ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Mobil eszközök
Lifebook P727: ha akarom, notesz-, ha akarom: táblagép Üzleti használóknak szánt három „2 in 1” táblagéppel lép piacra a Fujitsu. A Lifebook P727 az első, 360 fokban átfordítható „2 in 1” eszköz, amely a rugalmasság új szintjét kínálja a mobil üzleti működésben. A táblagép vagy pc kétséget feloldva, mindkét formátum legjavát kínálja, és minden területen megteremti a tér- és időkorlátok nélküli digitális munkavégzés lehetőségét.
Szülinapi Honor-varázs: okos és szép egyszerre Ha e sorok íróján múlott volna, akkor nem ezt a nevet – Honor Magic – kapta volna a Huawei-leányvállalat most megjelent üdvöskéje. Annyira szép és még okos is, hogy megérdemelte volna a Honora megszólítást. Ő ugyanis elbűvölő nő az okoskütyük sokaságában. Ráadásul ünnepelt: a cég harmadik születésnapján jelent meg…
Gigás letöltési sebesség 4G+ technológián A Magyar Telekom az Ericsson Magyarországgal közösen tesztelte az 1200 Mb/mp letöltési sebességet kínáló mobiltechnológiát a Budapesten megrendezett regionális digitális csúcstalálkozón. A ma még csak laboratóriumi körülmények között bemutatható, továbbfejlesztett 4G+ technológia radikális – körülbelül háromszoros – teljesítménynövekedésre képes a jelenleg publikusan elérhető leggyorsabb mobilinternetes lehetőségekhez képest.
Hasznos, okos, olcsó újdonságok a berlini IFA-n Mindenekelőtt a táblagépek, a telefonok és a virtuális valóság kategóriájában mutatta be újdonságait az Alcatel a berlini IFA-n. A világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai, távközlési kiállításán és vásárán a francia gyártó elsősorban a fiatal nemzedéket igyekezett megnyerni az újdonságainak.
Az Y-nemzedéknek kedvez újdonságaival a HP A HP legújabb Pavilion termékcsaládjában noteszgépek és táblagép–laptop hibrid gépek széles választéka jelent meg. A vékony kialakítású, nagy teljesítményű eszközökkel elsősorban a diákokat, az otthoni használókat és az 1980–99 között született Y-nemzedék tagjait célozza a vállalat. A termékek a jövő hónapban jelennek meg a hazai kínálatban.
Sokat tud a Honor 7 Lite Alumíniumház, teljesen HD-képernyő, nyolcmagos processzor és a legújabb Marshmallow Android operációs rendszer: a Honor 7 Lite paraméterei a kategóriájában kiemelkedőek; árát tekintve a nála jóval drágább vetélytárs telefonok teljesítményét kínálja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >