ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 A NAP HÍRE
Nem áprilisi tréfa: megújult az Infovilág! Mától új köntösben jelenik meg a 17 évvel ezelőtt alapított, a 18. évfolyamába lépett internetes napilap, az „Infovilág – a hiteles hírportál”. A kis híján 37 ezer hírt és 80 ezernél több illusztrációt tartalmazó, sokak számára internetes krónikaként, archívumként is szolgáló Infovilág természetesen csak küllemében változott.
Paks–II zsákutca – a jövő a megújulóké Hiába kapta meg tegnap Paks–II a telephelyengedélyt, Magyarország számára nem az atomerőmű-bővítés a jövő. A Greenpeace Magyarország ma látványos fotóeseményen mutatta be, hogy hazánk válaszút előtt áll: a szennyező és veszélyes atomenergiát, vagy a tiszta, biztonságos és jövedelmező megújulókat választja a világtrendekkel összhangban.
A CEU elűzése Magyarországról alkotmányellenes A felsőoktatási törvény módosítását tervezi a kormány, aminek következtében nagy nehézségekbe ütköznék a külföldi egyetemek hazai működése. A felsőoktatási törvény jelenleg is biztosítja, hogy csak akkreditált, vagyis szakmai követelmények alapján engedélyezett működésű...
Átadták a Magyar Innovációs Nagydíjat – az idén 500 milliárdot szánnak a K+F+I-re Az idén a nemzeti össztermék 1,5 százalékát, mintegy 500 milliárd forintot szán a kormányzat a kutatás, a fejlesztés és az innováció támogatására – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Innovációs Nagydíj mai átadási ünnepségén a Parlamentben. Az idei, 17-dik díjkiosztón a digitális technikai és informatikai innovációk vitték a prímet.
Civilek az «iszlám állam» pajzsai Sok száz iraki civil halt meg légicsapások következtében moszuli otthonában, miután az iraki kormány azt javasolta az embereknek, hogy ne próbáljanak meg elmenekülni. A kelet-moszuli övezet túlélői és más szemtanúk elmondása szerint azért nem menekültek el a harcok elől, mert folyamatosan azt hallották az iraki hadseregtől, hogy maradjanak a házaikban.
Megnyílt a 35. Magyar Sajtófotó-kiállítás – díjat neveztek el Szalay Zoltánról Megnyílt a 35. Magyar Sajtófotó kiállítás: május végéig várja a látogatókat akár angol nyelvű tárlatvezetéssel is. Az idén 234 fényképész több mint hatezer fotóval jelentkezett. A legjobbakat ötfős nemzetközi zsűri válogatta ki. A Magyar Sajtófotó-pályázat és -kiállítás nemrég elhunyt alapítójáról, Szalay Zoltán fotoriporterről ifjúsági szakmai díjat neveztek el.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >