ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Honlapajánló
D-Link: megnyílt az új magyar weboldal Számos hasznos, magyar nyelvű információval ma megnyílt a D-Link Magyarország új weboldala. Az oldal a többi között szeretne segíteni az otthoni WiFi-hálózatot építő vagy éppen mobil fájlmegosztásra, biztonságos adattárolásra törekvők számára. Az üzleti használók eligazodását esettanulmányokkal, technológiai ismertetőkkel segíti.
Onlinekassza.hu: pénztárbekötés első kézből Új forrásból tájékozódhatnak a pénztárgépek és a NAV közötti online-kapcsolat létrehozására kötelezett hazai vállalkozások. A most megnyílt Onlinekassza.hu hírportálon a témára vonatkozó legfrissebb hírek mellett gyakorlati segítséget is kaphatnak az érintettek.
A WEBBeteg.hu nyerte el „Az év honlapja, 2012” címet az egészségügy-kategóriában – derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny eredményhirdetésén. A kategória „minőségi díját” a Tervezettbaba.hu weboldalnak, „különdíját” pedig a Pharmindex-Online-nak ítélte a zsűri. A WEBBeteg elsősegélynyújtó mobilalkalmazása a „mobilmarketing-alkalmazások” kategóriában nyert különdíjat.
Megújult az Acer nemzetközi portálja Alapjaiban újította meg az Acer nemzetközi weboldalát, az acer.com-ot, hogy az internet-járók különleges élményre találjanak az érintő-képernyőkre optimalizált felületen, amely megtestesíti a márka szellemiségét. A reménybeli vásárlókat segíti, hogy okostelefonnal beolvashatók a boltban kiállított Acer-termékek QR-kódjai, miáltal máris az acer.com-ra navigálódnak, ahol megtekinthetik a kiválasztott számítógép videó-bemutatóját.
Tizenéves webportál-szerkesztő A világon is egyedülálló módon, teljesen egyedül, egy 16 éves fiú szerkeszti azt a magyar hírportált, amelyet március óta tízezrek látogattak meg. Rényi Ádám kommunikációs szakértő szerint Vásárhelyi Dávid a magyar web megkerülhetetlen szereplőjévé válhat.
A SZTAKI szolgalmazza a honlapok akadálymentesítését Informatikai szempontból tehát jóval több használó tekinthető „fogyatékosnak”, mint a szó eredeti értelmében. Egy-egy honlap, számítógép-program használata nemcsupán mozgássérült, vak, siket embernek okozhat nehézséget, hanem akár annak is, aki csak éppen ismerkedik a technológiával vagy csak egyszerűen fáradt és nem tud megfelelően koncentrálni.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >