ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 InfoTechnológia
A DIGI után a Telekom is: 1000 Mb/mp A Telekom országszerte elérhetővé teszi lakossági és vállalati ügyfelei számára egyaránt az 1000 Mb/mp gyorsaságú vezetékes netet azokon a területeken, ahol már kiépítették az optikai hálózatot. Ezzel megnyílik az út a szupergyors vezetékes netezéshez is, amelynek úttörője egyébként a DIGI volt hazánkban.
Viber újra hangolva – három koppintásra a jó hangulattól Minden eddiginél egyszerűbb kezelést, még több szórakozást és még testreszabottabb, gyorsabb működést hoz a Viber frissítése, amely teljesen megújítja az alkalmazás felületét. A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának új változata immár világszerte 800, Magyarországon több mint 2,7 millió egyedi használó számára teszi még egyszerűbbé a sokrétű kommunikációs funkciók használatát.
Jövő a jelenben: okos technika felsőfokon Távolról irányítható otthon, vezető nélküli tömegközlekedési eszközök, önműködő autók, robotok által végzett műtétek – az eddig csak sci-fi filmekre álmodott technológiák ma már mind gyakrabban jelennek meg köznapi életünkben. Mely területeken érzékelhető a leginkább az „okoseszközök támadása”? A HTE (Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület ) Infokom-konferencián szakemberek sora igyekezett válaszolni a kérdésre.
A Doxa nem csupán óramárka – robot a személyzetis helyett A robotizálás, automatizálás a személyzeti (HR) munkát is segíti: a bérszámfejtésen túl egyre több okos HR-szoftveres megoldás segíti az emberierőforrás-ügyekkel foglalkozók életét. Összeállításunkban bemutatunk néhány megoldást, bizonyítandó, hogy a HR-es munkájának jó néhány részlete automatizálható, sőt, ajánlott is.
WiFi-hálózatkezelés felhő alapon Hatodával nőtt a felhő-technológia világpiaca tavaly – állapította meg a Gartner Intézet. Minden esélye megvan tehát  arra, hogy a technológia egyik fő irányává, csapásává váljék, kitűnő eszköz a hálózatok kiépítésére és fenntartására. Hasonlóan nagy változás tapasztalható a WiFi-technológiában is. A vezeték nélküli internet, a hatékonyan működő WiFi-hálózat mérettől függetlenül nélkülözhetetlen az élet minden területén.
Három okos megoldás vállalati szoftverekre Okostelefonról, mozgás közben is irányíthatjuk vállalatunkat – és nem is kell ehhez mélyen a zsebbe nyúlni. Három olyan megoldást mutatunk be összeállításunkban, mely megkönnyíti a cégvezetők, a HR vezetők és az alkalmazottak életét egyaránt.

<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >