Árával is csábít az okos Honor Alig egy hónappal európai bemutatkozása után a Honor máris egy új modellt dob a piacra. A csúcsteljesítményű Honor 6 készülékhez hasonlóan, 5 hüvelyk átlójú kijelzővel ellátott Honor 3C december elején érkezik a hazánkba. A cég sajtóügynökségének tájékoztatása szerint fele annyiba sem fog kerülni, mint a nagy testvére.
NGB6616: villámgyors médiarouter Újabb kétsávos, vezeték nélküli média-routerrel gyarapodott a tajvani ZyXEL termékkínálata. Az NGB6616 modell akár 1200 Mb/mp sebességgel is képes akár a legnagyobb HD-tartalmakat és nagy felbontású alkalmazásokat működtetni a hálózatokon. A router a beépített QoS (Quality of Service)-funkciónak köszönhetően az igénybevétel csökkenésekor nyomban energiatakarékos üzemmódba kapcsol.
Minden egyben: Vodafone–Externet céges telekom-megoldás Európa működőbb felében már sikeresen bevezetett, mobil és vezetékes lehetőségeket integráló szolgáltatást honosít meg Magyarországon a Vodafone az Externettel együttműködve. A kis- és középvállalati kör távközlési igényeire szabott szolgáltatások, a vezetékes és mobiltelefon, valamint internet egyaránt egy szolgáltatótól vehetők igénybe.
Internet-terjedés: mobil vagy vezetékes? A magyarországi szélessávú internet lefedettsége 5 százalékkal el van maradva az Európai Unió átlagától. Az EU tagállamaiban már négyből több mint három háztartás rendelkezik szélessávú internettel, Magyarországon csupán 71 százalék. Bár hazánkban folyamatosak az infrastruktúra-fejlesztések, inkább a mobilinternet-hálózatot érintik, mintsem a korlátlan használatú és sokkal olcsóbb vezetékes internetet.
Aspire Switch 12: 2 az 1-ben Új terméket jelentett be a tajvani gyártó, az Aspire Switch 2 az 1-ben család új tagját, a 12-es modellt full HD 12,5 hüvelyk átlójú, Zero AirGap technológiás kijelzővel. A szemet gyönyörködtető formájú termék gazdája a mágneses zsanérokkal csatlakoztatható billentyűzete révén akár öt használati módban (noteszgép, táblagép, kijelző, sátormód, asztali készülék) dolgozhat. A beépített dupla előlapi hangszórók erőteljes és gazdag audioélményt garantálnak.
Digitális Magyarország-rajt: Nyíregyháza A Telekom fejlesztéseinek köszönhetően a Digitális Magyarország megvalósításának első állomása Nyíregyháza. A fejlesztési program pillérei: a digitális infrastruktúra, a digitális szolgáltatások és a digitális kompetenciák fejlesztése. Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a ma Budapesten, a T-Systems rendezvényén bejelentette: az általa vezetett társaság nagy léptékű fejlesztésekbe kezdett a Digitális Magyarország megvalósítása végett; az első állomás: Nyíregyháza.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >