Csak tiszta forrásból Feltűnően nagy arányban használnak Magyarországon licenc nélküli szoftvereket. Ez annak ellenére van így, hogy a BSAszoftverhasználatot vizsgáló legújabb, világméretű felmérése (Global Software Survey) szerint egyértelmű a kapcsolat a nem jogtiszta szoftverek használata és a kibertámadások között.
Nem babonás a HP: EliteBook 1030 13 órás üzemidővel Bővítette kiemelkedő minőségű üzleti laptopjainak választékát a HP. A gyártó szerint az  EliteBook 1030 ideális eszközt azoknak ajánlja, akik szeretik a sokoldalúságot és a kis laptopok kínálta mozgékonyságot, ugyanakkor szeretik jól áttekinthető képernyőt.
SMART, 2016: digitális ipari forradalom Gyökeresen alakítanak át mindent a hálózatba kapcsolt okoseszközök. Az okostechnológia szerepe rohamosan terjed a nagyvállalatok ügyletvitelében, a várostervezésben, az egészségügyben, otthon és az agráriumban is. A szenzorokra, a dolgok internetére (IoT), illetve a big data-ra épülő megoldások teljes iparágakat változtatnak meg. Erről a jelenségről szóltak az előadások és szakmai beszélgetések a mai SMART, 2016 konferencián.
Sok a gond az andoridos Samsung és a Lenovo mobilokkal – a legmegbízhatóbb az iPhone Az androidos okostelefonok gyakrabban romlanak el, mint az Apple készülékei. A legproblémásabb modellek a Samsung Galaxy S6, a Galaxy S5 és a Lenovo K3 Note – derül ki a a mobildiagnosztikai és biztonságos adattörlési szoftverek vezető gyártója, a Blancco Technology Group most megjelent összefoglaló elemzéséből.
címkék: 
Teszthívás 4G-hálózaton – internetes mobiltelefonálás Ma, a távközlés és az információs társadalom világnapján, éles tesztkörnyezetben, teljes egészében 4G-alapon bonyolított le hívást a Magyar Telekom a társaság budai székházában. – Az idén eddig 170 ezer háztartásba juttatta el a szolgáltató a nagysebességű, szélessávú internetet.
Drótszamárhoz Explova X5: kerékpár-komputer képrögzítővel Az Xplova, az Acer egyik almárkája bemutatta az X5 kerékpár-komputert és hozzá az Xplova Moment alkalmazást. Az Xplova X5 az első a maga nemében, amelyik videó-rögzítésre is alkalmas, eleget téve a kerékpározást kedvelők igényének. Az Xplova X5 szoftverének része a Smart Sign Guidance, amely szinkronizálja és eltárolja a kerékpáros kedvenc útvonalait az Xplova.com-on.
címkék: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >