ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Sztrájkok
A vezetőség részéről a tárgyalásokon egyetlen konkrét ajánlatot sem hallott az érdekképviselet, amely eddig vissza tudta fogni a vadsztrájk kitörését. A Hochtief-Budapest Airport vezetőségét jobban érdeklik a sztrájktörvény rendelkezései, mint a megegyezés lehetősége – írja közleményében a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet.
BKV-sztrájk – vége. Vége? (BKV-információk) )A BKV vezetése többnapos, folyamatos tárgyalássorozatot követően megállapodott a sztrájkot hirdető 14 szakszervezettel az immár hatodik napja tartó sztrájk felfüggesztéséről. A sztrájkot lezáró, mindkét fél számára megnyugtató megállapodás született, így hétfőn reggel rendben megindul a közösségi közlekedés a fővárosban, de kisebb fennakadások még előfordulhatnak. A munkabeszüntetést a sztrájkbizottságok a Kollektív Szerződés aláírásakor végleg visszavonják.
Furcsa sztrájk Ferihegyen A LESZ (Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet), látva sztrájkja eredménytelenségét, minimális támogatottságát, tegnap és ma is a Malév GH vezetését támadó és félrevezető hírekkel próbál némi figyelmet kapni.
BKV-sztrájk – sűrít a vasút (ha nem lesz sztrájk) A MÁV-Start Zrt., ha vasúti sztrájk nem veszélyezteti a menetrend szerinti  közlekedést, a január 12-ére meghirdetett BKV-sztrájkra tekintettel üzemkezdettől több vonatot közlekedtet egyes elővárosi vonalakon, illetve több vasútállomáson is megállít egyes szerelvényeket.
Sztrájk után újra közlekedik a vasút Ma délben véget ért a reprezentatív szakszervezetek által meghirdetett figyelmeztető sztrájk, újra közlekedik a vasút. A munkabeszüntetés néhány száz vonatot érintett: 10–12 óra között gyakorlatilag teljesen állt a vasút.
A VDSzSz Szolidaritás délelőtt 9 órától országosan is felfüggesztette a ma nulla órától határozatlan időre meghirdetett sztrájkját. A pontos tájékoztatás céljából a MÁV kommunikációs igazgatósága közzé tette a néhány órás munkabeszüntetésnek a MÁV és leányvállalatainak nyilvántartásában szereplő hivatalos adatait. A hajnali műszakban a menetrendben szereplő személyszállító vonatok több mint 70%-a, a reggeli műszakban pedig a vonatok több mint 85%-a közlekedett, vagyis eljutott a célállomásra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9   >