ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Szórakoztató elektronika
Mi szemnek, fülnek ingere – japán tévécsodák Majna-Frankfurtban  Először érkeznek Európába az új OLED televíziók, a legújabb Technics lemezjátszók, számos új konyhai gép, szépség- és testápolási termékek: ma a majna-frankfurti Panasonic Convention szakkiállításon mutatkozik be a jeles japán gyártó termékeinek széles választéka – az audiovizuális készülékektől, a konyhai kisgépeken keresztül, a szépség- és testápolási termékekig.              
Egy legenda visszatér: új fejezetet nyitnak a zenetörténetben a Technics lemezjátszók Huszonegyedik századi formában kel újra életre a Technics klasszikus lemezjátszó-rendszere, az analóg és digitális technológia egyedülálló ötvözésével, miután a legendás gyártó a hétvégén bemutatta a Grand Class SL-1210GR (fekete) közvetlen meghajtású lemezjátszó-rendszerét, amely a szintén nemrég bemutatott SL1200GR (ezüst) kiadását követi.
Ragadd meg! Vetítő Predator Otthoni vetítésre (is) ajánlja “ragadozóját” az Acer, amely ma jelentette be: a Predator Z850 jelű, játékosoknak (is) ajánlott vetítője megjelent a kínálatban. A gyártó szerint ez a világ első, ultraszéles HD-lézer projektora, amelyet mindenekelőtt játékra terveztek a tajvani cég mérnökei. Szándékuk szerint ezzel is bővíteni kívánják az Acer Predator márkájú gamertermék-váéasztékot.
Fuso a Playstation3 és PS4 konzolon Hazánkban elsőként a fuso® jelent meg a konzolok platformján, mint SVOD (előfizetéses digitális videótár) -szolgáltató; a két felület: a Sony PS3 és PS4 konzol. A fuso tartalomgyűjtő szolgáltatás használói egyéni igényeiknek megfelelően, tetszés szerinti időpontban és személyre szabott gyakorisággal nézhetnek videós tartalmakat (filmeket, sorozatokat, műsorokat stb.), olvashatnak híreket – mihelyt elérhetők a rendszerben.
Jobb élet, jobb világ: a Panasonic az IFA-n Több, mint hatezer négyzetméteres standon mutatja be legújabb szolgáltatásait és termékeit a Panasonic az idei berlini IFA-kiállításon. Legyen szó irodai munkáról, utazásról vagy épp otthoni teendőkről, esetleg lazításról, a Panasonicnak minden élethelyzetre van megoldása a jobb élet és a jobb világ megteremtése jegyében.
Aquos 90: tévéóriás milliókért Az európai boltokba, így Magyarországra is megérkezett a Sharp 90 colos LED-televíziója. A több mint 1,2 méter magas és csaknem 2,3 méteres képátlójú óriás televízió igazi moziélményt kínál otthon. A Sharp által tervezett és gyártott, legújabb generációs X-Gen 3D panellel szerelt készülék nemcsak a legnagyobb méretekkel büszkélkedhet a világon, de képminőség tekintetében sincs hozzá hasonló – állítja a gyártó.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >