Egyéb
Nyomtató: a biztonság mostohagyereke Kevesen tudják: a világhálóra (vagy csak a helyi hálózatra) csatlakoztatott munkahelyi, intézményi nyomtató is biztonsági kockázat lehet. Rengeteg rosszindulatú szoftver, zsarolóvírus és egyéb beavatkozás számára lehet kiskapu a kellő biztonsági védelem nélkül működtetett nyomtató.
Közös fellépést az öngyilkosságra buzdító netes tartalmak ellen Az eddiginél sokkal nagyobb társadalmi összefogást várnak a médiumoktól és az internetezőktől a Safer Internet Program (SIP) hazai képviselői a közösségi médiában megjelenő, autoagresszióra (önsebzésre) buzdító oldalakkal és a rosszindulatú kommentelőkkel szemben. 
Hegedűbe zárt történelem – japán szólista a Müpa-ban Hamarosan a világhírű hegedűművésszel, Akiko Suwanaival lép színpadra a Pannon Filharmonikusok zenekara. A nemzetközi Csajkovszkij-verseny eddigi legfiatalabb győztesének mély és érzelmekkel átitatott játékát hallhatja a Müpa közönsége a március 10-i koncerten. Az estet Enescu I. román rapszódiája és Sibelius népszerű II. szimfóniája keretezi. Az együttest az észt Olari Elts dirigálja.
Százötven esztendős a Magyar Posta – jubileumi kiállítás a Benczúr-házban Az idén másfélszáz éve alakult meg a Magyar Királyi Posta. A tiszteletre méltó évfordulóról vándorkiállítással is megemlékezik a budapesti Postamúzeum. A jubileum előestéjén jelent meg „A triciklivel kezdődött” című tanulmánykötet a múzeum gondozásában.
Caknem tizedével nőtt tavaly a casco átlagdíja A Netrisk.hu adatai szerint az autósok tavaly átlagosan 78 000 forintért kötöttek teljes körű casco biztosítást, ami kereken kilenc százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában mért szintet (71 600 Ft). A vezető online biztosításközvetítő portál statisztikái azt mutatják, hogy a szerződések csaknem ötödét új autókra kötik, ugyanakkor több mint a felük a megkötéskor legalább 6 éves autókhoz kapcsolódik.
Pártok támogatottsága: csökkenő Fidesz A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, február 9-14. között, 1050 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát. Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága két százalékpontot csökkenve 23 százalék. Az MSZP és Jobbik tábora nem változott, 13 és 10 százalék, így a pártok közt, a múlt hónapban kialakult különbség is megmarad.

<   3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   >