-európai térség és a magyarországi iroda vezetésére vonatkozó pozíció végleges betöltésére az Österreich Werbung következő vezetői rotációjának keretében, 2017-ben kerül sor.
Megnyílt a negyedik Bosch-osztály Hatvanban – a technológia és a tudomány bűvöletében A negyedik Bosch-osztály is megnyílt a hatvani Szent István Általános Iskolában: a 27 elsős tantermét izgalmas technológiai nap alkalmából adták át tegnap. A 2016/2017. tanévben így már összesen 92 diák tanul a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. által támogatott osztályokban. Az osztályterem ünnepélyes átadásával egy időben a felújított nyelvi labort is birtokba vehették a diákok.
Nagy üzlet, biztos megélhetés (lehet) az ingatlapiac Kétszámjegyű áremelkedés, százötvenezer adásvétel, hazai és külföldi befektetők rohama, magas fordulatszámon pörgő piac – igazi sikertörténet a hazai ingatlanozás legutóbbi egy-két éve. És ez így is marad még néhány esztendőn át – vélik a szakértők.
Az ABC Data forgalmazza a Xiaomi okostelefonokat az EU-ban Az ABC Data nemzetközi IT- és szórakoztató-elektronikai disztribútor bejelentette, hogy a vállalat lett az első hivatalos Xiaomi márkaforgalmazó az Európai Unióban. Az ABC Data a lengyel piacon kezdi meg vezető okostelefon-gyártó termékeinek értékesítését és folyamatosan terjeszti ki a a közép-kelet-európai térség többi országára.
Ezerhétszázmillió forint jogdíj zenészeknek, színészeknek A most lezárt jogdíjfelosztás eredményeként 1,7 milliárd forint jogdíjat fizet ki az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) zenészeknek, színészeknek. Az ezerhétszázmillió forintot mintegy 65 500 előadóművész között osztották fel.
Újjáélednek Budapest belső kerületei Évente csaknem 0,6 százalékkal növekszik főváros népessége, miközben látványosan csökken az agglomeráció népszerűsége: az ott tapasztalt félszázalékos népességbővülés jóval alatta marad az ezredforduló utáni években jellemző 2,4 százaléknak.
címkék: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >