ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Hardver
Tank tiporta tough-termékek – húsz év óta a legkeményebbek Éppen két évtized óta segítik a szélsőséges környezeti körülmények között dolgozók, katonák, szállítók, olajipari szakemberek munkáját a Panasonic mindent elviselő, Toughbook és Toughpad márkanevű mobil eszközei. A japán gyártó a versenytársait együttvéve is több ilyen notesz- és táblagépet adott el tavaly Európában. Az évforduló magyarországi megünneplésére hivatalos volt lapunk munkatársa is.
Spin 7: nőies küllem férfierővel – a világ legvékonyabb átalakítható noteszgépe Csaknem valamennyi gyártó beszállt a versenybe, hogy megalkossa és piacra dobja a világ legvékonyabb noteszgépét. Jelentem: az Acernek ez sikerült. Ma a hazánkban is jelen lévő tajvani világcég két század milliméterrel karcsúbb, mindössze 9,98 milliméter vékony Spin 7 jelű „ékszerével” diadalmaskodik a győztesek dobogójának legfelső fokán, ugyanis elnyerte „A világ legvékonyabb noteszgépe” címet a szakma berlini világkiállításán, az IFA-n.
Kicsi a HP Z2 Mini, de erős A HP az Autodesk University mérnöki és tervezői konferencián mutatta be a világ első, CAD és más nagy teljesítményigényű szoftverek használóinak tervezett kisméretű munkaállomását[1]. A HP Z2 Mini hardver nem csupán teljesítményében és sokoldalúságában korszakalkotó: a készülék magassága mindössze 5,8 cm, gyakorlatilag a tizede a hagyományos munkaállomásoknak[2].
Egyedülálló formájú és teljesítményű pc-újdonságok Otthoni szórakozásra és hatékony munkára tervezték a HP Pavilion Wave asztali pc-jét. Az új eszközt olyanoknak fejlesztették, akik kisméretű, kompakt, mégis kiemelkedő megjelenésű eszközre vágynak, miközben egy teljes értékű asztali gép teljesítményére is szükségük van. Ikonikus alakját a háromszög alapú hasáb határozza meg, ennek felső részén helyezték el a beépített, parabolikus hangsugárzót, amely kiváló minőségű körhangzást kínál.
A világon az első: hajlított kijelzőjű gaming-notebook A szeptember 2-án kezdődő berlini IFA előestéjén mutatta be az Acer a Predator 21 X gaming-laptopot, amely a maga nemében első a világon azáltal, hogy hajlított kijelzőt kapott. Része továbbá a legfrissebb szemkövető technológia is. A digitális világ és innovációk vezető vásárának látogatói megtekinthetik a tajvani gyártó újdonságainak teljes választékát.
Megjelent a Fritzbox 7560 Néhány nappal a berlini IFA, a világ legnagyobb informatikai, távközlési kiállításának és szakvásárának a megnyitása előtt a FRITZ! márkájáról világhírű berlin–alt-moabiti AVM GmbH megjelentette a napjainkban a cég zászlóshajójának számító 7490 jelű Fritz!Box routerének némileg karcsúsított változatát, a 7560-nal jelölt boxot, amely egyaránt működik  ADSL- és VDSL-csatlakozásról, miközben IP-telefonközpontként is szolgál.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >