ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Rádió, televízió
Szép új tévévilág: együttműködik az Ericsson és a Google Az Ericsson MediaFirst tv-latformja integrálódik a Google Android tévészolgáltatásához, hogy szélesítse a fizetős tv-szolgáltatók rendelkezésére álló set-top boksz-opciók kínálatát. A szolgáltatók hozzáférhetnek az Android tv-ökoszisztémájához, ezzel a szolgáltatások széles skálája és új bevételi lehetőségek nyílnak meg előttük. A fogyasztók azonnal megvásárolható fizetős tv- és OTT-tartalmakat, illetve sokkal gördülékenyebben működő és jobban integrált élményt kapnak – derül ki az Ericsson szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatójából.
Ítélet a Klubrádió perében – nemzetközi sajtóvisszhang "A Fővárosi Ítélőtábla álláspontja szerint a médiahasználati és frekvenciadíj tekintetében kár érte a Klubrádiót a Médiatanács késedelmes magatartása miatt, ezért 103 millió forint kártérítést ítélt meg a rádiónak. A Klubrádió személyiségi jogának folyamatos megsértése miatt pedig 5 millió forint nem vagyoni kártérítésre vagyunk jogosultak.
Kódolatlan csatornák a telekom tv-n karácsonykor A Telekom ünnepi meglepetésként három napra kinyitja a Nagyvilág és a Filmvilág minicsomagjait minden Telekom digitális tévé-előfizetőnek. Ugyanekkor a TVGO szolgáltatáson megtalálható minicsomagos csatornák szintén kódolatlanul elérhetők lesznek.
HbbTV: napról napra okosabbak a tévékészülékek Rövidesen tovább bővíti hibrid tévés szolgáltatását, a MinDig TV Pluszt az Antenna Hungária; a tervek összhangban vannak a jövő évi nagy sportesemények (labdarúgó Eb, olimpia) élő közvetítéseivel. A műsorszóró és -szolgálatató társaság szeretne kedvében járni nem csupán a tévénézőknek, hanem a tartalomszolgáltatóknak és a reménybeli hirdetőknek is.
Vidd magaddal a DIGI-det! Megkezdte a DIGI a mobil eszközökön is nézhető televíziós szolgáltatását, a DIGI Online-t. Mostantól a társaság televízió- és internet-előfizetéssel egyaránt rendelkező ügyfelei bárhová, bármikor magukkal vihetik kedvenc tévécsatornáikat. Az új szolgáltatás műsorajánlókkal és online műsorújsággal kiegészítve kínálja a a DIGI saját sportcsatornáit is.
Tévé mellé internet és mobiltelefon Három a magyar igazság: mától már nem csupán tévé- és rádióműsort sugároz, továbbít a tavaly tavasz óta állami vállalattá „előlépett” Antenna Hungária, hanem igény szerint internetet és mobiltelefont is kínál az előfizetőinek, akik ily módon egy kézből választhatnak háromból, vagy a szolgáltató reményei szerint éppen mind a hármat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >