ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Kipróbáltuk
Alcatel Plus 10: Megéri az árát! Kihaltak a netbook-ok, itt vannak helyettük a „2 az 1-ben” kütyük. Mint például az Alcatel masinája, a Plus 10 (kétszer is 10: tíz hüvelyk a képátlója és Windows 10 az operációs rendszere), amelyet a minap mutattak be a magyar szaksajtónak. Különösebb érzelmi megrázkódtatást nem okozott a mindössze 85 dekás gépecske, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Sőt!
Honor 8 – a Huawei P9 szerfölött kedvező alternatívája Érdemes megjegyezni a Honor 8-ról alkotott egymondatos véleményünket: csaknem egyenértékű a tudásuk alapján ma a legjobbak között említett, két kamerás okostelefonokkal, a többi között a példaképének tekinthető Huawei P9-essel. A kínai gyártó nagyszerű, jól látható full HD-s képernyővel, kiváló minőségű fényképezővel látta el a készülékét, amely megjelenésével, fém–üveg-kombinációja révén, a felső kategóriába tartozását sugallja, amit ujjnyomat-érzékelője által csak erősít az abszolút biztonságra törekvés.
IDOL4S: a szemüveges okostelefon Nagy baj van ezzel a mobiltelefonnal, az Alcatel IDOL4S készülékével! Konkrétan: az, hogy a háziorvos nem írja föl receptre. Mert ha fölírná, nyomban rohannék a patikába, és kiváltanám, még akkor is, ha a társadalombiztosítás nem téríti is meg teljes egészében az árát. Az egy idő óta örvendetesen magára lelt Alcatel ugyanis sorra bocsátja ki a jól használható, kellemes meglepetést okozó teljesítményű készülékeit.
POP4 Plus: kellemes, jó árú okosmobil Megbabonázva tekint Európa, sőt, a világ Franciaországra ezekben a napokban, miközben le nem veszi a szemét a tévé képernyőjéről és legföljebb tétovázva nyúl a jéghideg sörtől párás kancsó után: százmilliókat hoz lázba a labdarúgó Európa-bajnokság. És akiknek megadatott a szerencse, hogy a mérkőzések helyszínén, a lelátókról kövessék az eseményeket, azok sem pihennek egy pillanatig sem – hála az okostelefonjuknak. 
Pilótavizsgás multifunkciós A Lexmark megjelentette a CX725 névre hallgató multifunkciós masináját. Volt szerencsénk pár napig együtt élni ezzel a géppel, és amit sikerült ez idő alatt megismerni belőle, azt most közreadjuk. A gépezet a legkisebb konfigurációban érkezett be a szerkesztőségünkbe, így sikerült is helyet szorítani neki a tesztlaborban. Az ennél nagyobb változatok már csak több darabban fértek volna be – egyrészt a méretük, másrészt a tömegük miatt. Az alapgép vizsgálatát csak megnehezítette volna az a sok sallang, amit alá lehet tenni.
Bosch Rádió, barkácsműhely – megéri az árát Ne kerteljünk: csak a minap figyeltem föl egy német lapban arra, hogy az elképesztően gazdag termékskálán „játszó”, hazánkban eredetileg 1899-ben, majd a történelem különféle hepehupái miatt 1991-ben újra megtelepült világcég Bosch kínálatában rádiókészülékek is szerepelnek. A Bosch-rádiócsalád legfiatalabb tagja a PRA MultiPower Radio. Szerkesztőségünk kipróbálhatta a jövevényt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >