Gazdaság
Új Viber-vezér: Djamel Agaoua Mától a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazását fejlesztő vállalat, a Viber új vezérigazgatója: Djamel Agaoua (a képen). A francia szakember évekig dolgozott az amerikai Szilícium-völgyben, még előtte a mobil-reklámtechnológiai vállalat, a MobPartner vezérigazgatója volt, amelyet 2015-ben vásárolt fel a Cheetah Mobile.
Új értékesítési igazgató a Praktikernél Február 1-jétől Bagaméri László (a képen) tölti be a Praktiker Kft.-nél az értékesítési igazgatói posztot. A szakembert egy skandináv cégtől sikerült a barkácsláncnak elcsábítania, előtte a Tesco Global Stores formátum igazgatójaként, majd több régió működési igazgatójaként tevékenykedett, és részt vett a Tesco webshop kialakításában is.
Ezerötszázan sztrájkoltak az Audi győri motorgyárában Az Audi Hungaria Zrt. tizenegyezer-ötszáz munkavállalója közül mintegy ezerötszázan vettek részt az Audi Hungaria Független Szakszervezet (AHFSZ) által kezdeményezett figyelmeztető sztrájkban csütörtökön kilenc és tizenegy óra között - mondta az MTI megkeresésére a vállalat kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetője.
Vegyünk-e használt autót hitelre? A válságos 2008/2009-es évek igencsak elbátortalanították azokat, akik a bankoktól kapott kölcsönökkel valósították meg álmaikat. A bedőlt devizahitelek miatt ugrott az autó, a lakás, előfordult, hogy néhány házban egymásnak adták a kilincset a végrehajtók. Jó másfél éve azonban megfordult a tendencia. Óvatoskodva ugyan, de ismét mernek a pénzintézetektől kölcsönözni az emberek.
Ismét megtévesztették az üdülési joggal rendelkezőket A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) egyik vonatkozó döntése a HuPont Kft.-t, a Dial Tone Kft.-t, a Well4U Kft.-t és az Electronic Exchange and Earnings LLC-t (HuPont Kft.-t és társait), másik döntése a Bindsystem Hungary Kft.-t és a Solarpolar-Energetika 2020 Kft.-t érinti.
Harmadik hónapja emelkedik a GKI konjunktúraindexe Januárban immár harmadik hónapja javult a GKI konjunktúraindexe, amely ezzel megközelítette az egy évvel ezelőtti értékét. A GKIáltal, az EU támogatásá­val végzett felmérés szerint az üzleti várakozások csak 2016 nyári szintjükre emelkedtek, a fogyasztóiak viszont legutóbb tizenegy éve, 2006 februárjában voltak a mostaninál kedvezőbbek.

<   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   >