Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Szirénapróba – katasztrofális dátumválasztás Ismét eltalálták a szarva között a tőgyét! Netán: belecsaptak a lecsóba az illetékesek ezzel a ma 11 órai szirénapróbával. Miért? Mert nem néztek a naptárra, és minden bizonnyal a történelmi ismereteik is (finoman szólva) hiányosak. Szeptember 1-je ugyanis 1939 óta Európa és a világ talán leggyászosabb napja.
Megnyílt az uniós pénzből felújított diósgyőri vár – naponta hárommilliárd forint európai támogatás érkezhet hazánkba Ma 11 órakor ünnepélyes külsőségek között átadták a csaknem teljes egészében uniós pénzből felújított diósgyőri várat. A ceremónián dr. Szűcs Tamás, az Európai Bizottság magyarországi képviseletének vezetője a többi között hangoztatta: a 2,7 milliárd forintba került felújítás 84%-át az Európai Unió állta, ami meggyőzően jelképezi, hogy magyarságunk és európaiságunk kiegészíti, erősíti egymást.
Az Európai Unió állítja növekedési pályára hazánkat – jólétünket növelő 22 milliárd eurós EU-támogatás Partnerségi megállapodás jött létre az Európai Bizottság és Magyarország között, meghatározandó az európai strukturális és beruházási alapok optimális felhasználására vonatkozó stratégiát.
Délkelet-európai szinten a magyar feketemunka A feketegazdaság a magyar GDP 22 százalékára rúgott 2013-ban, Szlovákiában 15, Ausztriában 7,5 százalék volt ugyanez az arány. A múlt években a feketemunka mértéke hazánkban csak 1 százalékkal csökkent. A Randstad által készített Flexibility at Work 2014 tanulmány szerint a számla nélküli, illegális pénzmozgások csökkentésével és az atipikus munkavégzés megkönnyítésével tovább lehetne fehéríteni a gazdaságot.
Felsődobszai furcsaság: tankönyv érkezett – rendőri felügyelettel Rendőri felügyelet, hivatalból kirendelt postai ellenőr, és felfegyverzett civil ruhás nyomozó jelenlétében kezdődött meg ma, augusztus 28-án a Wesley János Főiskola felsődobszai Bárczay Gábor Tagiskolájában az összes beiratkozott tanulónak névre szóló csomagokban központilag a helyszínre szállított tankönyvcsomagok kipakolása a kamionból – áll a többi között abban a tájékoztatásban, amelyet szerkesztőségünk kapott a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségtől.
Excellenciás Tajvan: a szigetország kiválóságai az újbudai Alleeban Öt nappal ezelőtt adott hírt előzetesen az Infovilág arról az eseményről, amely ma délelőtt megkezdődött és augusztus utolsó napján zárul, nevezetesen: Tajvan legkiválóbb termékeinek bemutatója a budai Allee üzletközpontban. A kiállítást a Tajvani Kereskedelmi Külképviselet (Taiwan Trade Center) kereskedelemfejlesztési szervezet magyarországi kirendeltsége rendezte. (Képek: Kulcsár Szabó Gergely.)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >