Facebook: csökkenhet a sz(p)emét Megint bejelentett egy nagy változást a Facebook, ami a hírfolyamban megjelenő tartalmakat érinti majd. Az új algoritmusnak köszönhetően látványosan csökken a hírfolyamban megjelenő spam linkek-, like-vadász bejegyzések- és „vicces” képek száma.
Excel táblákat kelt életre egy magyar szoftver Még a legnagyobb cégek is Excel-táblázatokban tárolják üzleti adataik többségét, mivel a vállalatirányítási rendszereknek a folyamatos üzleti igényekhez történő testre szabása túlságosan erőforrás-igényes feladat. Egy magyar fejlesztésű szoftver azonban képes arra, hogy a táblázatokból kevesebb, mint egy perc alatt könnyen használható webes üzleti alkalmazásokat készítsen.
Fuso a Playstation3 és PS4 konzolon Hazánkban elsőként a fuso® jelent meg a konzolok platformján, mint SVOD (előfizetéses digitális videótár) -szolgáltató; a két felület: a Sony PS3 és PS4 konzol. A fuso tartalomgyűjtő szolgáltatás használói egyéni igényeiknek megfelelően, tetszés szerinti időpontban és személyre szabott gyakorisággal nézhetnek videós tartalmakat (filmeket, sorozatokat, műsorokat stb.), olvashatnak híreket – mihelyt elérhetők a rendszerben.
Telekom 4G az összes budapesti metróban A metróhálózat 4G lefedésével újabb lépést tesz a Telekom azért, hogy az ügyfelek növekvő adatforgalom-igényére a legújabb mobilinternet-szolgáltatással válaszoljon, a metróban is. Áprilisban a metrókban utazók számára mindenhol elérhetővé válik majd a csúcshálózat.
címkék:  4GTelekominternetmetrók
4G a negyediken – behálózta a Hipernet az új metrót A Telenor a 4-es metró átadásával egy időben, március 28-tól az új metró teljes vonalán elérhetővé teszi Hipernet 4G mobilinternet-hálózatát, így ügyfeleinek Budapest legújabb tömegközlekedési útvonalán sem kell lemondaniuk a gyors mobilnetezésről.
címkék:  4-es metró4GHipernetTelenor
TravelMate P645: Red Dot-díjas noteszgép Külleme okán kitüntették az Acer TravelMate P645 üzleti noteszgépét: megkapta a rangot adó idei Red Dot-díjat. A tajvani gyártó egyébként négy “piros pontot”, iF Product Design Awards-t kapott az idén. Ötvenhárom ország 1816 gyártója, formatervezője és mérnöke versenyzett 23 kategóriában Red Dot termékdíjért. Az Acer üzleti notesze, a TravelMate P645 a számítógépek és információs technológia kategóriákban nyert elismerést.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >