ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Premier
Zséda „Kémiája” egy korszak lenyomata Zséda, a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő négy év szünet után frissen megjelent 6. albumának a Kémia címet adta, hogy a „szerelem képletét” 15 dalban megossza velünk. Mint írja: „Egy fehér papírra ráénekeltem a szerelem egyenletét, de újra és újra rá kellett jönnöm, hogy nincs benne semmi matematika. Minden csak kémia.”
A csapat – nem csupán focirajongóknak Valódi csapatmunka – így jellemezhető Dénes Tamás és Lakat T. Károly villámkönyve, amely kevesebb, mint 3 héttel a labdarúgó Európa-bajnokság befejezése után jelent meg a boltokba. A magyar válogatott negyvennégy év után végre újra kijutott a labdarúgó Eb-re. Sőt, miután kijutott, nem várt fordulattal csoportelsőként lépett a legjobb tizenhat közé, és túlzás nélkül állítható, hogy ezzel egy egész országot tett boldoggá…
Most légy férfi! –  a Group’N’Swing legújabb korongja Megjelent a Group’N’Swing együttes „Most légy férfi!” című vadonatúj albuma. A korong megjelenését megelőzte a teltházas, rendkívül sikeres lemezbemutató koncert, amelyet a budai Várkert Bazár koncerttermében tartott a zenekar jó egy hónappal ezelőtt.
Halper zenészlegendái – bemutató a Fonó Budai Zeneházban Halper László a jazz, a blues és a rock szintéren elismert gitáros. Csakhogy: nem csupán zenél, hanem könyveket, cikkeket ír zenészekről. Zenészlegendák című könyve 2005-ben, majd (bővítve) tavaly jelent. És már itt a folytatás! Ugyancsak Zenészlegendák címmel, ám a II. sorszámmal adták ki új kötetét, amely a Rákfogó együttes zenészeinek pályáját követi nyomon. Írói munkásságának legújabb termékéről beszélgettünk a szerzővel.
A tolonc ősbemutatójával ma kezdődik az első magyar filmhét Az Oscar-díjas Kertész Mihály Jászai Mari főszereplésével 100 éve forgatott filmje, A tolonc ősbemutatójával kezdődik a MÜPÁban ma este az első magyar filmhét. Az október 19-éig tartó mustrán az múlt három év filmtermésével, 332 benevezett alkotással ismerkedhet meg a szakma és a nagyközönség a budai Cinema City MOM Park moziban.
Ida – lenyűgöző és gyönyörű Nagyon ritkán adatik meg, hogy egy filmre azt lehet mondani: gyönyörű. Az Ida című lengyel alkotás rendkívüli és gyönyörű. A hatvanas években játszódó, de a háborús éveket felidéző történet az elmondhatatlant mondja el. A hazai díszbemutató a Zsidó Nyári Fesztivál alkalmából lesz augusztus 30-án este fél 9-től az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >