15. AV Trend & Hifi Show
1000 Mb/mp sebességű powerline Akár 1000 Mb/mp sebességű adatátvitelére képes Powerline adaptert dobott piacra a tajvani ZyXEL. A PLA5206 használatával gördülékenyen működnek a legnagyobb felbontású HD-tartalmak, valamint ezzel egyidejűleg az online játékok is akadozás nélkül futnak.
Ericsson ConsumerLab: mindenhol internetezni akarunk Az Ericsson ConsumerLab jelentése szerint a fogyasztók egyre gyakrabban végzik többféle helyszínről a feladataikat, például a munkahelyükön intézik az internetes bevásárlást, vagy otthonról látnak el munkahelyi feladatokat. A világháló használói idejük nagy részét zárt térben töltik, ezért szívesen ruháznak be olyan eszközökbe, amelyek javítják a beltéri kapcsolódási lehetőségeiket.
A fehér bot napjára megjelent a legújabb beszélő Linux Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány fejlesztéseként megjelent a Beszélő Linux (BeLin) kiadás 4.0 verziója. A 4.0 kiadás az Ubuntu 14.04.1 verziójára épül, és használói öt éven át élvezhetik a szoftver támogatását. Az ingyenesen hozzáférhető, akadálytalan, beszélő Linux a múlt évek során egyre népszerűbbé vált a látássérültek körében.
Nyílt forráskódú Bowser böngésző és OpenWebRTC rendszer Az Ericsson Research ingyenesen, nyílt forráskóddal adja ki a Bowser elnevezésű webböngészőt és az alapjául szolgáló OpenWebRTC keretrendszert. Az Ericsson az eddiginél több választási lehetőséget és nagyobb rugalmasságot kínál a fejlesztők számára, ezáltal gyorsítja az innovációt a WebRTC-közösségben.
Befoltozza a külső alkalmazások sérülékenységeit is Magyarul is megjelentek a kiváló felismerési arányairól ismert G Data legújabb, 2015. évi lakossági használatra szánt antivírus-programjai. A szoftverek megerősített védelmet nyújtanak böngészés és internetes bankolás közben, valamint megakadályozzák a jelszavak és hitelkártya-adatok kifürkészését.
Zseniális tabudöntés: Hattyúk tava Monte Carlóban Vannak örök és érinthetetlen dolgok. Mint Csajkovszkij műve, a Hattyúk tava Marius Petipa és Lev Ivanov koreográfiájával. A szépséges zene és a gyönyörűséges mese a klasszikus balettek csúcsának számítanak. A világ minden táján ugyanúgy táncolják több, mint száz éve.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >