ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Olimpia
Olimpia és politika – Berlin / Barcelona, 1936 A berlini nyári olimpia és az Olimpíada Popular 80. évfordulója alkalmából a Blinken OSA Archívum bemutatja az Olimpia és politika – Berlin / Barcelona 1936 című kiállítást, amely azt vizsgálja, hogy miként váltak e nemzetközi sportesemények az ideológiai harc terepévé a súlyosan átpolitizált 1930-as években, és hogy a kétfajta olimpia hogyan tett szert eltérő politikai jelentőségre.
Isztambul, Madrid, Tokió versenyez a 2020-i olimpiáért Benyújtotta pályázatát a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) a 2020-i Nyári Olimpiai Játékok és a paralimpia megrendezési jogáért Isztambul, Madrid és Tokió. A három város közül egyedül a japán főváros volt már házigazdája olimpiának, jelesül az 1964. évi nyári olimpiának.
Az Acer az olimpián: interaktív pavilon mindenki gyönyörűségére Interaktív pavilont nyitott a világ egyik nagy számítógépgyártója, az Acer a londoni olimpiai parkban, hogy a látogatók megismerkedhessenek a cég legújabb technológiáival. Az 1200 négyzetméteres épület két szintjén található a termék- és megoldásbemutató, a harmadikról az Acer vendégei a parkra néző csodálatos panorámában gyönyörköhetnek. 
UPC-kutatás: Londonban több aranyat szerzünk, mint Pekingben A magyarok háromnegyedét ülteti – jellemzően az otthoni – tévéképernyő elé hosszabb-rövidebb időre a ma kezdődő nyári olimpia, melyből a legeredményesebbnek remélt magyar eseményeket, az úszás, vízilabda és kajak-kenu számait várják a legizgatottabban – derült ki az UPC Magyarország megbízásából készült friss kutatás eredményeiből.
címkék:  DVRUPCVODolimpiatelevízióérmek
Olimpiák: ingyen adatözönt kínál a QlikView Az olimpiára készített ingyenes alkalmazást a világ vezető üzletiintelligencia-fejlesztője, a QlikView. A Global Games App nevű ingyenes szoftverből gyakorlatilag bármit megtudhatunk az újkori olimpiák történelméről, és egyéni érdeklődésünknek megfelelően saját statisztikákat, újszerű összefüggéseket is vizsgálhatunk. Kiderül például, előnyben van-e a vendéglátó ország, kik az esélyesek az egyes sportágakban, vagy milyen csúcsok születnek.
Cisco: IP-hálózat az NBC olimpiai közvetítéseihez A Cisco az NBC Sports Group részlegével, az NBC Olympicsszal együttműködve 17 napon át gondoskodik a zavartalan kapcsolatról a július 27–augusztus 12. között zajló londoni olimpiai játékok közvetítéséhez. A Cisco szállítja az NBC Olympics számára a London és New York közötti, IP-alapú videoátviteli hálózat fő elemeit, közöttük a hálózati eszközöket, a Videoscape televíziós szolgáltatási platform egységeit is.

1 2 3 4 5   >