Tajvani terméközön: negyven újdonságot mutatott be az Acer New Yorkban Nagyszabású sajtótájékoztatón mutatta be ma idei termékújdonságait az Acer. A tajvani gyártó New Yorkba hívta össze a szaksajtó munkatársait a nagyvilágból, hogy bizonyítsa: van új a nap alatt, azaz a megújulás és az újítás nagyon is közel áll a még nem is olyan rég meglehetősen viharos eseményeket átélt cégnél.
EVOLVEO Strongphone D2 Mini: férfiasan okos Jó tanács tesztelőnek: mielőtt a próbapadra helyezné a vizsgálandó kütyüt, érdemes elolvasni, miként vélekednek róla a használói. Ezt tettük a szerkesztőségünkbe érkezett EVOLVEO Strongphone D2 Mini esetében. A készülék gyártója állítja: ez aztán bírja a kiképzést! Nos, volt, akinek a készülékét elásta a kutyája (meglehetősen extrém eset), másnál viszont úgy esett, hogy leesett…
Magyarországon a Mozilla európai közösségi "királya" A világ legnagyobb közművének, a Mozillának az európai régiójáért felelős közösségi igazgatója, Brian King tart nyitó előadást április 18-án, szombatgon az Open IT-konferencián. Az eseményen a részt vevők természetesen kérdésekkel is ostromolhatják a Firefox böngészőről is ismert Mozilla vezető munkatársát, aki a Mozilla helyi hatásait fogja bemutatni.
DNS-340L: hálózati adattároló négy fiókra hangolva Folyamatosan bővíti ShareCenter NAS tároló termékcsaládját a hazánkban is honos D-Link hálózati infrastruktúra-gyártó; ezekben a napokban mutatta be a DNS-340L jelű, négyfiókos „felhőjáró” (cloud) hálózati fájltárolóját. A négy, egyenként akár 6 TB (!) kapacitású merevlemezzel feltölthető doboz számos biztonságos RAID-konfigurációval is védi a használójának adatait.
H257HU: monitor vagy tévé – eldönti a használó Nincs kávája az Acer most bemutatott,25 hüvelyk képátlójú H257HU monitorának; képfelbontása viszont mesés (WQHD), ekképpen ebben a megjelenítőben szerencsésen találkozik a kifinomult a stílus a funkcionalitással. A monitor már-már házimozi-hangélményt kínál a TrueHarmony és a DTS surround technológiának köszönhetően.
Honor, harmadik kiadás: Holly A szokásos türkizkék csomagolásban érkezett szerkesztőségünkbe a legújabb Huawei-okos, a Honor család Holly néven megjelent „gyermeke”. Jubileumi termék, ugyanis a Honor márka 100. napján tették ki a polcokra világszerte. Becsületére (Honor!) váljék, hogy ezzel sem kell sokat vesződni üzembe helyezés végett.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >