Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Internet Hungary: újrahuzalozza világunkat a digitális ipari forradalom Eddig elképzelhetetlen változások sora zajlik az internet óriás léptű fejlődésének köszönhetően. A sokáig kizárólag a közösségi média egyik varázsszavának számító „megosztás” sokkal szélesebb értelmet nyer, és offline világunk egyik meghatározó fogalmává is válik. Világszerte gyorsan szaporodnak a megosztáson alapuló üzleti vállalkozások, elég csak a nemrég a hazai piacra is belépett, a szállásközvetítést teljesen új dimenzióba helyező Airbnb-re, vagy a taxitársaságok létét veszélyeztető, sofőrközvetítő Über-re gondolni.
címkék: 
Mini IFA Pesten: Acer minden változatban Nincs egy hete, hogy Berlinben véget ért a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai és számítástechnikai bemutatója és vására, az IFA (Internationale Funkausstellung), ám néhány órára újra megnyitott – Budapesten. Legalább is az Acer friss termékeinek a szemléjével – a tajvani világcég magyarországi képviselete jóvoltából. A nem csupán cégére színében elkötelezett zöld Acer helyi munkatársai igyekeztek bemutatni a következő hetek, hónapok meglehetősen izgalmas termékvonalát.
E-könyvolvasó fényképezővel Már nálunk is megjelent a világ első, beépített fényképezőgéppel ellátott E Ink technológiájú e-könyvolvasója, a PocketBook Ultra. A mindössze 175 grammos készülék különlegessége: a lefényképezett szöveget szerkeszthetővé alakítja, ezzel megoldást kínál a szkennelt szöveg használatára.
Gyorsul és spórol A kis – és középvállalatok körében idehaza is a költségcsökkentés és a hatékonyságnövelés a két kulcsszó a mindennapi működés közben, beleértve ebbe a nyomtatási és a dokumentumkezeléssel járóteendőket is. A Xerox a kkv-knak szánja a piacra most bevezetett WorkCentre® 5022/5024 multifunkciós berendezéseket, amelyek A/3 méretben, fekete-fehérben, 24 oldal/perc sebességgel nyomtatnak és másolnak, és az első nyomtatott oldalt is 14 másodpercen belül elkészítik. 
címkék: 
Ericsson-jelentés: már nem tévén tévézünk Az Ericsson ConsumerLab éves TV és Média jelentésének legújabb kiadásából kiderül, hogy a valós idejű, streaming videoátvitel már majdnem egy szinten áll a hagyományos tévénézéssel: a fogyasztók 75%-a néz streamelt tartalmat, míg 7%-uk néz műsorrend szerinti adást hetente többször.
Energiatakarékos router duális antennával Bemutatta a tajvani ZyXEL a duális antennával felszerelt, különösen nagy teljesítményű routerét. Az NBG-418Nv2 jelű készülék mindenekelőtt az otthoni internet-használók részére készült. A lakás minden pontját elérő 300 Mbit/mp sebességű jeltovábbítás az online játékok akadálytalan futtatását és a nagy felbontású médiatartalom- zavartalan sugárzását szolgálja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >