ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Szolidaritás
Ötszáznál több szeretetküldemény Tavaly rendezte meg először karácsonyi cipősdoboz-akcióját a Bosch: jó néhány száz doboznyi ajándékot juttatott el a rászorulóknak. A sikeren felbuzdulva a magyarországi Bosch-csoport vezető-utánpótlás-programjának (Junior Managers Program, JMP) résztvevői az idén is gyűjtést szerveztek a munkatársak körében Budapesten, Hatvanban és Miskolcon.
Beteg gyermekek gyógyulását segíti a CHS Egymillió forintot adományozott a CHS Hungary Kft. az idei karácsonyra a Szemem Fénye Alapítványnak, és ugyanennyivel támogatta a Semmelweis Egyetem budapesti, Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika Betegeiért Alapítványt, hogy hozzájáruljon a kicsik mielőbbi gyógyulásához.
Ezer kiló csoki a jótékonysági mikulás puttonyában Ezer, jól megtömött csomaggal készül az idén a rászoruló gyerekek megörvendeztetésére a jótékonysági mikulás. A Mátrix Közhasznú Alapítvány, a Karitáció Alapítvány és az Angyali.hu jótékonysági csapata máris szorgosan készülődik a mikulás-ünnepségekre: sok száz kiló szaloncukrot, csokit és más finomságot vásárolnak a jótevők.
Hetvenéves az UNICEF – dokumentumfotó-kiállítás Az idén ünnepli fennállásának 70. évfordulóját az UNICEF (United Nations Children's Fund), az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja). Az alapot az ENSZ Közgyűlése 1946-ban hozta létre, hogy segítsen a második világháború utáni Európában fagyoskodó, éhező és beteg gyerekeken, akiknek a háború borzalmait, a bombázásokat, a frontok többszöri áthaladását sikerült túlélniük. 
címkék:  CardexENSZMazel TovUNICEFjubileum
Ahol a szükség, közel a segítség – jótékonykodás rászoruló gyerekek javára Országos kezdeményezést indított ma útjára a P&G és a Spar Magyarország a Magyar Vöröskereszt támogatására és gyermekek megsegítésére. Minden Spar- és Interspar-üzletben megvásárolt P&G-termék segítség, hiszen az ár egy százalékát a Magyar Vöröskereszt a rászoruló gyermekek életkörülményeinek javítására fordítja.
A gazdag államok önzősége miatt egyre súlyosabb a menekültválság A világ gazdag országai a vezetői képesség és felelősségvállalás teljes hiányát mutatják, miközben alig 10, a világ GDP-jének mindössze 2,5%-át adó ország a világ menekültjeinek 56%-át fogadta be – áll az Amnesty International ma megjelent, a nemzetközi menekültválságot bemutató átfogó jelentésében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >