ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 InfoTechnológia
Szupergyors internet, szolgáltatásbővítés a monori körzetben Októbertől nagyszabású hálózatfejlesztésbe kezd az UPC Magyarország Monoron és a környező településeken: 500 Mbit/mp átviteli sebességre képes optikai hálózatot épít ki, amely a szélessávú internet mellett olyan újszerű szolgáltatásokat is elérhetővé tesz a helyi előfizetők számára, mint a Műsorvisszanéző, a Horizon G, a Wi-Free.
Zsaroló trójai a víruslista élén Minden hónapban összeállítja az ESET a világszerte terjedő számítógépes vírusok listáját, amelyből megtudható, éppen milyen kártevők veszélyeztetik leginkább a számítógépemket. A biztonságtechnológiai cég egyúttal azt is bejelentette, hogy Smart Security 9 megoldása elnyerte a legnagyobb európai informatikai magazin, a ComputerBild legjobb otthoni biztonsági megoldásoknak járó „Golden Computer” díját.
Honor 8 – a Huawei P9 szerfölött kedvező alternatívája Érdemes megjegyezni a Honor 8-ról alkotott egymondatos véleményünket: csaknem egyenértékű a tudásuk alapján ma a legjobbak között említett, két kamerás okostelefonokkal, a többi között a példaképének tekinthető Huawei P9-essel. A kínai gyártó nagyszerű, jól látható full HD-s képernyővel, kiváló minőségű fényképezővel látta el a készülékét, amely megjelenésével, fém–üveg-kombinációja révén, a felső kategóriába tartozását sugallja, amit ujjnyomat-érzékelője által csak erősít az abszolút biztonságra törekvés.
Európai uniós támogatással jó ütemben épül a gyorsinternet hazánkban A Magyar Telekom és leányvállalatai a digitális hálózatok országos fejlesztésére kiírt pályázat első és második (Magyarország nyugati és keleti részét érintő) körének eredményeként 46 járásra vonatkozóan 12,2 milliárd forint európai uniós forrást nyertek el legalább 30 Mb/mp sebességű vezetékes hálózat fejlesztésére. Emellett a vállalat folytatja tavaly megkezdett, önerős fejlesztéseit is, az idén további félmillió háztartás szélessávú lefedése a cél.
Szép új tévévilág: együttműködik az Ericsson és a Google Az Ericsson MediaFirst tv-latformja integrálódik a Google Android tévészolgáltatásához, hogy szélesítse a fizetős tv-szolgáltatók rendelkezésére álló set-top boksz-opciók kínálatát. A szolgáltatók hozzáférhetnek az Android tv-ökoszisztémájához, ezzel a szolgáltatások széles skálája és új bevételi lehetőségek nyílnak meg előttük. A fogyasztók azonnal megvásárolható fizetős tv- és OTT-tartalmakat, illetve sokkal gördülékenyebben működő és jobban integrált élményt kapnak – derül ki az Ericsson szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatójából.
Egyedülálló formájú és teljesítményű pc-újdonságok Otthoni szórakozásra és hatékony munkára tervezték a HP Pavilion Wave asztali pc-jét. Az új eszközt olyanoknak fejlesztették, akik kisméretű, kompakt, mégis kiemelkedő megjelenésű eszközre vágynak, miközben egy teljes értékű asztali gép teljesítményére is szükségük van. Ikonikus alakját a háromszög alapú hasáb határozza meg, ennek felső részén helyezték el a beépített, parabolikus hangsugárzót, amely kiváló minőségű körhangzást kínál.

<   3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   >