Xonar U3 Plus: hordozható hangstúdió Az ASUS bejelentette a Xonar U3 Plus elkészültét. Ez egy maroknyi USB-s hangkártya, amely 150 ohmos fejhallgató-erősítővel, stúdióminőségű vokáleffektekkel és a hangjavítási szolgáltatások széles választékával rendelkezik. A Xonar U3 Plus azoknak a pc- és noteszgép-használóknak készült, akik kényelmes megoldást keresnek Hi-Fi audiolejátszási és otthoni felvételkészítési igényeik támogatásához.
Villanyvezetéken villámgyors internet: PLA5405 Nagyfelbontású tartalmak – HD filmek, online játékok, bizonyos applikációk – közvetítésére is alkalmas 1200 Mb/mp adatsebességre képes Powerline gigabit ethernet adaptert fejlesztett ki a tajvani ZyXEL. Az eszköz a legújabb HomePlug Av2 standardra épül, telepítése könnyű és gyors.
Csak semmi extra: Veriton M2631G Akár „a munka hőse” névre is hallgathatna belső értékei alapján a szerkesztőségi próbára érkezett Acer Veriton M2631G típusú asztali pc. Robosztus, férfias, kellőképpen tekintélyt árasztó, szögletes, fölösleges külsőségek nélküli. Talán egy apróság bosszantó első látásra, az, hogy nem látható a gép be-/kikapcsológombja. Mert az is fekete, akárcsak az egész készülék. Viszont kitapintható – ha ez bárkit megvigasztal is. Mindazonáltal az Acer világhírű (olasz) formatervezői lehettek volna ötletesebbek is…
Bedrótozott szálláshelyek – az internet csábítja a vendéget Elvétve akadnak igazán előremutató, a vendégek kényelmét 21. századi módon szolgáló szállodai informatikai és telekommunikációs megoldások Magyarországon. Ugyanakkor a szálláshelyen „kívül” már az internet diktál, csak a szállásadók saját weboldala átlagosan a forgalom harmadáért „felel” – derült ki a szallas.hu és a Samsung közös felméréséből.
Ingyenes lesz a Windows 10 Szerdán bemutatta legújabb operációs rendszerét a Microsoft. Az egyik újdonság, hogy a Windows 10-re frissítés ingyen lesz azoknak, akik legális 7., 8. vagy 8.1-es Windowst használnak. Igaz, csak egy évig, utána mindenkinek fizetnie kell, ha váltani akar.
Hálózati adattároló: 24 TB-os médiaszerver Megjelent a ZyXEL 4-Bay Personal Cloud médiaszervere, az NAS 540-et. A hálózati adattároló más tárolóeszközökkel és platformokkal is kompatibilis, és teljesen felszerelve akár a 24 TB-os kapacitást is elérheti. A NAS-t (—> Nework Attached Storage —> hálózati adattár) használók megvédhetik fájljaikat az esetleges veszteségektől, a megerősített fájlkezelésnek köszönhetően pedig mobilitást és kényelmet kínál.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >