Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Elbocsátja 1700 munkavállalóját a Magyar Telekom – az érdekképviselők kényszerű kompromisszuma A külső környezet, a nemzetközi és a hazai távközlési piacot jellemző erős verseny következtében versenyképességének javítása végett a Magyar Telekom további radikális költségcsökkentő intézkedésekre kényszerül, amelynek részeként a társaság a következő két évben mintegy 1700 munkavállalójától válik meg –adta tudtul ma a német tulajdonú vállalat magyarországi vezetősége.
Játszik a kormány a közmunkásokkal: csak a választások előtt kellettek A Központi Statisztikai Hivatal gyorsjelentéséből kitűnik, hogy több mint 100 ezer fős létszámcsökkentést hajtott végre a kormány a választások után. Mindezt úgy, hogy komolyabb társadalmi és politikai visszhangja sem volt. A Policy Agenda bemutatja, hogy kiket érintett ez a nagymértékű leépítés, és milyen hatásai várhatóak.
Huszonötmilliárd euró a kkv-k finanszírozására Az Európai Bizottság és az Európai Beruházási Alap (EBA) által ma aláírt megállapodás alapján az európai kis- és középvállalkozások (kkv-k) hamarosan mintegy 25 milliárd euró összegű további finanszírozáshoz juthatnak hozzá. A megállapodás 2014 végére megteremti a lehetőséget arra, hogy a kkv-k saját és idegen tőkével történő finanszírozási lehetőségekhez jussanak.
Lázár: nem lesz avatóünnepség – Demszky: „ha én jobboldali konzervatív politikus lennék…” Nem lesz avatóünnepsége a német megszállás áldozatai emlékművének – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.– A Múlt és Jövő című folyóirattól kapott információ szerint ma, hétfőn kora este, fél hattól dr. Demszky Gábor, Budapest volt főpolgármestere mond beszédet a Szabadság téri helyszínen.
Orbán meghamisítja a holokausztot  – rohamrendőrök őrzik az éjjel felállított emlékművel Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor miniszterelnök „meghamisítja a holokausztot” azzal, hogy vasárnapra virradó éjjel felállíttatta a német megszállási emlékművet a budapesti Szabadság téren. „Orbán ezzel a gesztussal meghamisítja a holokausztot, meggyalázza annak minden zsidó, roma és meleg áldozatát” – írta Gyurcsány Ferenc, hozzátéve: „jellemző a hatalomra, hogy nem merték fényes nappal felállítani a hazugság szobrát”.
Saxo Bank: tovább csökkenhet az alapkamat –  veszteséges hitelfelvétel Gyülekeznek a felhők a német gazdaság felett: a múlt pár hónapban a növekedéssel kapcsolatos előrejelzések negatív fordulatot vettek, és ez a legfrissebb ipari termelési és beszerzési mutatókban is tükröződik. A magyar gazdaság, bár az ipari termelési index alapján a növekedés lendülete júliusban mérséklődött, a makroadatok szintjén továbbra is erős.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >