ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 A NAP HÍRE
Magyarországnyi európainak segített állást találni az Európai Szociális Alap Az Európai Bizottság értékelő jelentést tett közzé azokról a beruházásokról, amelyek a 2007–13 közötti időszakban az Európai Szociális Alap (ESZA) forrásaiból valósultak meg. Az átfogó értékelést az országokra jellemző ajánlások kísérik az egyes tagállamokra vonatkozóan.
Oknyomozó újságírók bemutatták Rogán Antal sötét oldalát Az Index.hu három újságírója, Panyi Szabolcs, Dezső András és Hava Nikita, valamint  Kasnyik Márton, a 444.hu újságírója – megosztva – nyerte a 2016. év legjobb oknyomozó újságírójának járó Gőbölyös Soma-díjat. Az egymillió forinttal járó elismerést a Transparency International Magyarország által szervezett ünnepélyesen között adták át a kitüntetetteknek.
Drámaian nőttek a társadalmi egyenlőtlenségek hazánkban A második Orbán-kormány eredményeit elemezve hét év szabadság- és egyéb típusú harc, illetve több száz millió eurónyi uniós pénz elköltése után ideje képet kapnunk róla, hogyan áll a magyar gazdaság és társadalom a legfrissebb számok tükrében 2010-hez képest. Az elemhzés szerzője, Veres Máté a GKI Gazdaságkutató Zrt. kutatásvezetője és az Óbudai Egyetem vendégelőadója.
Újra működik – rádióműsor formájában is – az Infovilág! Kedves Olvasóink, Barátaink! Ismét bebizonyosodott a közmondás igazsága és ősi bölcsessége: Kinek halálhírét keltik, sokáig fog élni. Ez történt most az Infovilággal, a hiteles hírportállal is, amelyet egy jó héttel ezelőtt, 2016 szilveszterén elbúcsúztatott az alapító felelős szerkesztő.
Köszönet és elköszönés Kedves Olvasóink, Barátaink, Kollégáink, Vetély- és Versenytársaink, kedves Mindnyájan! Engedjé(te)k meg, hogy ez alkalommal, először és utoljára rólunk szóljon ez a pár sor, mintegy „a szerk. megj.” módján, amit az újságíró általában csak rendkívüli alkalmakkor enged meg magának.
Bécs 600 ezer vendége keringőzik át az új évbe Mintegy hatszázezer osztrák és külföldi vendéget várnak Ausztria legnagyobb szilveszteri bulijába, a bécsi «szilveszteri ösvényre», amelyet az idén immár a 27. alkalommal rendeznek meg. Az év utolsó napján tizenegy helyszínen lehet ünnepelni a valamikori császárváros magyarok által különösen kedvelt belvárosában.

<   6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   >