Olcsóbb lett a roaming az EU-ban Újabb lépést tett az Európai Unió a roaming-díjak 2017-tervezett eltörlése felé. Szombattól a mobiltelefonáláskor egy perc beszélgetés, illetve adatküldés esetén egy megabyte forgalom után legfeljebb öt centet (15,50 forint) számolhatnak fel a szolgáltatók, SMS-enként pedig legfeljebb két cent (6,20 forint) lehet a roamingdíj.   
Csodanyomtatók és pillekönnyű, tündérkarcsú noteszgépek Dalolva szép az élet – énekelték a bármilyen film mesteri megalkotására képes Keleti Márton 1950-ben készült, később a sematizmus iskolapéldájaként emlegetett mozijában, amikor a magyar színjátszás krémjét kényszerítették egy rettenetes forgatókönyv szerint gyártott mozira.
New York, next@acer: gépözön munkához, tanuláshoz, játékhoz Látványos növekedést produkál az Acer a termékeivel az üzleti szférában termékeivel, emellett sikerült új piacokat is felfedeznie a hardver- és szoftver-szolgáltatások ágazatában. A tartós siker záloga a folyamatos termékbővítés a többi között: a játékra tervezett-gyártott Predator-sorozat, az új konzumer noteszgépek, köztük a „kettő az egyben” termékek, munkára szánt masinák, valamint a Chromebook-ok, különös tekintettel az iskolakezdésre.
Ha nekünk ilyenünk lenne: Stylistic R726 Bár már tavaly novemberben bejelentették a japán Fujitsu „kettő az egyben” táblagépének, a Stylistic R726-nak az elkészültét, a kézzelfogható valóságban csak ezekben a napokban kezd megjelenni a nemzetközi kínálatban, mindenekelőtt Németországban, elvégre ott gyártják, bár Japánban tervezték. (Hja, kérem, a tíz évig tartott Fujitsu–Siemens-házasságnak máig maradandók az előnyei…)
MVM NET: internet-nagykereskedőként viszonteladó Európa legnagyobb, a világ egyik vezető internetforgalom-cserélőjének, a majna-frankfurti „DE-CIX”-nek (Deutscher Commercial Internet Exchange) a hivatalos viszonteladójává vált az MVM NET Zrt. A társaság hazánkban elsőként szerzett ilyen jogosultságot.
Wi-Fi-ellátás okosantennával A tajvani ZyXEL piacra dobta új, 802.11ac duális hozzáférési pontját. Az üzleti használók részére tervezett WAC6500 modellt Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban is kategóriája legjobbjai közé sorolták. Az intelligens Wi-Fi-lefedettséget biztosító hozzáférési pont okos antennájával a használók igényeire szabva dinamikusan osztja el a jelet a hálózati eszközök között.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >