ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 InfoTechnológia
Nevében a lényege: brutális teljesítményű játékgépek Bár eredetileg "nomen est omen" formájában használták/használják a latinos műveltségű embertársaink, amikor arra utalnak, hogy a név beszédes, árulkodó jel, bárki nevébe sorsa a végzetét is beleszőhette, az számítógépgyártó világcég, a HP játékosoknak szánt újdonságai - az Omen pc-család tagjai - aligha a római színműíró, Plautus által megfogalmazott értelemben kívánják népszerűsíteni masináikat. Vagy mégis?
A Pokémontól a reklámig és tovább – a marketingig Mielőtt a Pokémon GO-val megérkeztünk a „kiterjesztett valóság” (augmented reality, azaz AR) mérföldkövéhez, igencsak hosszú utat tett meg a valóság-szimuláció a kutató-központoktól a szórakoztatóiparig. Ma már viszont marketing-kommunikációs célú AR-tartalmakat is készítenek.
Negyedik sebességbe kapcsolt a lila óriás a Balatonnál A Telekom nyolc, Balaton-parti település sokak által látogatott részein megkettőzte, 300 Mbit/mp-re* növelte 4G-mobilinternet hálózatának elméleti legnagyobb sebességét. A fejlesztésben érintett települések Balatonfüred, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszabadi, Fonyód, Gyenesdiás, Keszthely és Siófok. 
A biztonság minden előtt: jelszókezelőt kapott a G Data vírusirtója Megjelent a G Data vírusvédelmi termékeinek új nemzedéke, amelyet megnövekedett teljesítmény és optimalizált működés jellemez. Emellett a G Data TotalProtection már internetes jelszavainkat is képes titkosítva eltárolni. Az erős jelszavak, a titkosított tárolás és az automatikus működés megnövelik az internetezés biztonságát és minden eddiginél kényelmesebbé teszik a belépési adatok kezelését.
Securing Smart Cities: nemzetközi feladat az okos városok védelme Csupán egy év telt el azóta, hogy meghirdették az „Okos városok védelme” (Securing Smart Cities) nem nyereségérdekelt, világméretű kezdeményezést azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet (és lehetőség szerint meg is oldja) az intelligens városok kiberbiztonsági problémáit. A kezdeményezést támogató közösség, a szakértők száma máris harminc, a támogató szervezeteké tizenöt.
IDOL4S: a szemüveges okostelefon Nagy baj van ezzel a mobiltelefonnal, az Alcatel IDOL4S készülékével! Konkrétan: az, hogy a háziorvos nem írja föl receptre. Mert ha fölírná, nyomban rohannék a patikába, és kiváltanám, még akkor is, ha a társadalombiztosítás nem téríti is meg teljes egészében az árát. Az egy idő óta örvendetesen magára lelt Alcatel ugyanis sorra bocsátja ki a jól használható, kellemes meglepetést okozó teljesítményű készülékeit.

<   5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   >