15. AV Trend & Hifi Show
Keszég Attila Európába tart A Magyar Telekom bejelentette: Keszég Attila, a társaság lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese december 31-i hatállyal távozik pozíciójából, és másnaptól a Deutsche Telekom Csoport európai központjában fog betölteni európai hatáskörű vezetői pozíciót. Keszég 2010. szeptember 1-jén lett a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese és a lakossági szolgáltatások üzletág vezetője. – Utódlásáról később döntenek.
Lendületesen bővül a magyar SAP – szakember-felvétel, szolgáltatásiközpont-építés Átadták az SAP új irodaépületét a budapesti Graphisoft-parkban. A 120 munkahelyes új irodára az üzleti szoftvercég bővülése miatt volt szükség. A vállalatnál folytatódik a létszám növelése, hamarosan szolgáltatási központot építenek fel Budapesten.
Augusztusban 13,1%-kal emelkedett az építőipari termelés mennyisége – a lényeg a részletekben Augusztusban az építőipar termelése kiigazítatlan adatok szerint és munkanap-tényezővel kiigazítva egyaránt 13,1%-kal volt magasabb az egy évvel azelőttinél. Mindkét építményfőcsoport termelése növekedett: az épületeké 4,1, az egyéb építményeké 22,5%-kal.
Már 1100 mérnök dolgozik a budapesti fejlesztési központban A Bosch Budapesti Fejlesztési Központja az idén májusban köszöntötte 1000. munkatársát, és öt hónappal az esemény után már az 1100. mérnök is megkezdte munkáját a cégnél. Bokori Sára – hasonlóan az 1000. mérnökhöz – a női mérnökök csapatát erősíti, és jó néhány éves munkatapasztalattal a háta mögött, egy távközlési világcégtől érkezett a Bosch-hoz, ahol EMC (elektromágneses kompatibilitás) méréstechnikai projekt koordinátorként kezdte meg munkáját.
Állásbörze a Műegyetemen: a legjobb informatikusokat keresik Az infokommunikációs iparág a teljes magyar gazdasági növekedést meghaladó módon képes a fejlődésre, ez a piacot érintő jó hír azonban évek óta súlyos szakember hiányt is eredményez. A Qualysoft, hazánk egyik kiemelkedően sikeres informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalata gyakornoki programokkal, valamint egyetemi együttműködésekkel kíván hozzájárulni az informatikusképzéshez.
A hálózatkutatás segíti az új vezetőket Hogyan támogatja a hálózatkutatás az új vezetők beilleszkedését a szervezetbe? Milyen eszközökkel tudja az új pozícióba lépő vezető tudatosan építeni a kapcsolatrendszerét? Milyen grafikusan megjelenítve a személyes kapcsolatok alakulása? Erről lesz szó a Professzionális Coaching Egyesület következő coaching szakmai fórumán.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >