Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Orosz műtrágyával megölték a kishantosi föld egy darabját Az egyik „új bérlő”, Lakatos Huba úgy döntött, nem várja meg a mai elsőfokú birtokvédelmi eljárás eredményét. Már tegnap elkezdte, ma pedig folytatja a műtrágyázást a földeken, ezzel megölte az életet a talajban. Így ez a kishantosi terület 20 év után elvesztette biominősítését.
Magyar cégek is részesültek az uniós kkv-támogatásokból Az Európai Bizottság ma közzétette annak a 155 kis- és középvállalkozásnak (kkv) a listáját, amely elsőként fog részesülni az új, 3 milliárd eurós kkv-eszköz támogatásaiból. Az eszköz révén 3 magyar vállalkozás jut finanszírozáshoz. Az ASK-M Kft. diagnosztikai eszközök és biomarkerek validálásával kapcsolatos klinikai kutatásra, a BIOMORV Kft. karbonszegény energiarendszerekre, a BIOPOLUS Technológiák Zrt. pedig fenntartható élelmiszer-termelésre és -feldolgozásra kap támogatást.
A magyarországi internetsebesség a 20 legjobb között Az Európai Unió átlagát jócskán meghaladva, hazánkban a 20. az internet-letöltési sebesség tekintetében – adta tudtul az „internetet.hu” független összehasonlító portál, a magyar távközlési szolgáltatók szakértője. Februárban 23,4 Mb/mp-cel a 27. helyet foglalta el a rangsorban, mára 33,2 Mp/mp átlagos letöltési sebességgel Magyarország hét helyet javított. A kelet-közép-európai régióban csupán Románia ért el jobb helyezést 55,7 Mb/mp-cel.
Holnaptól nálunk is okoskodnak a Lenovo-mobilok Ha síppal és nádi hegedűvel nem is, de dobbal és tánccal igen: látványos műsorral jelentette be ma a Lenovo magyarországi képviselete, hogy végre hazánkba is megérkeztek a mindeddig elsősorban személyi számítógépeiről és laptopjairól ismert kínai gyártó okostelefonjai. Holnaptól válogathat a nagyérdemű a szakáruházak és szakboltok polcaira kirakott Lenovo S860 és S850, A859 meg A536 típus közül – mopndta el késő este újságírók előtt Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.
Ukrán maffia osztja tízezrével a magyar állampolgárságot Ezzel a címmel jelent meg ma reggel Szalai Bálint írásának első része az Index nyitóoldalán. A cikk alcíme: „Nem gondoltuk végig jól az egyszerűsített honosítást”. A szerző ekként folytatja: „Sajnos, nem attól lesz sikertörténet egy szabályozási húzás, ha rengetegen élnek vele. Az utóbbi években rengeteg csaló ukrán és orosz szerzett magyar állampolgárságot, hogy aztán szabadon utazhasson a világban, kemény maffia épült a közvetítésre. Korrupt hivatalnokok, csaláshoz asszisztáló ügyvédek, dublőrök és rengeteg orosz: így működik az állampolgárság-biznisz...”
Gyengül a társadalmi igazságosság az EU-ban – Magyarországon súlyos a helyzet Bálint Marcell, az MTI tudósítója jelenti: Egyre gyengébb a társadalmi igazságosság az Európai Unió tagállamaiban, Magyarországon különösen súlyos a helyzet – mutatta ki a német Bertelsmann Alapítvány ma ismertetett nemzetközi összehasonlító vizsgálata.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >