17. AV Trend & Hifi Show
Győri lány, veszprémi fiú a legintelligensebb magyar diák A lányoknál egy műegyetemista, a fiúk között pedig egy ELTE-hallgató nyerte el a fődíjat és a legintelligensebb diák címet a szeptember óta tartó Nagy Diák IQ-teszt keddi döntőjében. A DUE Médiahálózat által szervezett háromfordulós, országos versenyen több mint 18 ezren vettek részt.
Sikeres év elé néz az Akadémia: kutatóház, milliárdos beruházások Minden jel arra mutat, hogy a 2017. esztendő emlékezetes marad a Magyar Tudományos Akadémia életében. A ma átadott Humán Tudományok Kutatóházában az MTA vezetői a múlt évet is értékelték: 2016-ban kiemelkedően sok kutatási pályázatot nyertek el akadémiai kutatók, heten pedig az Európai Kutatási Tanács világszínvonalat megkövetelő pályázatán voltak sikeresek.
Magyarországnyi európainak segített állást találni az Európai Szociális Alap Az Európai Bizottság értékelő jelentést tett közzé azokról a beruházásokról, amelyek a 2007–13 közötti időszakban az Európai Szociális Alap (ESZA) forrásaiból valósultak meg. Az átfogó értékelést az országokra jellemző ajánlások kísérik az egyes tagállamokra vonatkozóan.
Oknyomozó újságírók bemutatták Rogán Antal sötét oldalát Az Index.hu három újságírója, Panyi Szabolcs, Dezső András és Hava Nikita, valamint  Kasnyik Márton, a 444.hu újságírója – megosztva – nyerte a 2016. év legjobb oknyomozó újságírójának járó Gőbölyös Soma-díjat. Az egymillió forinttal járó elismerést a Transparency International Magyarország által szervezett ünnepélyesen között adták át a kitüntetetteknek.
Drámaian nőttek a társadalmi egyenlőtlenségek hazánkban A második Orbán-kormány eredményeit elemezve hét év szabadság- és egyéb típusú harc, illetve több száz millió eurónyi uniós pénz elköltése után ideje képet kapnunk róla, hogyan áll a magyar gazdaság és társadalom a legfrissebb számok tükrében 2010-hez képest. Az elemhzés szerzője, Veres Máté a GKI Gazdaságkutató Zrt. kutatásvezetője és az Óbudai Egyetem vendégelőadója.
Újra működik – rádióműsor formájában is – az Infovilág! Kedves Olvasóink, Barátaink! Ismét bebizonyosodott a közmondás igazsága és ősi bölcsessége: Kinek halálhírét keltik, sokáig fog élni. Ez történt most az Infovilággal, a hiteles hírportállal is, amelyet egy jó héttel ezelőtt, 2016 szilveszterén elbúcsúztatott az alapító felelős szerkesztő.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >