Megzöldülnek a kékszámok – új alapokon az elektronikus aláírások – közművé lett a széles sávú hálózat Két évtized után elbúcsúzunk a kékszámoktól; 15 év után új szabályozás lép hatályba az elektronikus aláírások piacán; törvényi garanciával indulhatnak újra a hírközléspiaci gyorsjelentések; lehetővé válik a széles sávú hálózatok telepítése a közműves infrastruktúra felhasználásával – ezek a legfontosabb, július 1-jével életbe lépő infokommunikációs jogszabályváltozások.+
Kecses, elegáns noteszgépek, energiafröccs okostelefonból, bivalyerős ragadozók Noteszgép, okostelefon, bár meg is fordítható a sorrend, e kettő uralja a tajvani gyártó legfrissebb kínálatát is. Első pillantásra föltűnik, hogy az Acer továbbra is nagy figyelmet fordít a küllemre: termékei szép, kecses vonalvezetésűek, meglehetősen könnyűek, emellett még a játékosoknak szánt Predator-család tagjai is éppen a megjelenésükkel keltik föl a szemlélő figyelmét.
Gyorsít a Telekom: terjed a 300 megabites mobilinternet Kelet-Magyarország nyolc megyeszékhelyén és további öt városban tette elérhetővé a Magyar Telekom az akár 300 Mbit/mp névleges letöltési sebességű mobilinternet szolgáltatást*. Ezzel a 4G+ (LTE-Advanced) technológiára, azaz a jelenleg hazánkban elérhető leggyorsabb mobilinternet technológiára épülő bázisállomásainak száma 100-ra emelkedett.
Szuper ez a számítógép: Primergy CX600 M1 A Fujitsu a napokban bemutatta Primergy CX600 M1 rendszert, amely azzal a céllal készült, hogy napjaink párhuzamos számítási teljesítményt kívánó, nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) alkalmazásai által támasztott követelményeket – a tudományos kutatás, termékfejlesztés és üzleti információelemzés… – kiszolgálja.
Sokat tud a Honor 7 Lite Alumíniumház, teljesen HD-képernyő, nyolcmagos processzor és a legújabb Marshmallow Android operációs rendszer: a Honor 7 Lite paraméterei a kategóriájában kiemelkedőek; árát tekintve a nála jóval drágább vetélytárs telefonok teljesítményét kínálja.
5G-vel hasít a ZyXEL Londonban A ZyXEL nagy teljesítményű LTE-sorozatát is bemutatja a londoni 5G-világtalálkozón, benne az iparág első, 6. kategóriás, a 802.11ac vezeték nélküli szabványt is támogató LTE HomeSpot routerét, az LTE4506-ot. Használója csatlakozhat az LTE, DC-HSPA+/ HSPA/ UMTS és EDGE/ GPRS/ GSM kompatibilis mobil szélessávú szolgáltatásokhoz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >