MinDig TV ingyen: júliustól kilenc tévécsatornán Július 1-jén megkezdődik az M4 Sport program próbasugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában. A csatorna HD-minőségben, az egész országban fogható lesz, ezzel az előfizetési díj nélkül elérhető tévécsatornák száma kilencre, a HD-minőségben sugárzott programoké négyre bővül. Az M4 Sport HD csatornán nézhetők a többi között a labdarúgó Bajnokok Ligája, a magyar NB1 mérkőzései, a Forma-1-es futamok élő közvetítései.
címkék:  M4 SportMindig TVingyen
Win Office Androidra A próbaidőszak sikeres lezárultával a Microsoft bejelentette: az Office-csomagba tartozó Word, Excel és PowerPoint mától Android készülékekre is elérhető. Az Outlook, a OneNote és a OneDrive után a három új alkalmazással most már az Android készülékeken is teljessé válik az office-os használói élmény. Az applikációk az Android tableteknél már jól bevált, kényelmes, érintőképernyős élményt kínálják, minden tekintetben androidos telefonokra tervezve. Az appokat a Google Playről lehet letölteni, további információk pedig az Office Blogon találhatók.
Királynőt és hercegnőt mutatott be ma a Toshiba Ha már ezt a nevet kapta, könnyen elképzelhető, hogy a Toshiba ma szakújságíróknak is bemutatott ultrabookja, a legifjabb Kira akár uralkodni is fog a maga kategóriájában. A Kira/Kíra ugyanis görög eredetű szláv név, a Kir férfinév női párja, aminek a jelentése úr, uralkodó – világosítja föl az érdeklődőt a lexikon. A talán leghíresebb Kira Kirillovna orosz nagyhercegnő volt, akit a történelem – házassága révén formálisan – Németország császárnéjaként, Poroszország királynéjaként ismer…
Alcatel Onetouch Idol 3: talpra áll, szembe néz – okostelefon a javából A tavasszal debütált a barcelonai mobil-világkongreszuson, és most kézbe vehettük, használhattuk, mígnem kialakult a saját véleményünk az Alcatel Onetouch Idol 3 típusú,5,5 hüvelyk (13,9 cm) képernyő-átlójú (a készülék gyári jelzése: 6045Y-2AALWE7) okostelefonjáról. Elöljáróban kijelenthető: hasonló tudású vetélytársaihoz mérten nagyon jó árat sikerült találni számára, szerződés nélkül mintegy 90 ezer forintért kínálják. Ráadásul ismereteink szerint ez az első olyan mobiltelefon, amelynek képernyője – akárhogy vesszük is kézbe – mindig „talpra áll”.
Sportcsatornák ordító reklámjai: bírság – Tovább húzódik a Klubrádió pere A Sport1 és a Sport2 tévécsatorna az idei első negyedévben 33 alkalommal sértette meg a reklámhangerőre vonatkozó szabályokat, emiatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 660 ezer forint bírságot szabott ki a televíziók médiaszolgáltatójára. – A testület határozott arról is, hogy a Magyar Média Mecenatúra program keretében összesen 31,3 millió forintot nyer el 12 közösségi rádió és televízió  műszaki fejlesztéseik támogatására.
Acer-vonzerő: a kiváló minőség Fontos bejelentést tett ma újságírók előtt Szalay Balázs, az Acer magyarországi sajtó- és marketingigazgatója: azok, akiknek Acer-terméke a vásárlástól számított egy éven belül elromlik, amellett, hogy a számítógépét, vetítőjét, telefonját stb. ingyen megjavítják, egyben visszakapja készülékének a vételárát is. Ha nem lehet megreparálni, akkor ugyanolyan vadonatújra kicserélik, és persze ebben az esetben is visszajár a vételár.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >