Mobilnet: a kékek is léptek egyet A Vodafone és a Telekom után végre a Telenor is lépett egyet: valamennyi feltöltő kártyás és havidíjas ügyfele az eddiginél kedvezőbb áron mobil-internetezhet külföldről, akár Európán kívülről is. Az új napi- és hetijegyeket választva, az előfizetőknek a külföldi utazás idejére sem kell feladniuk az itthon megszokott internetezési szokásaikat.
Az első Dr. Magyari Endre-díjasok: Bartolits István és Fiala Károly Bartolits István és Fiala Károly vette át ma elsőként Győrött, a Széchenyi István Egyetemen a 48. távközlési világnapon a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke által tavaly alapított Dr. Magyari Endre-díjat, amely a hírközlési piac fejlődéséért folytatott évtizedeken át végzett kiemelkedő munka, életmű elismerése céljából adományozható. (A képen dr. Magyari Endre.)
Betört újdonságaival az okosotthonokba a D-Link Az okosotthonok „robbanás” előtt álló piacán tovább erősíti pozícióját a D-Link: a nyár elején érkeznek a gyártó új generációs okosotthon-eszközei, melyeknél a fő újdonság eddigiektől eltérő, a Z-Wave szabványt is támogató, központi egységen (hub) alapuló architektúra.
Késik a frekvenciahasználat: 12 milliós bírság A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 12 millió forint pénzbírságot szabott ki a 450 MHz-es frekvencia-használati jogosultság kapcsán kötött hatósági szerződés késedelmes teljesítése miatt az MVM Net Zrt.-vel szemben és kötelezte az előírt adatátviteli kapacitások megteremtésére az egyszámjegyű utak mentén és kilenc városban.
Tajvani terméközön: negyven újdonságot mutatott be az Acer New Yorkban Nagyszabású sajtótájékoztatón mutatta be ma idei termékújdonságait az Acer. A tajvani gyártó New Yorkba hívta össze a szaksajtó munkatársait a nagyvilágból, hogy bizonyítsa: van új a nap alatt, azaz a megújulás és az újítás nagyon is közel áll a még nem is olyan rég meglehetősen viharos eseményeket átélt cégnél.
EVOLVEO Strongphone D2 Mini: férfiasan okos Jó tanács tesztelőnek: mielőtt a próbapadra helyezné a vizsgálandó kütyüt, érdemes elolvasni, miként vélekednek róla a használói. Ezt tettük a szerkesztőségünkbe érkezett EVOLVEO Strongphone D2 Mini esetében. A készülék gyártója állítja: ez aztán bírja a kiképzést! Nos, volt, akinek a készülékét elásta a kutyája (meglehetősen extrém eset), másnál viszont úgy esett, hogy leesett…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >