Bájtmadár: hordozható 4G WiFi-pont kínál netet repülés közben Az Air France–KLM és a Transatel távközlési vállalat közös fejlesztése a Bitebird szolgáltatás. A hordozható 4G WiFi- hotspot révén repülés közben is folyamatos internet-kapcsolattal rendelkezhetnek az utasok – anélkül, hogy tetemes roamingdíjat kellene fizetniük.
"Megbízható megtévesztésért" hétmillió forint bírság A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy az Ügyfélvélemény-vizsgálati Központ Kft. tisztességtelen kereskedelmi és üzleti gyakorlatot folytat a „megbízható cég” megjelölés használatakor, valamint e tanúsítvány népszerűsítésével, mert e minősítést csupán internetes keresések alapján adja, így megalapozatlanul állítja az általa megvizsgált cégekről, hogy megbízhatók.
Az új állások kétharmada közmunka volt májusban Május végén 307 ezer álláskereső szerepelt az állami nyilvántartásban, ami 20 százalékkal alacsonyabb, mint egy évvel ezelőtt. Ebben a hónapban a cégek 43 ezer üres álláshelyet jelentettek be. Ennek kétharmadához igényeltek állami forrást, ami többnyire közmunkát jelent. A versenyszektor állami segítség nélkül összesen 18 500 munkahelyet hozott létre. A versenyszférás állások zöme ipari összeszerelői, bolti eladói és szállítási szolgáltatásokra vonatkozott.
Számlái kifizetését kéri a Tigáz A Tigáz megköszöni a jogkövető magatartást tanúsító több mint egymillió ügyfelének, hogy számláit határidőre és pontosan fizeti meg, és egyúttal felkéri a szerződését megszegő és késedelmesen fizető néhány tízezer ügyfelét (pl. vállalkozások, szerződő hatóságok!) a jogkövető magatartás szem előtt tartására – írja a lapunkhoz eljuttatott közleményében Száraz Gábor, a hajdúszoboszlói társaság szóvivője.
Wáberer eladja a részvényeit és visszavonul A Mid Europa Partners magántőke-befektetési alap megállapodást írt alá arról, hogy a Waberer's International Nyrt.-ben közúti fuvarozó vállalatban meglévő 56,8 százalékos részesedését 97,1 százalékra növeli; a Mid Europa mai közlése szerint Wáberer György alapító-vezérigazgató részvényeit vásárolják meg. A tranzakció a versenyhatóság jóváhagyása után zárul le.
Zorigt Batjin a HPS-hez igazolt Június 1-jei kezdéssel Zorigt Batjin lett a HPS Experience PR vezetője, aki ezt megelőzően a Team Lewis Global Communications magyarországi ügyvezetőjeként főleg nemzetközi IT-vállalatok kommunikációjáért felelt. Battal együtt mások is csatlakoztak a HPS Group pr-részlegéhez; a meglevő ügyfelek igényeinek kiszolgálása mellett az IT-kommunikációs ágazat megerősítése a céljuk. Batjin 2012 óta a klasszikus PR mellett olyan nemzetközi márkák, vállalatok kommunikációján dolgozott, mint a Lenovo, a Humanic, a Kaspersky Lab, a Lexmark, a BBC Earth.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >