Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Csúcson a magyar államadósság Az államháztartás adóssága június végén a GDP 85,1 százalékán állt - derül ki a jegybank friss adataiból. Az adósság GDP-arányos szintje 2010 közepe óta először emelkedett a 85 százalékos szint fölé. A nettó adósság (amiből kivonják az állam vállalatokkal és más szereplőkkel szembeni követeléseit) 22 818 milliárd forintra, a GDP 76,3 százalékára ugrott – ez soha nem látott rekord. A második negyedévben 434 milliárd forint nettó adósságfelvétel történt, amihez a forint gyengülése további 65 milliárdot tett hozzá.
Közép- és Kelet-Európát a zűrzavar felé sodorja az ukrán válság Az ukrán válság hatására Közép- és Kelet-Európa a pénzügyi zűrzavar felé sodródik – állapította meg az ACCA, a Pénzügyi és Számviteli Szakemberek Nemzetközi Szervezete világméretű gazdasági felmérésében, amelyet negyedévente végeznek el a pénzügyi szakemberek körében. Földünk többi térségében is sok a bizonytalanság.
címkék: 
Ajándék mobilinternet a kártyásoknak A Telenor teljesen újragondolta feltöltőkártyás ajánlatait, amelyek augusztus 14-től minden meglévő és új kártyás ügyfél számára jutalmat kínálnak tarifacsomagtól függetlenül. Egyedüli mobilszolgáltatóként a feltöltés összegétől függetlenül, a használók három telenoros családtagjukat, barátjukat kedvező percdíjjal hívhatják belföldön, ráadásul itthon felhasználható extra adatkeretet is kapnak a rendszeres feltöltésért cserébe.
Júniusban 9,8%-kal csökkentek a mezőgazdasági termelői árak Az előző év azonos időszakához mérten 9,8%-kal mérséklődtek a mezőgazdasági termelői árak 2014 júniusában. Ezen belül a növényi termékek ára 15,8%-kal csökkent, az élő állatok és állati termékeké 1,9%-kal növekedett. Január–júniusban a mezőgazdasági termelés ráfordítási árszintje 4,4%-kal maradt el az egy évvel azelőttitől.
Jó másfélszeres árbevétel-növekedés Több mint másfélszeres árbevétel-növekedéssel zárta a 2014. első félévét hazánk első számú alternatív távközlési szolgáltatója, a BTel Nyrt. A gyorsjelentésből kiderül, hogy az európai piacon egyedülálló XPrime-szolgáltatás a cégvezetés várakozásainak megfelelően rövid idő alatt széles körben népszerű lett. A BTel az XPrime, a reklámmal fizetett internetezés bevezetésével 80 000 új előfizetőt szerzett hat hónap alatt, ami a magyar internet-előfizetők 2%-a, ezzel bővítette a piaci részesedését – tájékoztatta szerkesztőségünket a társaság.
Építőipar: az elmaradások ellenére 9,8%-os növekedés júniusban Júniusban az építőipar termelése kiigazítatlan adatok szerint és munkanap-tényezővel kiigazítva egyaránt 9,8%-kal volt magasabb az egy évvel azelőttinél. Mindkét építményfőcsoport termelése növekedett: az épületeké 2,4, az egyéb építményeké 18,0%-kal. Az építőipar termelői árai 2014. II. negyedévében az előző év azonos időszakához mérten 2,3%-kal emelkedtek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >