17. AV Trend & Hifi Show
Korszerűsítik az E.ON számítógépes rendszerét Teljes körű rendszerfrissítést végez február 16-25. között ügyfélszolgálati rendszerében az E.ON. Az informatikai háttérrendszer fejlesztésére az eddiginél gyorsabb kiszolgálás, korszerűbb és biztonságosabb adatkezelés végett van szükség. Mivel a nemzetközi vállalatcsoport itthon több mint hárommillió ügyfelet szolgál ki, az átállás körültekintő előkészületeket követel.
E.ON: kikapcsolási moratórium Az extrém hidegre való tekintettel az E.ON vállalatcsoport továbbra is felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat 2017. január 16-ig. Az önként vállalt kikapcsolási moratórium az áramfogyasztásban érintett lakossági ügyfelekre érvényes.
A piros csepp kínálja Európa legnagyobb 4G roaming hálózatát A téli üdülési és síszezonra készülve, a Vodafone Magyarország ügyfelei immár 100 országban élvezhetik a leggyorsabb mobilinternet szolgáltatásokat, miután a 4G roaming immár a századik országban, Uruguayban is elérhetővé vált. A dél-amerikai országba látogató Vodafone ügyfelek a „világ napijegy” megváltásával az itthon megszokott feltételekkel használhatják telefonjukat, ugyanúgy ahogy az EU-n kívüli közelebbi, vagy távolabbi 71 országban is.
címkék:  4GVodafonebarangolásroaming
Megkezdte szolgáltatását a Car4You Budapest: magyar vállalkozás tölti be az Uber utáni űrt A hazai piacról kivonult Uber közönségét, a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelve kívánja megcélozni egy magyar kezdeményezés. A Car4You gépkocsi- és sofőrbérlést akár egyidejűleg is lehetővé tévő mobil alkalmazása szeptember 16. óta elérhető Budapesten és vonzáskörzetében.
Átvette a Tigáz ügyfeleit a Főgáz A Tigáz és a Főgáz sikeresen megvalósította az egyetemes gázszolgáltatásra jogosult 1,2 millió ügyfél szolgáltató-váltását október 1-jén, az előírt határidőre. Az egyetemes szolgáltatási szerződés megkötéséhez szükséges ügyfél-törzsadatokat és a számlázáshoz szükséges adatokat mostantól a Főgáz kezeli. Mától, október 3-tól a gázszolgáltatással kapcsolatos ügyeket az ügyfelek akadálytalanul intézhetik a két szolgáltató által működtetett ügyfélszolgálati irodákban.
Egymillió-kétszázezer fogyasztójától búcsúzik a Tigáz Október 1-jén a Tigáz Zrt. 1,2 millió egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfelét másik gázszolgáltató veszi át, ám kapcsolata megmarad a Tigázzal – írja lapunkhoz eljuttatott közleményében Száraz Gábor, TIGÁZ Zrt. a szóvivője. A fogyasztóknak a szolgáltatóváltással kapcsoltban nincs teendőjük, szerződésük október 1-jével életbe lép az új szolgáltatóval folyamatosan érvényes.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >