Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Újra Extensa – társ a mindennapokban Az Acer a napokban mutatta be az Acer Extensa 15 notebook-sorozatát, amelyet alapvetően a profI használók mindennapi munkájához terveztek, bár a kis üzleti vállalkozások és az otthoni használók is megtalálhatják a termékek kapcsán számításaikat. Röviden: mindazok, akiknek fontos a hordozhatóság, hatékonyság.
címkék:  AcerEX2509EX2510Extensanoteszgép
Két és félszeresére gyorsította internetjét a DIGI A mintegy 800 ezres ügyfélkört kiszolgáló vállalkozás mostantól automatikusan a meglévő 2,5-szeresére növelte előfizetőinek az internet sebességét – változatlan áron és külön kötelezettségek nélkül. A DIGI eddigi csomagjai helyébe a DIGINet 50, DIGINet 100 és DIGINet 200 elnevezésűek lépnek.
E-multiplex: kezdődik a próbasugárzás Az Antenna Hungária július 1-jén megkezdi az ötödik országos digitális földfelszíni televíziós hálózat (E-jelű multiplex) adóinak próbasugárzását. Az új kapacitások révén az őszig látványosan bővül a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások kínálata, az AH a közeli jövőben kibővített és teljesen új csomagokkal kíván piacra lépni.
Az IPTV-é a jelen, még inkább a jövő – tízezres megtakarítás tévé-előfizetéseken A magyar televízió-előfizetők többsége nem érdeklődik kedvezőbb lehetőségek iránt, így benne ragad a drágább előfizetésekben. A leggyakoribb hiba, hogy a hűségnyilatkozat lejárta után az előfizető nem újítja meg a szerződést, vagy nem keres olcsóbb lehetőségeket. Pedig néhány perc alatt akár évi 30–40 ezer forintot is lehetne spórolni – derül ki az Internetet.hu távközlési árösszehasonlító oldal elemzéséből.
Veriton Z4 és N sorozatú pc-újdonságok Az asztali számítógépek élvonalbeli gyártója, az Acer nemrég bemutatta két újdonságát, a Veriton Z4 és N sorozatú pc-it. Jellemzői – a gyártó ismertetője szerint – a kiváló biztonságtechnológia és a kompakt megjelenés, miáltal egyaránt jó választás lehet mindkettő magán célra és vállalkozói munkához, szórakozásra vagy éppen kis irodai használatra.
Acer-újdonságok a Computexen: okostelefonok ízlés és pénztárca szerint A ma kezdődött tajpeji Computex-kiállításon mutatja be az Acer a többi között az Iconia Tab 8 táblagépét, a V6 sorozat monitorjait és a Liquid E600, az E700, a Leap és Jade, valamint a Liquid Z200 okostelefonjait. Az újdonságokat egész sor díjjal tüntették ki. A következőkben a tajvani gyártó okostelefonjait mutatjuk be röviden.
címkék:  AcerComputexE600JadeLeapLiquid E700Z200okostelefon

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >