Okostelefon-újdonságok a barcelonai mobilvásáron Katalónia fővárosára, Barcelonára figyel a világ, ezúttal nem a labdarúgás okán, hanem mert ott nyílik meg hétfőn, március 2-án a Mobile World Congress (MWC), a távközlési szakma talán legnagyobb eseménye. A négynapos rendezvény egyik kiemelkedő látványosságának ígérkezik a Samsung Galaxy S6 és még jó néhány okostelefon-újdonság.
Az állampolgárok segítségével véglegesítik a szélessávú térképet Kormányprogram szerint 2018-ra hazánk területén elérhetővé válik a 30 Mbit/mp sávszélességű internet. Az eddigi legnagyobb hálózatfejlesztés megvalósítása céljából országos térképes adatbázis készül az új generációs szélessávú lefedettségről. A következő évek beruházásait segítendő kérik a lakosság közreműködését.
Tizennégyszeres mobilforgalom-növekedés várható térségünkben A Cisco® Visual Networking Index globális mobil adatforgalomra vonatkozó 2014–19-i előrejelzése szerint az egyre nagyobb teljesítményű mobileszközök és M2M (machine to machine, azaz gép–gép) kapcsolatok, valamint a mostaninál gyorsabb mobilhálózatokhoz való szélesebb körű hozzáférés a mobil adatforgalom látványos növekedésének fő tényezői.
Ascend Mate 7: egy igazán okos telefon Ezekben a napokban egy IGAZI okostelefont próbálhattunk ki, olyan készüléket, amelyet akármelyikünk szívesen használna, mert sokat tud, ráadásul szép nagy a képernyője, már-már zseblaptopként használható. A Huawei Ascend Mate 7-es típusú csúcs-okoskütyüje minden várakozást felülmúló élményt kínál a használójának. A készüléket tavaly szeptemberben, a berlini IFA-n mutatta be Richard Yu, a vállalat vezérigazgatója.
Negyedik generációs üzleti szoftver – magyar fejlesztéssel Az utóbbi két évtized legfontosabb termékújításaként mutatta be az SAP a legújabb nagyvállalati szoftvercsomagját. Az S4/HANA-ban az üzleti szoftverek új nemzedéke jelent meg. Ennélfogva adat-duplikációk nélkül, villámgyorsan dolgozik, kezelőfelülete a legmodernebb, eleve, helyből támogatja az üzleti kereskedelmi hálózatokat, a big data-feladatokat, és egyaránt elérhető a felhőből, helyben telepített módon, vagy ezek kombinációjaként.
Két sim-kártya kevés: Acer Liquid E700 Trio A „Trio” a három sim-kártyára utal az Acer Liquid E700 nevében. Kettő ugyanis már nem elég, főleg ott hasznos, ahol legalább három társaság kínálja mobiltelefon-szolgáltatásait. Például nálunk. Persze, előfordulhat, hogy rövidesen a háromból négy vagy több lesz. A frekvenciákon már nem múlik…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >