Versenyhivatal: „jogsértők az Auchan összehasonlító reklámjai” – az érintett válasza A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogsértőnek ítélte meg az Auchan Magyarország Kft. (Auchan) összehasonlításokat tartalmazó reklámjait, mert „nem tárgyilagosan” tüntették fel az árkülönbségeket. Az áruházakban kihelyezett összehasonlításokkal az Auchan – a Versenyhivatal szerint – tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot is folytatott, mert megsértette a szakmai gondosság követelményét. A jogsértés elkövetéséért 56 000 000 forint bírságot szabott ki a GVH.
Az eddiginél gyorsabb és olcsóbb internet Egy éven belül másodszor növeli a DIGI az internet-sávszélességet az optikai hálózatán, és egyben drasztikusan csökkenti a már eddig is kedvező netes árait.A sávszélesség-növelés minden optikai csomagot érint, a legkisebb csomag előfizetőit is beleértve.
Új székházba költözik a lila óriás A Magyar Telekom ma átfogó megállapodást írt alá a WING Csoporttal, az ország egyik nagy ingatlanfejlesztőjével a társaság új székházának megépítéséről és hosszú távú bérletéről, illetve budapesti iroda-ingatlanjainak eladásáról. A tervek szerint a vállalat 2018 második félévében fog beköltözni a teljes mértékben az ország vezető távközlési szolgáltatójának igényeire szabott, 21. századi követelményeknek megfelelő új működési központjába.
Hazai nagy cégeknél gyakorolnak az ELTE-n végző coachok Tekintélyes cégeknél – köztük a Samsungnál, a MOL-nál, a Boschnál, az ELMŰ-nél, a Decathlonnál – és kisebb vállalkozásoknál is szívesen fogadták az ELTE üzleti coachképzés végzős hallgatóit, akik két félév elméleti képzés után egy félév gyakorlattal szereznek tapasztalatokat.
Teljes egészében EU-pénzből: tovább javul a vasúti közlekedés biztonsága Az Európai Unió által rendelkezésre bocsátott étmilliárd-háromszáz-huszonöt-millió forintból a közlekedésbiztonságot javító fejlesztések kezdődnek a GYSEV hálózatán. „Az Érj haza biztonságban!" országos program vasúti elemeinek megvalósítására csaknem 20 milliárd forint jut a következő években.
Jó 600 ezren használják a 4G-t Lendületesen növekszik a Telekom 4G mobilinternet-szolgáltatását használók köre, napjainkban már jó 600 ezren vannak. Az előfizetők – és egy idő óta a feltöltő kártyások – egyre többféle eszközön élvezhetik a gyors mobilnetet; az ügyfelek több mint négyötöde okostelefonon 4G-zik, a többi laptopon vagy más, 4G-re alkalmas, sim-kártyával ellátott eszközön  használja a szolgáltatást.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >