ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Gazdaság
Korszerűsítik az E.ON számítógépes rendszerét Teljes körű rendszerfrissítést végez február 16-25. között ügyfélszolgálati rendszerében az E.ON. Az informatikai háttérrendszer fejlesztésére az eddiginél gyorsabb kiszolgálás, korszerűbb és biztonságosabb adatkezelés végett van szükség. Mivel a nemzetközi vállalatcsoport itthon több mint hárommillió ügyfelet szolgál ki, az átállás körültekintő előkészületeket követel.
Dr. Larsen műszaki vezérigazgató-helyettes Dr. Kim Kyllesbech Larsent (52) nevezték ki a Magyar Telekom műszaki vezérigazgató-helyettesének április 1-jei hatállyal. Dr. Larsen a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz. A szakember a Deutsche Telekomtól érkezik a magyar leányvállalathoz, ahol legutóbb a technológiai gazdálkodásért és transzformációért, valamint a technológiai architektúráért és innovációért felelős elnökhelyettesi pozíciót is betöltötte.
Metro: egyből kettő Düsseldorfban tartott közgyűlésén a METRO Csoport részvényeseinek 99,95 százaléka jóváhagyta a szétválás tényét, melynek értelmében a vállalatcsoport mostantól két erős és sikeres önálló cégként folytatja tovább működését.A METRO Csoport 35 országban van jelen 220 000-nél is több alkalmazottal.
A Ford-ulat éve kezdődött a Delta-Trucknál A szigetszentmiklósi központú Delta-Truckot, a hazai gépjármű-ágazat egyik vezető vállalatát választották a Ford Trucks termékkínálata kizárólagos magyarországi importőrének és forgalmazójának – jelentették be ma délben a jó negyedszázaddal ezelőtt alapított cég vezetői a három kontinens 25 országában működő nemzetközi társaság értékesítési igazgatóival közösen tartott budapesti sajtótájékoztatójukon.
Tanuló, pénz – tanulópénz Az év első hetei a félévvégi hajrá mellett sok szülő és gyerek számára a „sorsdöntő” a középiskolai felvételi miatt is különösen megterhelő időszak. A középiskolába lépés minden területen, így pénzügyi gondolkodás szempontjából is a gyermekek nagyobb fokú önállóságát hozza a családok életébe. A kérdés, hogy a küszöbön álló megmérettetés és változás miként fordítható a gyermek hasznára, előnyére.
Új Viber-vezér: Djamel Agaoua Mától a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazását fejlesztő vállalat, a Viber új vezérigazgatója: Djamel Agaoua (a képen). A francia szakember évekig dolgozott az amerikai Szilícium-völgyben, még előtte a mobil-reklámtechnológiai vállalat, a MobPartner vezérigazgatója volt, amelyet 2015-ben vásárolt fel a Cheetah Mobile.

<   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   >