16. AV Trend & Hifi Show
HbbTV: napról napra okosabbak a tévékészülékek Rövidesen tovább bővíti hibrid tévés szolgáltatását, a MinDig TV Pluszt az Antenna Hungária; a tervek összhangban vannak a jövő évi nagy sportesemények (labdarúgó Eb, olimpia) élő közvetítéseivel. A műsorszóró és -szolgálatató társaság szeretne kedvében járni nem csupán a tévénézőknek, hanem a tartalomszolgáltatóknak és a reménybeli hirdetőknek is.
Jönnek a Microsoft csúcstelefonjai Napokon belül megjelenik a hazai kínálatban is a Microsoft két okostelefon-újdonsága, a Windows 10 operációs rendszert futtató Lumia 950 és 950 XL – jelentette be újságírók előtt a redmondi szoftverkovács magyar leányvállalata. Állítja: erősek, egyediek és újszerűek. A Windows-phonokkal együtt mutatkoznak be azok a laptopok, táblagépek is, amelyek előtelepített operációs rendszere ugyancsak a Win10.
Szupergyors internet mikrohullámon iskolák százaiban Professzionális, hatósági frekvenciaengedéllyel ellátott, kiváló minőségű és nagy sávszélességű sulinetes internetkapcsolatot kapnak az internet-szolgáltatásban legelmaradottabb térségek általános és középiskolái. Országosan 375 végpontot helyeznek üzembe, miáltal igazán gyors, 100 Mb/mp lesz az internetkapcsolat – le- és feltöltési irányban egyaránt.
PocketBook Sense: e-könyvolvasó beépített fényérzékelővel A mindenkori fényviszonyokhoz igazodva, önműködően állítja be a szemnek legjobb háttérvilágítást a mindössze155 gramm tömegű e-könyvolvasó, a PocketBook Sense, amely most jelent meg a hazai kínálatban. Az 1 GHz processzornak köszönhetően a készülék alkalmazásai gyorsan futnak, és a lapozás is gördülékeny. (A képen: Fanz Eybl: Olvasó lány [1850] című festményének részlete.)
Eltörölte a sebességkorlátozást a Telenor Mostantól minden lakossági és vállalati ügyfél az éppen elérhető legnagyobb sávszélességet kapja a Telenor 4G-s mobilnet-hálózatán, miután a cég eltörölte az eddigi, díjcsomag-függő sebességkorlátozásokat. A 4G-s hozzáférésnek természetesen továbbra is előfeltétele, hogy az ügyél 4G-képes eszközt használjon, a Telenor választékában található terminálok 96 százaléka azonban már ilyen. 
X2: a Honor első phablete Megérkezett Európába a Honor X2-jelű készüléke, amely egyszerre telefon, táblaszámítógép, navigációs eszköz, hordozható töltő, mobil hotspot és digitális fényképezőgép. A sokoldaú eszköz fejlesztői és gyártója ugyanazt a klasszikus, a használók számára legfontosabb négy funkciót tartották szem előtt, mint a Honor-telefonok esetében. Nevezetesen: a hívás minősége, a közösségimédia-alkalmazások, a videóképességek és a fényképezőgép tulajdonságai.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >