InfoTechnológia
Karnyújtásnyira élő eltűnt gyerekek Eltűnt gyerekek fényképeivel borított óriási falfelület jelent meg a budai Sirály sétányon. Ezek a gyerekek – szerencsére – csak virtuálisan nincsenek jelen időnként, fizikailag nem veszett nyomuk. Szüleiknek azonban mégis hiányozhatnak a nap bizonyos időszakaiban, akkor, amikor eltűnnek az internet világában. Valójában senki sem tud(hat)ja pontosan, merre is járnak, a világháló melyik bugyrában tartózkodnak éppen.
Hasznos, okos, olcsó újdonságok a berlini IFA-n Mindenekelőtt a táblagépek, a telefonok és a virtuális valóság kategóriájában mutatta be újdonságait az Alcatel a berlini IFA-n. A világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai, távközlési kiállításán és vásárán a francia gyártó elsősorban a fiatal nemzedéket igyekezett megnyerni az újdonságainak.
A világon az első: hajlított kijelzőjű gaming-notebook A szeptember 2-án kezdődő berlini IFA előestéjén mutatta be az Acer a Predator 21 X gaming-laptopot, amely a maga nemében első a világon azáltal, hogy hajlított kijelzőt kapott. Része továbbá a legfrissebb szemkövető technológia is. A digitális világ és innovációk vezető vásárának látogatói megtekinthetik a tajvani gyártó újdonságainak teljes választékát.
Megjelent a Fritzbox 7560 Néhány nappal a berlini IFA, a világ legnagyobb informatikai, távközlési kiállításának és szakvásárának a megnyitása előtt a FRITZ! márkájáról világhírű berlin–alt-moabiti AVM GmbH megjelentette a napjainkban a cég zászlóshajójának számító 7490 jelű Fritz!Box routerének némileg karcsúsított változatát, a 7560-nal jelölt boxot, amely egyaránt működik  ADSL- és VDSL-csatlakozásról, miközben IP-telefonközpontként is szolgál.
Határok nélküli Európa – határtalan kommunikáció A Deutsche Telekom az új „Európa” kampányában Andrea Bocelli sztártenorral együtt hangsúlyozza az egységes hálózat által összekapcsolt Európa fontosságát. A bennünket „láthatatlanul is körülvevő és összekötő hálózat” gondolata a vezető európai távközlési szolgáltató, a Deutsche Telekom stratégiájába illeszkedik.
Nevében a lényege: brutális teljesítményű játékgépek Bár eredetileg "nomen est omen" formájában használták/használják a latinos műveltségű embertársaink, amikor arra utalnak, hogy a név beszédes, árulkodó jel, bárki nevébe sorsa a végzetét is beleszőhette, az számítógépgyártó világcég, a HP játékosoknak szánt újdonságai - az Omen pc-család tagjai - aligha a római színműíró, Plautus által megfogalmazott értelemben kívánják népszerűsíteni masináikat. Vagy mégis?

<   4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   >