ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Képalkotás, fényképezés, nyomtatás
Csoboth Edina nyerte a magyar nemzeti díjat A Sony World Photography Awards szakmai zsűrije ma bejelentette: Csoboth Edina „Oliver” című fotómunkája nyerte az idén a magyar nemzeti díjat. A nemzeti díj a világ legnagyobb fotóversenyének, a Sony World Photography Awards-nak világméretű programja, amely – szakmai tudástól függetlenül - minden fotós előtt nyitva áll.  Célja, hogy a nevezett 65 ország fotósainak fényképeiből kiválassza a legjobb, egyetlen képből álló művet.
Sajtófotó-pályázat: Balázs Attila MÚOSZ-nagydíjas Balázs Attila, a Magyar Távirati Iroda fotóriportere kapta a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Nagydíját; az MTI/MTVA fotósai összesen hét elismerést kaptak a 35. Magyar Sajtófotó Pályázaton. A pályázat eredményeit ma hirdették ki Budapesten.
Az egyediségre törekvő vállalkozásokban a fantázia Minden eddiginél nagyobb súlyt fektet a Xerox az idén a digitális nyomtatási technológia és a szolgáltatásai fejlesztésére. A cél az, hogy általuk a vállalkozások olyan egyedi megoldások birtokába juthassanak, amelyekkel személyre szabott, magas hozzáadott értékű saját termékeket, szolgáltatásokat kínálhatnak a vásárlóiknak.
Dettike, a Pulitzer-díjas fotóriporter Az egykor volt Népszabadság legendásan jó fotórovatában felbukkant egy szőke kislány. Ahogy mondani szokás: ötven kiló volt vasággyal. Rezzenetlen komolysággal cipelte a ménkű nehéz fotós felszerelést, és olyan helyeken is fényképezett, ahol sok férfi nem mert volna...
Újratölthető tintatartállyal kínálja nyomtatóját a Canon Bemutattta a Canon a legújabb „négy az egyben” típusú (nyomtat, szkennel, fénymásol és faxol), Pixma G4400 nyomtatóját, amely a vállalat folyamatos tintaellátó rendszerrel (Continuous Ink Supply System, CISS) működő nyomtatócsaládjának legújabb tagja.
Egy óriás törpéi – megérkezett a világ legkisebb otthoni multifunkciós nyomtatója Mostantól itthon is elérhető a világ legkisebb otthoni multifunkciós nyomtatója. A HP DeskJet 3785 fele akkora, mint a kategória más készülékei, a kiváló nyomtatási, beolvasási és másolási képessége mellett a nyomtató mobileszközökhöz is könnyen csatlakoztatható.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >