17. AV Trend & Hifi Show
Tank tiporta tough-termékek – húsz év óta a legkeményebbek Éppen két évtized óta segítik a szélsőséges környezeti körülmények között dolgozók, katonák, szállítók, olajipari szakemberek munkáját a Panasonic mindent elviselő, Toughbook és Toughpad márkanevű mobil eszközei. A japán gyártó a versenytársait együttvéve is több ilyen notesz- és táblagépet adott el tavaly Európában. Az évforduló magyarországi megünneplésére hivatalos volt lapunk munkatársa is.
A Facebook lesz az új internet? Van-e jövője a weboldalaknak és a mobil alkalmazásoknak a közösségi hálózatok mellett? – Ma a weboldalak és a webáruházak különféle változatai a legtöbb cég esetében a digitális jelenlét alapköveinek számítanak. Sokan el sem tudják képzelni az üzleti életet a webes megjelenésük nélkül, miközben a közösségi platformokra csak mint kiegészítőre, jobb esetben forgalomterelőre gondolnak – állítja az Infovilágnak írt eszmefuttatásában Lévai Richárd közösségimédia-specialista, az RG Stúdió munkatársa.
Spin 7: nőies küllem férfierővel – a világ legvékonyabb átalakítható noteszgépe Csaknem valamennyi gyártó beszállt a versenybe, hogy megalkossa és piacra dobja a világ legvékonyabb noteszgépét. Jelentem: az Acernek ez sikerült. Ma a hazánkban is jelen lévő tajvani világcég két század milliméterrel karcsúbb, mindössze 9,98 milliméter vékony Spin 7 jelű „ékszerével” diadalmaskodik a győztesek dobogójának legfelső fokán, ugyanis elnyerte „A világ legvékonyabb noteszgépe” címet a szakma berlini világkiállításán, az IFA-n.
Gigás letöltési sebesség 4G+ technológián A Magyar Telekom az Ericsson Magyarországgal közösen tesztelte az 1200 Mb/mp letöltési sebességet kínáló mobiltechnológiát a Budapesten megrendezett regionális digitális csúcstalálkozón. A ma még csak laboratóriumi körülmények között bemutatható, továbbfejlesztett 4G+ technológia radikális – körülbelül háromszoros – teljesítménynövekedésre képes a jelenleg publikusan elérhető leggyorsabb mobilinternetes lehetőségekhez képest.
Kicsi a HP Z2 Mini, de erős A HP az Autodesk University mérnöki és tervezői konferencián mutatta be a világ első, CAD és más nagy teljesítményigényű szoftverek használóinak tervezett kisméretű munkaállomását[1]. A HP Z2 Mini hardver nem csupán teljesítményében és sokoldalúságában korszakalkotó: a készülék magassága mindössze 5,8 cm, gyakorlatilag a tizede a hagyományos munkaállomásoknak[2].
Itt az IPv6, a fenntartható internet építőköve A hazai távközlési szolgáltatók közül elsőként a Magyar Telekom vezeti be minden hozzáférési technológián mostantól folyamatosan lakossági ügyfelei részére az IP-protokoll újabb verzióját az IPv6-ot, ami idővel fölváltja a most még tömegesen használt IPv4 protokollt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >