A katedrálistól az ördögharaptafűig – liechtensteini bélyegújdonságok a gyűjtők gyönyörűségére Napokon belül új szépségekkel gazdagíthatja gyűjteményét az, aki a világhírű liechtensteini bélyegekre szakosodott. Június 1-jén négy témakörben, 14 címletben jelentet meg remek grafikákat a hercegség postaigazgatásának bélyegágazata, a Philatelie Liechtenstein. Természetesen ez alkalommal is valamennyi gyűjtőnek szeretne a kedvében járni, a hagyományos sorozat mellett 4×8-as kisívet, négyes blokkot, egyes címletet, sorozatot és négyes blokkot első napi borítékon, maximum-kártyát egyaránt kínálnak a vaduziak.
Szép volt, fiúk! – az új Nádas-kabaré kulisszatitkai Az ország egyik kiemelkedően népszerű humoristája jó két évtizeddel ezelőtt kezdett szólókarrierbe. Új kabaréját május 30-án Kőbányán mutatja be, Szép volt, fiúk! címmel. Lehet-e ma politikai kabarét csinálni Magyarországon? Visszatér-e még a legendás Markos–Nádas-páros? Nádas Györggyel  beszélgetett tudósítónk.
Suzuki, Esztergom: Vitara-vitalitás Huszonhárom éve ezer emberrel látott munkához és 13 ezer autót készített az esztergomi Suzuki-gyár, a japán világcég egyetlen, európai gyártóbázisa. Most több mint háromezren dolgoznak a nagyüzemben; igaz, jobb időkben hatezernél többen dolgoztak itt.
José Cura és Rost Andrea – elbűvölték egymást és a közönséget „…annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába” – írta Karinthy Frigyes, és ez persze, fordítva is igaz: annyira nő a nő, amennyire férfi a férfi. Hát ez esett meg Győrben José Cura és Rost Andra koncertjén. A győri aréna nem is olyan, mint a budapesti sportcsarnok. Szebb, ízlésesebb és jobb az akusztikája. Itt nem kell megalkudni a színvonal rovására, ha operaénekesek lépnek a pódiumra.
Kütyük helyett a sebesség izgatja Räikönnent A Nagy Futam III.-ra hazánkba érkezett világbajnokot nem érdeklik az okosórák és a Facebook, azt viszont nem titkolja, hogy szívesen vezetne extrémebb F1 autókat. - Az idén immár harmadik alkalommal rendezték meg a főváros utcáin és légterében a Nagy Futamot, mely 2015. május 1-jén minden korábbinál több látványossággal szolgált a sebesség megszállottjai számára. A körülbelül 4 kilométer hosszú pálya központja a Várkert Bazár volt - a rendezvényt ezúttal is teljesen ingyen és szabadon lehetett látogatni. A világhírű autóversenyzővel készült interjú itt olvasható, tessék kattintani!
A Földközi-tenger után a Földet kerülné meg a Vízangyal „Valósítsd meg az álmaidat, akkor is, ha mindenki bolondnak néz” – ezzel a mondattal köszöntötte Hankusz Kálmán fotós-producer az újságírókat, miután csaknem 50 nap elteltével Földi Zoltán pilótával visszatértek a Liszt Ferenc Repülőtér 1-es termináljára, a Földközi-tenger körüli Magnus Expedícióról. A Fellegvándorok már készülnek a következő megmérettetésre: még az idén ősszel szeretnék körberepülni a Földet. (A szerző felvételeivel.)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >