ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Apple
Egyre nagyobb veszélyben az Apple rendszerei Az Apple eszközök terjedésével a vállalat operációs rendszerei (OS X, iOS) is egyre népszerűbbek a kiberbűnözők körében; a utóbbi két évben számos kártevő jelent meg ezen a platformon (is). A más rendszerekhez képest egyelőre kisszámú fenyegetés ellenére a Symantec fokozott óvatosságot javasol az Apple rendszereit használóknak.
A TNT, a világ egyik nagy expressz szállító vállalata továbbfejlesztette iPhone-alkalmazását, amely már az iTunes Apple Store-ból is ingyenesen letölthető. Az applikáció iPhone telefonokon, iPod Touch és iPad készülékeken is használható, és az iOS 5.1-es verziót is támogatja.
Steve Jobs emlékív: csak gyűjtőknek A Magyar Posta filatéliai különlegességet bocsát ki Steve Jobs, az Apple elnöke, volt vezérigazgatója, az informatikai és a szórakoztatóipar ismert alakja, a számítástechnika egyik úttörőjének az emlékére. A perforált képet is magába foglaló sorszámozott emlékívek korlátozott példányszámban készülnek. A kiadvány egyedi tartóban lesz elérhető a filatéliai ritkaságok gyűjtői és a vizionárius zseni emlékét megőrizni vágyók számára.
Megszűnt az Apple-immunitás: támadnak a Mac-vírusok A Panda Security elemzése szerint alig egy év alatt majd’ tízszeresére nőtt az Apple gépeit érintő vírusok, fenyegetések száma. Makacsul tartja magát az a nézet, amely szerint a Mac OS-ra nincsenek vírusok. Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi igazgatója szerint ez két évvel ezelőtt még talán igaz is volt, de mára már megváltozott a helyzet.
címkék:  AppleMac OSPandaSecuniaWindowsiPadiPhonevírus
Logitech HD Pro Webcam C910 Mac-gépekhez is Mostantól Mac-kompatibilis a Logitech zászlóshajójának számító HD Pro Webcam C910 terméke, így már a Mac-számítógépek használói is kezdeményezhetnek HD videótelefon-hívásokat, és rögzíthetnek Full HD-videókat. 
Macintosh-gépekre iPanda –  már a MacOS sem sérthetetlen Az Apple asztali gépeire szánt vírusirtó programmal állt elő a Panda Security. Szakértők szerint a Mac-ek a jövőben egyre népszerűbbé válnak, így mind nagyobb támadási felületet kínálnak majd.
címkék:  AppleMacOSMacintoshPandavírus

1 2 3   >