Tudatos populista játszma része a menedékkérőkkel szemben tanúsított magyarországi szörnyű bánásmód Soha nem látott méreteket öltő idegenellenes retorika a népszavazás előtt. A nemzetközi védelemhez való hozzáférés akadályozása és megalázó bánásmód – Orbán Viktor miniszterelnök veszélyes csatája az Európai Unióval.
Hibahatáron belül emelkedett a konjunktúraindex Szeptemberben az idei, augusztusi mélypontját követően hibahatáron belül emelkedett a GKI konjunktúraindexe. A GKI által, az Európai Unió támogatásával végzett felmérés szerint az üzleti várakozások minimálisan javultak, a fogyasztóiak lényegében nem változtak. A GKI-konjunktúraindex két éve viszonylag magas szinten hullámzik, de ezen be­lül most szeptemberben alacsony.
Teréz körúti robbantás : ki akarták végezni a rendőröket Robbantás történt szombat éjjel a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a támadás célpontjai a rendőrök voltak, „ki akarták végezni” őket – jelentette be az országos rendőr-főkapitány vasárnap este Budapesten, sajtótájékoztatón.  Papp Károly elmondta: a két megsérült rendőr állapota stabil, a szükséges műtéteken túl vannak, a rendőrnő életveszélyes, járőrtársa súlyos sérüléseket szerzett a robbantásban. A rendőrnőt még altatják.
Kvótanépszavazás: a többség szerint felesleges A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, szeptember 15–19. között, 1000 személy megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a menekültekkel kapcsolatos magatartást, és a kvótanépszavazás megítélését. Minden tíz megkérdezettből majd' kilencen úgy gondolják, hogy túl sok menekült érkezik Európába.
címkék: 
Az ifjúi lendület kütyüje: Alcatel Plus 10 A fiatalok az olthatatlan információ- és ingerigényüket ma leginkább az internet nyújtotta, csaknem korlátlan világban tudják kiélni – szögezte le dr. Pintér Róbert, a Corvinus Egyetem Infokommunikációs tanszékének adjunktusa az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. mobil kutatásainak vezetője.
Húszmillió menekültnek 360 ezer helyet ajánl a nagyvilág Az Obama elnök vezetésével megtartott csúcstalálkozón apró előrelépés történt ugyan, de a menekültválság valódi nagyságához képest ez csak minimális elmozdulás a jó irányba. A világ vezetői minden eddiginél nagyobb elkötelezettséget vállaltak az áttelepítésekben, a humanitárius támogatások folyósításában, a menekültek oktatásában és munkához való juttatásában.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >