15. AV Trend & Hifi Show
A Lenovo a világ 3. okostelefon-gyártója A Lenovo és a Google ma bejelentette: lezárult a Motorola Mobility felvásárlása. A Motorola márka, a Moto X, Moto G, Moto E és DROID sorozat, valamint a tervezett Motorola-termékek akvizíciója a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává lépteti elő a Lenovo-t.
Bizonyítékok megsemmisítése miatt eljárási bírság A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa 1 300 000 forint eljárási bírságot szabott ki az ÉTER-1. Mérnöki és Tanácsadó Kft.-re (ÉTER-1 Kft.), mert a vállalkozás az előzetes értesítés nélküli helyszíni vizsgálatkor dokumentumokat törölt a számítógépeiről.
Megtévesztő tévéreklámok miatt 90 millió forintra bírságolta a GVH a Magyar Telekomot A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 90 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Telekom Távközlési Nyrt.-re, mert a cég az ügyfelek megtévesztésére alkalmas tájékoztatást adott a Next Business XL, illetve a Next Business M üzleti díjcsomagok áráról 2013 őszén.
A munkanélküliség átlagos idő­­tartama 19,5 hónap A statisztikai hivatal közleménye szerint 2014. év III. negyedében a munkanélküliek száma az egy esztendővel azelőttihez képest 102 ezerrel, 333 ezerre csökkent, a mun­kanélküliségi ráta 2,4 százalékponttal, 7,4%-ra mérséklődött. A munkanélküliek 21,4%-a 15–24 éves; a korcsoport munkanélküliségi rátája 21,3%-os.
Forgalomnövekedési rekord a drogériapiacon Ismét sikeres üzleti évet zárt a dm drogerie markt Magyarországon. Az eredményekről a cég vezetése számolt be ma délelőtt újságíróknak. A dm hazai leányvállalatának árbevétele a 2013/14. gazdasági évben 69,95 milliárd forint, a tavalyihoz képest 4,43%-kal több.
Ha éhes vagy, falatozz.hu – házhoz szállítók vetélkedője Dunát lehet rekeszteni pizzafutárokkal, házhoz szállító éttermekkel, de nem könnyű eldönteni, melyiket válasszuk közülük, melyiket ajánljuk barátainknak? A Falatozz.hu portál most segít megkeresni az ország legnépszerűbb házhoz szállító éttermeit. Az ételrendelő portál versenyt hirdetett meg: szavazataink alapján kiderül, hogy melyikük érdemli ki Az év házhoz szállító étterme címet és az vele járó jutalmat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >