17. AV Trend & Hifi Show
Dr. Larsen műszaki vezérigazgató-helyettes Dr. Kim Kyllesbech Larsent (52) nevezték ki a Magyar Telekom műszaki vezérigazgató-helyettesének április 1-jei hatállyal. Dr. Larsen a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz. A szakember a Deutsche Telekomtól érkezik a magyar leányvállalathoz, ahol legutóbb a technológiai gazdálkodásért és transzformációért, valamint a technológiai architektúráért és innovációért felelős elnökhelyettesi pozíciót is betöltötte.
Új Viber-vezér: Djamel Agaoua Mától a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazását fejlesztő vállalat, a Viber új vezérigazgatója: Djamel Agaoua (a képen). A francia szakember évekig dolgozott az amerikai Szilícium-völgyben, még előtte a mobil-reklámtechnológiai vállalat, a MobPartner vezérigazgatója volt, amelyet 2015-ben vásárolt fel a Cheetah Mobile.
Új értékesítési igazgató a Praktikernél Február 1-jétől Bagaméri László (a képen) tölti be a Praktiker Kft.-nél az értékesítési igazgatói posztot. A szakembert egy skandináv cégtől sikerült a barkácsláncnak elcsábítania, előtte a Tesco Global Stores formátum igazgatójaként, majd több régió működési igazgatójaként tevékenykedett, és részt vett a Tesco webshop kialakításában is.
Sólyom Balázs a magyar UPC online igazgatója A szakember az Inviteltől érkezett az UPC-hez, ahol szintén az online terület irányításáért felelt, és egyebek között olyan stratégiai fontosságú munkák fűződnek a nevéhez, mint a „webshop”, az online ügyfélszolgálat, valamint a honlap mobilra optimalizált változatának kialakítása, fejlesztése, az online értékesítés fellendítése.
Hová lett a magyarok munkakedve? A GKI Gazdaságkutató Zrt. novemberi reprezentatív (987 válaszadó cég) vállalati felmérésében azt is megvizsgálta, hogy melyek azok a problémák, amelyek miatt a vállalatok nem képesek a megfelelő munkaerő felvételére. A munkára jelentkezők szakmai képzetlensége, szakmai alkalmatlansága, alacsony motiváltsága, illetve a kínált kereset alacsony szintje állt a középpontban.
Hatvan: Wolfgang Stein gazdasági ügyvezető igazgató Volker Schillinget január 1-jén Wolfgang Stein váltotta a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezetői igazgatói pozíciójában. Az új vezető Németországból, a Bosch reutlingeni gépjármű-elektronika gyárból érkezett, ahol gazdasági gyárigazgatóként dolgozott.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >