ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Krimi
Gizi, a szárnyas Sokadszor is újsághír a Gizi. Sokadszor is a jelzős szerkezettel említik, mint, Antalt a szobaszámost, Szilárdot a rezsist vagy Viktort az igazmondót. Gizit még az átkosban tartották keresztvíz alá, azóta ő a repülős. Még mindig repked, ül vagy éppen tengődik, mert mára talán egyetlen járandósága a nyugdíjas jelző.
A világ legveszélyesebb városai Hány gyilkosság történik 12 hónap alatt a világ nagyvárosaiban? Egy mexikói intézmény évente közöl tanulmányt a témáról: a felmérés fölsorolja a százezer lakosra eső emberölések toplistás településeit. Különösen brutális a helyzet Latin-Amerikában. A világ legveszélyesebb városaiban nem tanácsos turistáskodni. Kezdjük a fölsorolást a végével, a veszélyesek között a kevésbé veszélyesekkel!
Film készül a Kondor Vilmos krimijéből Csaknem egymilliárd forinttal támogatja a Magyar Nemzeti Filmalap Kondor Vilmos sikerkönyvének feldolgozását; a forgatás februárban kezdődik. A magyar fővárosban játszódó történet adaptációjának rendezője Gárdos Éva, vezető producere Kemény Ildikó lesz. A film forgatókönyvét Szekér András írta, operatőre Ragályi Elemér lesz, a látványért pedig Pater Sparrow, Verebes István fia a felelős.
És eljött a terror világa Ebben az összeállításban „csak” a 20-nál több halálos áldozattal járó esetek szerepelnek. Alul halad az időskála. A világtérképen minden sárga felvillanás egy-egy támadás. A kis háromszöggel jelölt 21-50 áldozat, a kör 51-100, az oldalán fekvő négyzet 101-200 és a sarkán álló négyzet 200-nál is több halálos áldozattal járó terrorcselekményt jelez.
címkék:  terror
Hülye gyerekek, árva gyerekek Újsághír: A rendőrség szeptember utolsó napján őrizetbe vett egy 56 éves lakitelki férfit. A nyomozók szerint, T. Gyula április 18-án fojtotta meg 86 éves édesanyját, majd egy hónapig titkolta a halálát a környezete előtt. Ismerős a történet, tipikusak a szereplők. Már az újságíró tolla sem remeg a szörnyűségek jegyzetelésekor.
Csaló pár járja a hazai szálláshelyeket Eddig bizonyítható módon négy budapesti szállodából távozott fizetés nélkül egy csaló pár, a kár a Szallas.hu eddigi felmérése alapján meghaladja a hárommillió forintot. A pár férfi tagja ellen egyébként már egy másik ügyben is eljárást folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda, különösen nagy értékben elkövetett csalás gyanújával.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >