Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Aspire V Nitro: szépség és gyorsaság Bemutatta a 15 és17 hüvelyk képátlójú Aspire V Nitro laptop-sorozatát az Acer. A hazánkban is jelen lévő tajvani gyártó a gépeit kecses, szemet gyönyörködtető formával és külsővel kínálja, sarkított szélekkel; készülék mindössze25 millimétervékony. 
Látványosan bővül októbertől a digitális földfelszíni tévés kínálat Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését: a MinDig TV Extra szolgáltatás október 1-jétől újabb két – D és E jelű – DVB-T multiplex bekapcsolásával 22 új csatorna vételével bővíti kínálatát az immár állami tulajdonú társaság. Október első napjától 55 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával.  
Egyenletes Wi-Fi csatlakozás az otthon minden pontján A ZyXEL bemutatta új Range Extender eszközét, melynek köszönhetően az otthoni gyenge és megbízhatatlan Wi-Fi-teljesítmény a múlté lehet. A WRE6505 modellt olyan sebesség- és lefedettség növelési beállításokkal látták el, amelyeknek köszönhetően a hálózati igényekhez igazodva, maximális teljesítmény érhető el.
Kábeltévé helyett IPTV Szeptembertől a Magyar Telekom digitális kábeltévé helyett kizárólag az interaktív IPTV szolgáltatást értékesíti a kábeltévés ügyfelek részére. A kábeltévés szerződésekkel rendelkezők továbbra is igénybe vehetik az előfizetett kábeltévé-szolgáltatást, de át is válthatnak a fejlettebb, több élményt kínáló interaktív tévére.  
Bővíti itthoni okostelefon-kínálatát a WayteQ Éppen öt évvel ezelőtt kezdte meg magyarországi tevékenységét a WayteQ Hongkong Ltd. képviseletében a magyar tulajdonú WayteQ Europe Kft. mindenekelőtt – kommunikációs eszközök forgalmazásával. Rövid idő alatt népszerűvé váltak az OnePlus és Xiaomi márkanevű okostelefonjai.
Megjelent az AIDA64 4.60-as változata Elkészült az AIDA64 rendszerinformációs szoftvercsalád legújabb, 4.60-as verziója, amely részletes adatokat szolgáltat a számítógép vagy a számítógépes hálózat hardveres és szoftveres környezetéről. Az AIDA64 mind a négy változata megkapta a frissítést, így az otthoni pc-diagnosztikai és sebességmérő program, az AIDA64 Extreme, valamint a vállalati használóknak szánt eszközkezelő és távsegítség-megoldás, az AIDA64 Business is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >