Honor 7 árral együtt – elárulja, hogy hol van Ma este a magyar fővárosban is bemutatkozott a Huawei csemete, a honor 7 okostelefon. Fémvázas, egy sok újszerű funkcióval a lelkében. Gazdája, használója egy általa kijelölt  „okos” gombbal és mozdulatvezérelt ujjlenyomat-olvasóval nyithatja meg. Mert fő a biztonság.
Gyakorlatilag befagyasztják a távközlési díjakat Egy idén tavasszal megjelent hatósági rendelet egyes elemei válnak holnaptól kötelező érvényűvé a szolgáltatók számára, mely többek közt azt eredményezi, hogy jelentősebb védelemben részesülnek majd a távközlési szolgáltatók előfizetői. Gyakorlatilag tabu lesz a hűségidő alatti áremelés.
Precog-IP: az energiapiac „jósdája” A villamosenergia-, földgáz- és távhőpiacon egyaránt nagy segítség lehet az az alkalmazáscsomag, amelyet az Új Széchenyi Terv részeként másfél év alatt fejlesztett ki az IP Systems Kft. A Precog-IP informatikai rendszer csökkenti az energiakereskedők beszerzési kockázatát, előre jelzi a várható energiafogyasztást, s képes kezelni és elemezni a nemzeti villamosenergia-piacok összekapcsolásának jelenlegi, jövőbeni, valamint a kettő közötti átmenetet képező szabályrendszerét. Az applikáció 100 millió forint állami támogatásból és 109 millió forintos önrészből valósulhatott meg. 
Erősítheti a tiszta versenyt az NMHH sebességmérője A DIGI üdvözli az NMHH sebességmérési kezdeményezését, mely nagyban segítheti az ügyfelek objektív tájékozódását a szolgáltatók adatairól és ezáltal serkenheti a versenyt a minél magasabb minőségű, európai szintű szolgáltatás nyújtásában. A DIGI arra törekszik, hogy az országok „sebességlistáján” minél előkelőbb helyet érjen el Magyarország – írja sajtóközleményében Kállai Annamária, a DIGI marketingvezetője.
Sebességmániás a kétnormás NBG6515 Szupergyors routerrel bővítette kínálatát a ZyXEL. A tajvani gyártó 750 Mb/mp adatátviteli sebességre képes NBG6515 modelljének meg sem kottyannak a legnagyobb felbontású multimédiás tartalmak. A duális antennával felszerelt eszközzel maximálisan kihasználhatóak a játékkonzolok vagy okostelevíziók kínálta nagy teljesítményt követelő szórakozási lehetőségek.
címkék: 
Samsung-újdonság: Galaxy S6 edge+ A Samsung Electronics ma New Yorkban bemutatta a Galaxy S6 edge+ készülékét. Az5,7 hüvelykképátlójú okostelefon elődje újszerű formáját követi. A fém–üveg-kombinációra alapozó „edge+” is bizobyítja, hogy a tovább erősíti a a dél-koreai cégóriás elkötelezettségét a nagy kijelzőjű telefonok iránt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >