Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.
Orbán tusványosi víziói – a jóléti államok ideje lejárt – közmunkaalapú társadalom? Orbán Viktor szerint a jóléti állam és társadalmi rendszer kimerítette tartalékait, ebben a pillanatban sikertelenségre ítélt rendszer, amin változtatni kell. A miniszterelnök a 25. bálványosi nyári szabadegyetem és diáktábor szombati rendezvényén beszélt a romániai Tusnádfürdőn.
Eurobarométer: az európaiak kétharmada vallja magát EU-polgárnak Ma megjelentek a legfrissebb standard Eurobarométer-felmérés eredményei. Ez az első, az egész Európai Unióra kiterjedő közvélemény-kutatás az „Ez most más” jelszóval megszervezett májusi európai parlamenti választások óta. A legújabb Eurobarométer-felmérésből kiderül, hogy a választás ezúttal tényleg más volt, pozitív változást hozva számos területen.
Elbocsátja 1700 munkavállalóját a Magyar Telekom – az érdekképviselők kényszerű kompromisszuma A külső környezet, a nemzetközi és a hazai távközlési piacot jellemző erős verseny következtében versenyképességének javítása végett a Magyar Telekom további radikális költségcsökkentő intézkedésekre kényszerül, amelynek részeként a társaság a következő két évben mintegy 1700 munkavállalójától válik meg –adta tudtul ma a német tulajdonú vállalat magyarországi vezetősége.
Játszik a kormány a közmunkásokkal: csak a választások előtt kellettek A Központi Statisztikai Hivatal gyorsjelentéséből kitűnik, hogy több mint 100 ezer fős létszámcsökkentést hajtott végre a kormány a választások után. Mindezt úgy, hogy komolyabb társadalmi és politikai visszhangja sem volt. A Policy Agenda bemutatja, hogy kiket érintett ez a nagymértékű leépítés, és milyen hatásai várhatóak.
Huszonötmilliárd euró a kkv-k finanszírozására Az Európai Bizottság és az Európai Beruházási Alap (EBA) által ma aláírt megállapodás alapján az európai kis- és középvállalkozások (kkv-k) hamarosan mintegy 25 milliárd euró összegű további finanszírozáshoz juthatnak hozzá. A megállapodás 2014 végére megteremti a lehetőséget arra, hogy a kkv-k saját és idegen tőkével történő finanszírozási lehetőségekhez jussanak.
Lázár: nem lesz avatóünnepség – Demszky: „ha én jobboldali konzervatív politikus lennék…” Nem lesz avatóünnepsége a német megszállás áldozatai emlékművének – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.– A Múlt és Jövő című folyóirattól kapott információ szerint ma, hétfőn kora este, fél hattól dr. Demszky Gábor, Budapest volt főpolgármestere mond beszédet a Szabadság téri helyszínen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >