17. AV Trend & Hifi Show
FineReader 14 – az újdonság szerethetővé teszi a dokumentumkezelést Interneten közvetített sajtótájékoztatón jelentette be a hazánkban is jól ismert ABBYY információ-technológiai szolgáltató, hogy megjelentette a FineReader 14 szoftverét, amelynek lényege, hogy a díjnyertes optikai karakter-felismerési technológiát (OCR) további fejlett PDF-kezelési képességekkel és dokumentum-összehasonlítási funkcióval kombinálja.
Egyedülálló pénzügyi szoftver debütált Más-más okok miatt a nemzetközi és a hazai bankok is növekedési, megújulási kényszerben vannak, mivel látványosan megváltozott a szabályozási, üzleti és a versenykörnyezet egyaránt. A FinTech cégek, az alternatív fizetési megoldások, a mobilszolgáltatók egyre jobban harapdálják a banki szolgáltatások és árrések tortáját.
A Doxa nem csupán óramárka – robot a személyzetis helyett A robotizálás, automatizálás a személyzeti (HR) munkát is segíti: a bérszámfejtésen túl egyre több okos HR-szoftveres megoldás segíti az emberierőforrás-ügyekkel foglalkozók életét. Összeállításunkban bemutatunk néhány megoldást, bizonyítandó, hogy a HR-es munkájának jó néhány részlete automatizálható, sőt, ajánlott is.
A biztonság minden előtt: jelszókezelőt kapott a G Data vírusirtója Megjelent a G Data vírusvédelmi termékeinek új nemzedéke, amelyet megnövekedett teljesítmény és optimalizált működés jellemez. Emellett a G Data TotalProtection már internetes jelszavainkat is képes titkosítva eltárolni. Az erős jelszavak, a titkosított tárolás és az automatikus működés megnövelik az internetezés biztonságát és minden eddiginél kényelmesebbé teszik a belépési adatok kezelését.
Csak tiszta forrásból Feltűnően nagy arányban használnak Magyarországon licenc nélküli szoftvereket. Ez annak ellenére van így, hogy a BSAszoftverhasználatot vizsgáló legújabb, világméretű felmérése (Global Software Survey) szerint egyértelmű a kapcsolat a nem jogtiszta szoftverek használata és a kibertámadások között.
Megjelent AIDA64 5.70 A FinalWire kiadta az AIDA64 rendszer-információs szoftver pc-s változatának idei első frissítését. Az 5.70-es verzió olyan sugárkövetéses (ray tracing) teljesítménymérést kapott, amely teljes mértékben képes kihasználni a legújabb utasításkészlet-kiegészítéseket (AVX, AVX2, FMA) is. Az új lebegőpontos benchmark minden eddiginél változatosabb műveletekkel és intenzívebben dolgoztatja meg a processzorokat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >