ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Gazdaság
Háromezer-millió forintos informatikai fejlesztés a Waberer’s csoportnál A Waberer’s csoport, Európa egyik nagy fuvarozó vállalata[1] folyamatosan növeli versenyképességét új technológiák fejlesztésével és alkalmazásával. A Waberer’s csoport és az SAP Hungary Kft. bejelentette: a közúti áruszállító harminc hónap alatt 3000 millió forintot költ informatikai rendszerének korszerűsítésére; az első fázis, a vállalatirányítási rendszer cseréje elkezdődött.
Tudás és bizalom – életpályamodell az építő szakik számára Nemzetközileg is egyedülálló életpályamodellt dolgozott ki a Mapei Kft. – jelentette be ma délelőtt újságírók előtt a vállalat ügyvezetője, Markovich Béla. A program az eddiginél vonzóbbá szeretné tenni az építő(ipari) szakmákat, mivel sok esetben maguk a szakemberek sem szeretnék, ha gyermekük a nyomdokaikba lépne.
Húsgolyók békés háborúja – Ötven mozdonynyi darált hús A Gallicoop immár 27. éve kínálja termékeit a fogyasztóknak, a friss húsoktól kezdve a készítményeken át egészen a panírozott termékekig. A burgerek, a fasírt és a húsgolyó alapjául szolgáló darált hússal kapcsolatban a legnagyobb hazai pulykatermelő összegezte a termelési adatait és látványos számok jöttek ki.
Töretlenül drágulnak az ingatlanok a fővárosban Miközben a pesti kerületekben év elején csökkent a befektetési szándékkal vásárlók aránya, aközben Budán rekord szintre emelkedett az arányuk februárban. Március vízválasztó lesz, bár a hónap felénél egyelőre csökkenés mutatkozik.
Egységes forgalomirányítás a hazai vonalhálózaton Az új központi forgalomirányító és ellenőrző rendszer mintegy 7,7 milliárd forintos beruházással épült ki. A fejlesztésnek köszönhetően hatékonyabb lesz a forgalomszervezés, gazdaságosabb az üzemeltetés, kevesebb a késés. Rendkívüli események bekövetkezésekor gyorsabban lehet visszaállni az üzemszerű működésre.
Gardenexpo: lebegő bonszai, meseszép orchideák ezrei Szürreális meglepetéssel készül az idén hazánk legnagyobb kerti irányzat-bemutató és életmód-kiállítása. Március 24–26. között a Budapest Arénában láthatja először a nagyközönség a magyar fejlesztésű „lebegő bonszai-fát”. A jövő hétvégi háromnapos rendezvényen álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka várja az érdeklődőket.

<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >